BeN De HaMiLeYim ..... diyebilecek miyim ?

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
Uzun zamandır burdan ayrı kaldım ... :enbuyukkk:
Aklımda hep neler oldu ben yokken diye gecirdim.. İste nihayetinde sizlere kavustum .. hihoyyyt

Bayramdan önce Türkiye'ye geldim .. Bayramı ailemle gecirdim ..
Sonra Almanya dayken karar verdigim ilk merkez olan Smyrna ile görüştüm ..
Daha önceki raporlarımı , neler yapmam gerektigini konustum..
Ve tamam dedim . Burda olcam tedavimi ..
Doktor Funda hanımdan adetimi getirmesi icin ilaç aldım ..
4x3 gün kullandıktan sonra adetim gercekleşti..
Fakat randevu almak icin cumartesi günü aradıgımda ordaki sekreterden öyle sert bir sekilde cevap aldım ki ...
Tam anlamıylaa şOke oldum ..:1shok:
Tüm planlarım alt üst oldu .. Kendimi suclu hissettim ..
Neden daha iyi bir merkez aramıyorum diye sordum kendime ..
Hemen zaman gecirmeden diger merkezlerden randevu aldım ..
Adetimin ilk günüydü ve 2 ila 3 günler baslamam gerekiyordu tedaviye ..
İlk olarak Özel ege tüp bebege gittim . Doktorla görüştüm..
Ama nedendir bilmem ... Kendimi orda olmalıymışım gibi hissedemedim ..
Ordan cıkınca İrenbe de olan ilk randevum icin yola düştüm ..
Girer girmez calışanların gösterdigi alakadan kendinizi önemli hissetmeye baslıyorsunuz zaten ..
Doktorum Aral beyin de alamanca bilmesi benim icin bir avantaj oldu vee ......
Kararımı tamamen degiştirip İrenbeli oldum ...
Şimdi : Adetimin 5. günü ve 3. gününden itibaren puregon 200 ıu ıle devam ediyorum ..
Yarın yumurtalarım gözlencek ve ona göre devam edicezz..

Yalnız PGD (genetik tanı ) konusunda hala cok kararsızım ..
Aslında Almanya da bu yöntem yasak oldugu ve tr. ye bunu denemek için bilakis gelmiştim .
Ama doktorum bu yöntemin pek o kadar getirisi olmayacagını , hatta belki de negatif yönde bile etkileyebilecegini söylüyor .. :uhm:
Üstelik maliyeti de çok fazla .. 500 dolar embriyo başına ... :bbo:

Burdan yaptıranlar varsa bana sonucu yazmalarını rica ediyorum..

Ne olur benim için dua edin arkadaşlarr ... :Saruboceq:
8 kez başarısız tüp bebek denemesi yaşadım..
Bir kez daha kaybetmeye dayanabilir miyim bilmiyorum .. :çok üzgünüm:

Bilmiyorum ... Acaba bu kez "BEN DE HAMİLEYİM !....... " diyebilecek miyim ? :asigim:

Umudunu yitirmediğin sürece mutlaka birgün BENDE HAMİLEYİM diyebileceksin bence. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun. Allah gönlüne göre versin.

arkadasım moral o kadar onemlıkı butun hormonları etkılıyor evet cok zor cok zormus yasamayınca anlamıyormus ınsan ama olumsuz dusunceler olumsuzlugu getırıyor bence sabret ve ınan gerısı allahın takdırı bu yolda emek veren herkesın yuzu guler ınsallah

Inanmak başarmanin yarisidir önce inan acabalarla başlamamlisin tedavine evet olacak bende anne olacağim diye pozitif düşünür ve tevekkül ile dualara siğinirsan bence herşey çok daha iyi olacaktir
sakin yaşamayan bilmez bunlari söylemek kolay diye düşünme ben bu dediklerimi yaptim çok yol katettim ve az kaldi sonuca yaklaşiyorum inaşllah ben ve istyen herkes meleğine kavuşur tek dileğim bu.

insallah canım tabiyki diyiceksin rabbim o kadar büyük ki hiç kimsenin isteğini ğeri çevirmez inan bana dua et bende senin için ve tüm bebek isteyenler için dua ediceğim kendim içinde umudunu yitirme

canımmm...8 kere denemen ve yılmaman senin ne
kadar kararlı ve güçlü olduğunu gösteriyor.
hemileyim diyeceksin elbette...
allah hepimizin yardımcısı olsun.aynı yola
bende giriyorum.kadıköy acıbademde.
sende bizim için dualarını eksik etme.:teselli:

aynı şeyi ben de düşünmüşümdür hep acaba bir o beta hcg sonucunu alıp da yüzümün asılmayacağı, ağlamaya başlamayacağım bir gün olacak mı diye......

inş herşey guzel olur.................ve inş zamanı gelmiştır bebişine kavuşmanınnnn............yureğın ferah duaların makbul ols canımmmmmmmmm........dua ile.........

canım rabbim hhayırlı o mutlu haberi sana tattırsın inşaallah.ben bişey sorucam sana neden yurtdışında yasak pgt.öyle yazmışsın galiba yanlış anlamadıysam..... biz pgt denedik 5 embriyodn 2si hastalıklıydı 3ü iyi.ama transfer sonrası sonuç negatifti.biz tekrar denersk bu kez düşünmüyoruz pgt yaptırmayı.

evte bende irenbede tedavi gördüm.uzun sürdü benim tedavim bir yıl ara vermiştik 2005 eylülünden -2008 mayısına kadr süren bir süreçti. .şimdi hamişşim ve hala 4 saat gidip orada muane oluyorum.bu tamamıyle bir güven meselesi , his ve duygular bizi aslında yönlrndiriyor.diğer merkezlerden de memnun kalan arkadaşlarımız var.İletişim de önemli burada tedaviye başlamışsı hayırlı olsun.

aral bey yurt dışında viyanada eğitim görmüş, geldiğinden bu yanada başarılar sağlamış bir dr.Rabbim hayırlısı ile türk hekimlerin yardımı ile başarırısın bu sefer canım.

Nasıl baslayacagımı bilemiyorum ..
Öyle karmakarısıgım ki anlatamam .... :bbo:
Heyecan , endişe , merak , umut , korku ...
Bütün duygularım yüregimi doldurmuş bir şekilde ..

Cumartesi günü yumurtalarım toplandı ... 11 tane yumurtam gelişmiş durumdaydı..
Operasyon cok iyi gecmişti ama tansiyonum cok düşük oldugu için saatlerce yatmak zorunda kaldım .. Oradan ayrılırken ben saat 5 gibiydi..
Bu gün telefon geldi .. Yumoşlarımdan sadece 6 sı döllenmiş .. 3 tanesi için de iyi dediler ..
Transferimin ne zaman olacagını da yarın söyleyecekler..
Karamsar olmak istemiyorum ama öyle endişeliyim ki...

Ne olur ALLAH'ım bu sefer olsun ...Ne olur bu sefer Ben de hamileyim diyebileyim....:asigim:
Gül kokulu bebegime sahip olabileyim ... Hayırlısıyla saglıkla onu kucagıma alabileyim ... :ecrin_bebek:

Ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ...:Saruboceq: Benim dualarım da sizlerleee ...
İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz .. Saglıkla hayırla ..:1rolleyes:

Operasyon cok iyi gecmişti ama tansiyonum cok düşük oldugu için saatlerce yatmak zorunda kaldım .. Oradan ayrılırken ben saat 5 gibiydi..
Bu gün telefon geldi .. Yumoşlarımdan sadece 6 sı döllenmiş .. 3 tanesi için de iyi dediler ..

Ne olur ALLAH'ım bu sefer olsun ...Ne olur bu sefer Ben de hamileyim diyebileyim....:asigim:
Gül kokulu bebegime sahip olabileyim ... Hayırlısıyla saglıkla onu kucagıma alabileyim ... :ecrin_bebek:

Ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ...:Saruboceq: Benim dualarım da sizlerleee ...
İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz .. Saglıkla hayırla ..:1rolleyes:

Canım inşallah Allah hepimize anne olabilmeyi nasib eder..dualarım hepimiz için:1hug:a.s.:Saruboceq:

canım yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım :çok üzgünüm:allahım hayırlısıyla biran önce bebeğine kavuşmanı nasip etsin sürekli dua ediyorum bizim gibilere:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

yazdıkların silam hepimizi cok iyi ifade ediyor
insallah hayırlısıyla kucagına alırsın
benimde hayırlısıyla haftasonuna kadar transferim gerceklesicek
dualarım tum anne olmak isteyenler icin
endiseliyim cok bende hamileyim diyebilecekmiyim acaba hayırlısıyla

X