• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de boşanıyorum...

saulgoodman

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
638
1.474
313
38
:110::110::110:En sonunda canıma tak etti, ben de boşanıyorum. Sorunum sadece ve sadece eşim. Hayatıma o kadar karışıyor ki çok bunalttı beni. Maaş kartım onda. O da bana ek kart çıkarttı istediğim gibi alışveriş yapayım diye. Ama harcamalarıma o kadar çok karışıyor ki bir şey alamıyorum. Aldığım çaya kadar laf eder, yemeklerimi beğenmez. En son kendime öğretmenler günü için kıyafet alacak oldum, ne gerek var dolapta bir sürü kıyafet var diye aldırmadı. Ama baktım ki kendi yeğenine 3.500 tl ye çocuk odası almış, çocuk da daha 3 yaşında. Ben de Küstüm. Umrunda değilim ayrı yatıyoruz zaten. Ailesine dünyaları serer ben aileme 100 lira versem Kıyameti koparır. Biz hep tasarruflu olmak zorundayız çünkü abisine para göndermemiz gerekiyormuş. Güya abisi ev yaptırıyor. Abisi babasından kalan ofisiyle, tarlayla ev yaptırıyor ama nedense bizim ona 80 bin lira borcumuz var. Her gün kavga etmekten yoruldum. Benim için en önemlisi şu, nereye gideceğim? Sivas'a yeni geldim, kimsem yok. Sivaslılar yardımcı olur musunuz, kiralar çok yüksek bi de. Sabah kız yurdunu arayacağım bakalım, inş bi süre kalabilirim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, maaş kartınız onda ve 3500 tl yeğenine oda alıyor.. Siz kendi paranızla elbise almak istediğinizde ise gerek yok diyor. Boşanın gitsin hem ekonomik özgürlüğünüz varmış, kendi kendinize de bakabilirsiniz. Öncelikle maaş kartınızı alın, ne saçma iş ya siz çalışıyorsunuz ama maaşınızı o alıyor. Geç bile kalmışsınız ama başka çareniz yok ayrılın. Çocuğunuz falan var mı?

Allh sana sabır versıb. Hakkında hayırlısı olsun.. Bir ögretmnsın yazdıklarından anladıgıma göre.. Yazdıklarının hiçbir harfını haketmıyosun kardeşim.. Cocugunda yokmus.. Rabbimden hayırlısını iste inş karsına neler cıkarır.. Ekonomık özgurlugun var.. Ama kartını al gercekten nasıl bir eş anlamadım..
Böle cok aileci olan ınsanları hıc anlamam.. Ulan senınde ailen var ne bu parayı dusarı sacmalar.. Yazık ya...

Ögretmnler gununu kutluyorum.. İnş istediginiz gıbı bır hayatınız olur...

Neyseki seviyorum boşanamam gelmemiş konunun sonunda. Hakkında hayırlısı olsun, en doğru kararı vermişsin, 1 ay boyunca sen çalışıp yoruluyorsun, maaşın senin emeğinin karşılığı, para ortaya konulur, evin ihtiyaçları ortak giderilir, bunlar ayrı Ama kartı eşin eline vermek nedir. Baştan taviz vermeseymişsiniz keşke.

Ne yapmalıyım peki? Oturduğumuz evin kirası çok yüksek ve okula uzak. Okulun yanında bir tane ev yok. Hiçbir şey de talep etmeyeceğim. Evi terk edersem bana bir yaptırımı olur mu?

Ne yapmalıyım peki? Oturduğumuz evin kirası çok yüksek ve okula uzak. Okulun yanında bir tane ev yok. Hiçbir şey de talep etmeyeceğim. Evi terk edersem bana bir yaptırımı olur mu?
Kesin bosanacaksiniz yani? Esinize soylemeden mi? Bi oturup konussaydiniz iyi olurdu aslindao_O
Ona bir sey demeden mi gideceksiniz?

Çocuğun yokmuş bence bekleme ayrıl, düzeleceğini düşünüyorsan bekle derim ama sana saygı duymuyor malesef bu da sonradan olacak birşey değil çocukken öğrenmesi gerekiyordu bunları, hem çalışıp hem koca eline bakmanızı istiyor boşanın keyfinize bakıp maaşınızı harcayın Allah selamet versin

Öğretmenler gününüz kutlu olsun...evliliğiniz kaç yıllık bilmem gerçi ama arkadaşlara hak verdim...apart gibi bir yerde yada öğretmen evinde kalabilirsiniz...bekar öğretmen arkadaşınız varsa kiraya ortak olabilirsiniz...ailenizle konuştunuz mu boşanıcağınızı..hakkınızda hayırlısı olsun..erkekler hep bencil erkek tarafı hep sömürücü sen ev geçindiriyormusun düşünmezler...bende kayınvalideme sinir oluyorum...maaşını alıyo iki gün sonra oğlundan onu bunu istiyo birkaç seferdir yapıyo bunu diğer oğlu askerde köyde 17 lik gelinle oturuyo..maşallah kızın eli kolu donattılar..bana gelince 4 bilezik..hepsini kendim yaptım geçen sene evde aldık evliliğimin 3.yılında...kızdığım nokta biz iki kredi ödüyoruz benden isteyemez ama oğluna aldırır el altından...benim annem gene istemez valla.eşim al annen birşey isterse der..ben anlamıyorum sanki niye dediğini..

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Erkeklerin artık evlenince eşlerinin ve kendilerinin ayrı bir aile oluşturduklarının farkına varması lazım.

Unutmadan öğretmensiniz anladığım kadarıyla. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sizin ve tüm öğretmenlerin.

öğretmenler gününüz kutlu olsun.. çok güzel bir karar vermişsiniz, zira bu şekilde bir ömür geçmez. keşke sizin iyi yaklaştıgınız gibi yaklaşabilse size insanlar... umarım hep mutlu olursunuz..

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
bende boşanma sürecinde olan bir kadınım
ne diyeceğimi bilemedim şimdi eşinle konuşmayı denesen
belkide değişir eşin vazgeçer bu halinden
mutlu olursunuz,sinirle karar verme bence

Kızlar okuldayım tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Artık benim için bundan sonrası önemli. Ailem bilmiyor, annem ve babam hasta insanlar. Boşanmayı kesinleştirmeden aramayacağım, en azından kimse barıştırmakla uğraşmasın. Burda kimseyi tanımıyorum, okulumda bekar bayan yok ve kiralar oldukça yüksek. Bugün yurdu arayacağım bakalım ev bulana kadar.

Kızlar okuldayım tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Artık benim için bundan sonrası önemli. Ailem bilmiyor, annem ve babam hasta insanlar. Boşanmayı kesinleştirmeden aramayacağım, en azından kimse barıştırmakla uğraşmasın. Burda kimseyi tanımıyorum, okulumda bekar bayan yok ve kiralar oldukça yüksek. Bugün yurdu arayacağım bakalım ev bulana kadar.
Önce öğretenler gününüz kutlu olsun ..
Öğretmenevi yok mu bulunduğunuz şehirde.?

hanımefendi , boşanma davası açılmadan evi sakın terk etmeyin, aleyhinize kullanır.
dava açıldıktan sonra gidin.

öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada. yeni ve mutlu bir sayfa açılır inşallah önünüzde.

belli ki kararlısınız.

Back
X