ben de 3 tablo arasında kaldım,sizce hangisini almalıyım?

hangi resim daha güzel?

• 1.resim

OY: 4 20,0%
  • 2.resim

OY: 4 20,0%
  • 3.resim

OY: 12 60,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba arkadaşlar,oturma odam için düşünüyorum ama kararsız kaldım aslında ben birisini çok beğendim,eşimde başkasını beğenince karar veremedim,sizce hangisi daha güzel,hangisini almalıyım?

oturma odam kahve ve krem renklerinde.

not:yukarıda oylamaya sundum,2 saniyenizi ayırıp oylarsanız gerçekten mutlu olucam,teşekkürler.

Son düzenleme:
Seçimim mutlaka kanvas tablolardan olacak diyorsan,bence 2. (çünkü kahve ve bej tonlarında mobilyaya mutlaka değişik renkler eklemeli,özellikle bu doğadaki yeşilleri barındıyorsa ortam çok daha sıcak olacaktır) ama aynı ölçülerde oturma odanın tarzına göre daha şık tablolar seçebilirsin çünkü kanvas tablolar artık çok demode.

aslında 3 senedir kafama takıpta sürekli ertelediğim birşey kanvas tablo,artık almaya karar verdim,yani özellikle kanvas tablo istiyorum.seçimin ise eşimin istediği tablodan yana olmuş:) aslında ben ilk resmi daha çok beğenmiştim,eşimde o resmi beğenseydi alıp geçecektim,o başka ben başka beğenince kararsız kaldım işte,buradaki fikirlere göre alıcam artık.

oturma odam tam anlamıyla venge ve krem renklerinden oluşuyor(halısından perdesine kadar)aslında üçüde uyar ama işte her zamanki gibi kararsız kaldım,kıyafet alacağımdada aynıyım hep iki bluz vs...arasında kalırım karar veremem,sonra sinirlenip ikisinide almadan çıkarım.
ayrıca fikrin için teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaşlar sayfaya girip bakıyorsunuz nasıl olsa,kısacık fikrinizi yazın geçin rica ediyorum,yarın siparişi vereyim,yokmu fikri olan?

3. Bayıldım

Anket yapsaydın.

dediğini yaptım canım ve anket ekledim.

üçüde sonbahar.kasvet verici ce boğucu.aslında daha canlı renk olsa odan canlanır

evet bilerek bu resimleri seçtim,aslında başka güzel resimlerde vardı ama diğerleri renk olarak çok sırıtırdı biliyorum,odamın rengine göre bu üçünden biri ideal ama hangisi ona karar veremedim,üçünden birini seçsen hangisini seçerdin?

Son düzenleme:
Eşim bana der ki; Neden bana ne alayım veya ne giyeyim diye soruyorsun?
ben bunu seçtim desem,sen zaten diğerini alacak/giyeceksin

Yani senin alacağın tablo mutlaka senin seçeceğin olacaktır eminim bundan

İlk tabloyu ben de beğendim ama ortamın renklerini göz önünde bulundurunca eledim,
çünkü hep aynı tonlar...
İlla ki renk uyumu diyorsun ama aynı tonlardan gideceksen odanın başka yerlerine başka renkleri mutlaka koymayı isteyeceksin..

Neyse güle güle kullan,sonbahar renkleri iyidir zaten

3.tabloyu seçerdim

2 numara duvarı daha geniş gösterecek diye düşünüyorum.

tabikii 2 insanın içini ferahlatıyor:)

3 numaraya oy verdim ama keşke parçalı değil bütün bir tablo olsaymış.

1 numarayı kesinlikle tercih etmezdim.Sonbahar ve ölü yapraklar negatif enerji yansıtıyor.

valla ben de 3. yü beğendim,perspektifiyle ayrılıyo diğerlerinden.böyle çok parçalı tablolarda çok detay olması bence çok yorucu...

herkesin yorumu için teşekkürederim arkadaşlar,3.resmi aldım,odayada çok yakıştı ancak parçalı resim olduğu için aynı şekilde duvara monte etmesi çok zor oldu,eşimle ölçe ölçe 1 saatte anca duvara çaktık.

3. Sü cok iyi hem derinlik katar :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…