Ben de fotoğrafçımı bulmak istiyorum

efeninsedasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
70
7
48
Benim için de en önemli araştırma fotoğrafçı olacak sanırım ama hem beğendiğim hem de fiyatı uygun birini nasıl bulurum bilmiyorum Esra pozanı biliyorum mesela ama benim için biraz fazla geldi,bir de Bora Uçak o da çok yüksek fiyat verdi...Sabahtan başlasın düğün sonuna kadar bizimle olsun istiyorum. Hep hayalimde esra pozan vardı şimdi tabi hayallerim suya düştü ya 2 saatlik çekimi tercih edicem ya da başka bir fotoğrafçı bulucam forumu okudum kafam daha da karıştı..acaba liste falan mı yapsak

tam olmasa da karar verdim; tam 6 beğendiğim fotoğrafçıyla görüştüm bunlardan biri de sibel gürüney yaklaşımını çok beğendim ve her şekilde yardımcı olacağını söyledi fotoğrafların orjinalini vermesi ve fazla fotoğraf düzenlemesi çok hoşuma gitti zaten 1 ayda teslim ediyormuş haftaya ofisine gidp albümlerine de bakacağım inşallah olur

arkadaşlar dış mekan fotoğraf çekiminde başarılı kimleri buldunuz ve fiyatlar nedir? özelden mesajlaşamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. doğal çeken kasmayan birisini arıyoruz

bende çok düşünmüştüm tek tek yazmıcam fotoğrafçıların fiyatlarını ama mutlu masal nilay diyorum ben ona çektiricem. google mutlu masal photo yaz çıkar bloğu da var takipte edebilrisin çok cici bir insan ben de netten bir yerden bulmuştum ama iyi kide bulmuşum daha resimlerimizi çekmedi ama aşırı pozitif bir bayan ve fiyatları da gayet uygun...

Canim bende Sibel gürüneyi tavsiye ediyorum.. bizim fotograflarimizi cekti istersen albümümden bakabilirsin cok memnun kaldim..
cokta yardimsever cok tatli bi bayan :)

Hep söylüyorum yine söyleyeceğim, Derya Engin Photography ile çalıştık biz ve kendisinden çok memnun kaldık. Fotolarına bir bak derim, harikalar yaratıyor ve bence Esra Pozan kalitesinde ve ondan çok daha uygun fiyatlı.

güven verecek portfolym ile sizlerin o mutlu gününüzü muhteşem fotograflarla anımsamanızı sağlamak amacım. tahmininizden çok daha uygun ücret talep edeceğimden kuşkunuz olmasın. iletişime geçtiğimzde örnek çalışmalarımı inceleyebilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…