• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de anne olmak istiyorum

prensinprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
1
0
36
Denizli
merhaba ben yaklaşık 3 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama hala olmadı doktora gitmeye korkuyorum ilk başta nasıl bir tedavi uyguluyor acaba bilen var mı?bir de denizli deki en iyi kadın doğum uzmanı kimdir acaba?ama bayan olacak:49::emir_bebek:

merhaba ben yaklaşık 3 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama hala olmadı doktora gitmeye korkuyorum ilk başta nasıl bir tedavi uyguluyor acaba bilen var mı?bir de denizli deki en iyi kadın doğum uzmanı kimdir acaba?ama bayan olacak:49::emir_bebek:

tedaviye ihtiyacın varsa uygular ama inşallah yoktur teyzemde yıllarca hamile kalmak istedi yumurtlama testi önerdim o ay hamile kaldı sen de dene istersen doktor sana rutin testler yapar folik asite başlatır falan.
inşallah sende anne olursun canım

kızlar nedir bu yumurtlama testi bende 2. bebişimi kucağıma almak istiyorum inş. :52:

eczanelerde satılıyo 25 tl civarı 5tane gebelik testine benzer test çubuğu çıkıyo talimatlara göre uyguluyosun çift çizgi çıkınca yumurtlama olacak demektir.ben medisamrt kullandım bende ikinciyi düşünüyorum benim oğlum var seninki kız mı erkek mi ben şimdide bir kızım olsun istiyorum nasip ederse Allah.

Back