Ben de büyüttüm, hiç de korktuğum gibi değilmiş

cgdmmrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
42
2
herkese merhebe, nihayet pazartesi amelyatımı oldum dr. Nazmi beye. pazartesi sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlilifelan yapıldı. siz beni o sıra görseniz. kaçacak delik arıyordum valla. korkum amelyat değilde anestezi almaktı. Birşey olur die korktum. Neyse anestezi doktoru benle konuştuktan sonra biaz rahatladım. zaten nazmi bey de gelip son muayenesini yapıp gerekli işaretlemeleri yapınca biraz daha gevşedim. odada iken bana bir ilaç verdiler zaten sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. ilk hatırladığım birilerinin adımla bana seslenmesiydi. meğer uyandırılırken öyle oluyormuş. O an ne hissettim biliyormusunuz?Sanki beni uyutup hemen uyandırmışlar ve ameliyattan vazgeçmişler. Niye olmadı ameliyet deyip durmuşum. Sonra odaya gelene kadar ki kısımda heralde uyudum ki hatırlamıyorum. Odaya gelince hemen açıldım bir süre dinlendikten sonra ilk gezmemei yaptım.kesinlikle hemen ayaklanınca insan hemen toparlıyormuş. Annem inanamadı halime. Kızım dur, yat biraz otur felan diye diye bir hal oldu kadıncağız. Doktorum 2. ameliyatını da bitirmişken arada beni görmeye geldi. aferim hemen ayaklanmışsın, yok öyle hasta gibi yatmak deyip beni yüreklendirdi. (Annam için aynı şeyi söyleyemicem valla.) hastaneden çıkana kadar nerdeyse bütün günümü ayna karşısında geçirdim. (aslında hastane aynaları biraz daha büyük olsaymış ya. Şöyle bir boy aynası iyi olurdu valla.)

Akşam doktorum muayeneden sonra kendini ne zaman iyi hissedersen çıkabilirsin deyince heyecanlandım ama çıkmaya da karar verdim. o esnada çok da ağrım yoktu. gece ağrıyacak diye korkuyordum ama hastane psikolojisindende kurtulmak istedim.ağrı kesici ilaca güvenip çıktım.İyikide çıkmışım. hiç bir sıkıntı, beni perişan edecek hiç bir ağrı yaşamadan bugüne kadar geldi.m.İlk banyomu da yapınca çok rahatladım zaten. Şu an bir tek silikonlar düzgün yerine otursun diye göğüs üst kısmında bandajlarım var. birazcık kaşıntı yapıyorlar.bugün kontrole gideceğim.bakalım nazmi bey nasıl bulacak beni

Sütyen olarak da göğsümü çok da sıkmayacak fakat alttanda destekleyecek çok sıkı olmayan penye bir sütyen kullanıyorum.özel bir marka almadım doğrusu.bugünkü kontrolden sonra da öğreneceğim şeyleri paylaşırım artık. :lepi::lepi:

yukardaki yazıyı sabah yazmıştım, kimse görmedi diye konu açtım ama kimse yorum yapmıyor bana:gitme: ameliyat sonrası yaşananlar ya da yeni ameliyat olanlarla paylaşım yapsak iyi olur. olumunekankayizsmile kızlar beni unutmayın lütfen:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım bukadar iyi olman harika . Pazarertesi sabahı ameliyat olacağını okumuştum umarım çok iyi geçiyodur demiştim içimden.böylede iyi devam etsin.Bende olucam kısmetse ama Eylül ayında şimdi uzun bir seyahete gidicem ve sonra yaz gelicek, yazında olmak istemiyorum .Kas altımı, kaç cc biraz bilgi verirmisin .Çok sevindim senin adına umarım herkesin böyle sorunsuz atlatır....

Çok geçmiş olsun canım bukadar iyi olman harika . Pazarertesi sabahı ameliyat olacağını okumuştum umarım çok iyi geçiyodur demiştim içimden.böylede iyi devam etsin.Bende olucam kısmetse ama Eylül ayında şimdi uzun bir seyahete gidicem ve sonra yaz gelicek, yazında olmak istemiyorum .Kas altımı, kaç cc biraz bilgi verirmisin .Çok sevindim senin adına umarım herkesin böyle sorunsuz atlatır....

Çok naziksin arkadaşım teşekkür ederima.s. bir cesaret yaptırdım vallahi. Korktuğum giibi olmadı hiç. forumda ameliyat 3 ssaa t sürdü dren vardı, ağrıdan duramıyorum gibi şeyleri okudukça çok çekinme olmuştu bende. ama arkadaşlarımın de desteği ile yaptırdım. Artık bu yazda bikini araken ağlamak istemiyordum doğrusu. İlk iş gidip bir sürü bikini alacağım. (bütün arkadaşlarımdan hediye olarak bikini istiyorum :jeyyar::jeyyar:) Sanırım benim ağrı düzeyimde iyi. Çünkü sanki hiç ameliyat olmamışımgibi. Ağrı yok değil tabiki ama özel günlerimde karnımın ağrısı için kullandığım ağrı kesicim bile yeterli oldu. Ağır ağrı kesicilere hiç gerek kalmadı.
Bana 300 lük tuzlu su içeren silikonlardan takıldı. iz konusundas çok takıntım olacak diye koltuk altından yaptırdım.kas altı en doğal görünüşmüş o sebeple öyle yapıldı. benim kas yapım, göğüs kafesimde bu işlem için çok uygunmuş. şu an çok şişler ama ben bu halide çok beğendim. zamanla yumuşaklaşıp doğal bir meme görüntüsü olacakmış.
Dün kontrole gittiğimde 2 ay önce ameliyat olmuş bir hastası daha vardı. onun daha da yumuşamıştı. Cart diye açtı gösterdi vallahi:1shok: Hakkaten şok oldum. bide demez mi elleyebilirsin diye. :1shok: Ben de sırf meraktan elledim valla. normal bir meme gibi duruyordu.kız da manken gibiydi. Gerçi benim memelerde onun gibi olacak ama diğer yerlerim falsolu:sinifsinif:

umarım sende eylülde istediğimn sonucu alır ve mutlu olursun. darısı isteyen herkesin başına.:Saruboceq:

senin adına çok sevindim keşke bende aynı şeyleri yazabilseydim aslında ameliyattan cıkana kadar yaşadıklarımız aynı kan tahlili doktor muayenesi cesaret iğnesi ve sonrası :) ama ben odama geldiğimde cığlıklar içindeydim nefes alamıyodum kolumu kıpırdattığımda ölüyorum die bağırdığımı hatırlıyoum bugün 14. günüm bütün sargılarım alındı bikaçgün önce banyo yapmaya başladım yumuşasınlar die hergün banyomu yapıyorum ama hala çok sertler bazen şişip bazen iniyolar sabah uyandığımda hala ağrıyla uyanıyorum kas gevşeticiler olmasa ben mahvolurum die düşünüyorum neyse gececek hep böyle olacak die bişey yok işin en garibide sanki hep vardı onlar okadar psikolojini etkilesin okadar kompleks yap bi ton para ver yaptır bi kaç hafta sonra sanki onlar yıllardır vardı bişey yok ya çok garibime gidiyo sizede öyle oluyomu bilmem en çok mutlu eden şeyde kombinezonların içinde artık sexy bi kadın olması :)) neyse inşallah herşey gönlünce olur hayırlı olsun geçmiş olsun :)

ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var: kızlar, meme ucunda hissizlik var mı? benim bugün ameliyattan sonraki 4. günüm. henüz hissizlik devam ediyor. ne zaman geçiyor bu? :KK43: ve şişlikler ne zaman iniyor tamamen?

Selam Arkadaşım.,

ben 16 şubatta meme çevresinden oldum. benımde sol da bir problem yok fakat sağ meme ucunda hissizlik devama ediyor. hatta memenin kendisinde de sızlama var. dokununca sızlıyor. sola göre daha çok sertleşiyor. doktor bana 1 ay içinde düzelir dedi. bugün ayın 15'i ama daha hiç değişme. yok. ümidim düzelmesi. Eğer bu problemi yaşayan başka arkadşlar da varsa beni de bilgilendirirlerse sevnirim. Birde benım sanki iç dikişler dış dikiş yerlerinden uç veriyor. kabuk diye kaldırmaya çalışıyorum fakat ip. doktor herhangi bir şey söylemedi o konuda. Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Bu arada 200 cc hıgh profil yuvarlak bana takılan. 80b oluyor şu an.

ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var: kızlar, meme ucunda hissizlik var mı? benim bugün ameliyattan sonraki 4. günüm. henüz hissizlik devam ediyor. ne zaman geçiyor bu? :KK43: ve şişlikler ne zaman iniyor tamamen?

benim koltuk altı olduğu için meme ucumda hissizlik yok. geçer heralde diye düşünüyorum.

öncelikle cok cok gecmis olsun güzelim.. diledigin gögüslere kavusursun insallah $i$liklerde inince..a.s.
zemuszemus

Dün kontrole gittiğimde 2 ay önce ameliyat olmuş bir hastası daha vardı. onun daha da yumuşamıştı. Cart diye açtı gösterdi vallahi:1shok: Hakkaten şok oldum. bide demez mi elleyebilirsin diye. :1shok: Ben de sırf meraktan elledim valla. normal bir meme gibi duruyordu.kız da manken gibiydi. Gerçi benim memelerde onun gibi olacak ama diğer yerlerim falsolu:sinifsinif:

umarım sende eylülde istediğimn sonucu alır ve mutlu olursun. darısı isteyen herkesin başına.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
cok güldüm canim allah iyligini versin..cart diye gösterdi:roflol:
bende $a$ip kalirdim senin gibi herhaldekafamçokkarıştı

ben çalışmayada başladım artık. şu 1 hafta tatil oldu benim için. Bütün yarım kalmış işlerimi bile tamamladım.umarım herkes benim gibi geçirir operasyonunu. 2.haftadan itibaren ben de masajlara başlayacağım artık. bakalım zaman neyi gösterecek.:lepi:

arkadaşlar göbek deliğinden de slikon takılıyormuş.
bir arkadaşım ameliyatları yayınlayan tv kanallarından birinde izlemiş. böylece vücutta iz kalmıyormuş.
bu şekilde ameliyat olan varsa yorumlarını yazsın lütfen

o yöntemi kimse kullanmıyo,gereksiz çünkü,sağ elinle sol kulağını kaşımak gibi bişi çünkü

nasilsin badehan :) 3.gunun mu simdi? umarim hersey yolundadir....bisey sormak isityorum, hep sirtustu mu yatman gerekiyormus? yan yada yuzustu ne zaman yatabilecekmissin? kollarin nasil bugun, ben en cok ondan korkuyorum, kollar olmadan nasil yasanir diye dusunup duruyorum, hatta evin icinde herhangi bisey yaparken ne kadar kol gucu lazim buna diye hesaplama yapiyorum simdiden, ve gitgide daha da fazla tirsiyorum...arastirdikca insan endiselenecek baska seyler de illa ki bulluyor...hadi hayirlisi bi karar verdik bi kere :)))))
:a015:

herkese merhebe, nihayet pazartesi amelyatımı oldum dr. Nazmi beye. pazartesi sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlilifelan yapıldı. siz beni o sıra görseniz. kaçacak delik arıyordum valla. korkum amelyat değilde anestezi almaktı. Birşey olur die korktum. Neyse anestezi doktoru benle konuştuktan sonra biaz rahatladım. zaten nazmi bey de gelip son muayenesini yapıp gerekli işaretlemeleri yapınca biraz daha gevşedim. odada iken bana bir ilaç verdiler zaten sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. ilk hatırladığım birilerinin adımla bana seslenmesiydi. meğer uyandırılırken öyle oluyormuş. O an ne hissettim biliyormusunuz?Sanki beni uyutup hemen uyandırmışlar ve ameliyattan vazgeçmişler. Niye olmadı ameliyet deyip durmuşum. Sonra odaya gelene kadar ki kısımda heralde uyudum ki hatırlamıyorum. Odaya gelince hemen açıldım bir süre dinlendikten sonra ilk gezmemei yaptım.kesinlikle hemen ayaklanınca insan hemen toparlıyormuş. Annem inanamadı halime. Kızım dur, yat biraz otur felan diye diye bir hal oldu kadıncağız. Doktorum 2. ameliyatını da bitirmişken arada beni görmeye geldi. aferim hemen ayaklanmışsın, yok öyle hasta gibi yatmak deyip beni yüreklendirdi. (Annam için aynı şeyi söyleyemicem valla.) hastaneden çıkana kadar nerdeyse bütün günümü ayna karşısında geçirdim. (aslında hastane aynaları biraz daha büyük olsaymış ya. Şöyle bir boy aynası iyi olurdu valla.)

Akşam doktorum muayeneden sonra kendini ne zaman iyi hissedersen çıkabilirsin deyince heyecanlandım ama çıkmaya da karar verdim. o esnada çok da ağrım yoktu. gece ağrıyacak diye korkuyordum ama hastane psikolojisindende kurtulmak istedim.ağrı kesici ilaca güvenip çıktım.İyikide çıkmışım. hiç bir sıkıntı, beni perişan edecek hiç bir ağrı yaşamadan bugüne kadar geldi.m.İlk banyomu da yapınca çok rahatladım zaten. Şu an bir tek silikonlar düzgün yerine otursun diye göğüs üst kısmında bandajlarım var. birazcık kaşıntı yapıyorlar.bugün kontrole gideceğim.bakalım nazmi bey nasıl bulacak beni

Sütyen olarak da göğsümü çok da sıkmayacak fakat alttanda destekleyecek çok sıkı olmayan penye bir sütyen kullanıyorum.özel bir marka almadım doğrusu.bugünkü kontrolden sonra da öğreneceğim şeyleri paylaşırım artık. :lepi::lepi:

canım geçmiş olsun çok sevindim atlattığına bende düşünüyorum bu doktoru bana tavsiye edermisin acaba bide fiyat olarak pahalımı acaba ben de çalışmıyorum o yüzdende bu konu beni düşündürüyor.bana özelden gerekli bilgileri yazarsan çok sevinirim canım seni çok öptüm görüşürüz

ya arkadaşlar lütfen bana doktor önerin çok acil bana bu konuda yardım edin

X