Sanada gecmis olsun, neden halen memnun degilsin Canim ?
Arkadaslar daha yeni alcisi çıkmış burnunuzun yada 10 gunluk burnunuzun seklini nasil anliyorsunuz? Dogal mi yapay mi buyuk mu kucuk mu anlasilmaz bence sonucta daha 1 hafta 10 gunluk burunlar gayet ödeme bogulmus her tarafı şiş ve genellikle domuz burnu gibi denilen sekilde oluyor. Oyle bir burnun dogalligini ya da olmamisligini nasil anlicaksiniz ki bariz bi sorun olmadan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde 9 gün oldu ödemli hala ama sabır bu konuda en büyük faktör güzel olacağına inan ilk ameliyattan çıktığımda küçücük ucu vardı şuan şiş ama ona dönücek eminim ilk yapıldığı gibi olur her zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimde 9 gün oldu ödemli hala ama sabır bu konuda en büyük faktör güzel olacağına inan ilk ameliyattan çıktığımda küçücük ucu vardı şuan şiş ama ona dönücek eminim ilk yapıldığı gibi olur her zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................
kesinlikle katılıyorum cnmKbb dr.una ameliyat oldum hiç memnun değilim. Onlar estetik kısmını biraz atlayarak yapıyolar galiba.
"yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim" hiç yabancı değil bana bu sözler, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, ben de acile kaldırıldım ve psikolojik tedavi görüyorum, aldığım ilaçlar mı rahatlattı bilmiyorum şu an daha iyiyim, umursamaz oldum sanırım. Revizyon vs araştırmaya kalktım ama 4. ameliyata gücüm yok, kabullendim durumumu, belki de ilaçlar yardım etti bilmiyorum, sana tavsiyem sen de destek al. İnan hiçbir şey çözümsüz değil, sadece biraz daha sabretmelisin, doktor konusunda mümkün olduğunca yardımcı olurum, önceki burnunu geri getirebilirler mi bilmiyorum ama çok zor gibi görünen burunları bile düzeltebiliyorlar buna şahit oldum. O yüzden ilk öncelikle durumu kabullenip sabretmen ve iyi bir doktor bulman gerekiyor. Sonunda mutlu olcaksın inanıyorum ki.
Sagol canim...Çok geçmiş olsun benzer problemleri yaşamısız .. Çok üzüldüm seni en iyi anlayan benim galiba . Tek tavsiyem kesinlikle iyi bir plastik cerahine git araştır mutlaka tek bir hata daha yapma oldumu umarım hakkında hayırlısı olur.
Cok fazla kikirdak alindi bende canim, yüzüm cok degisti, keske olumlu degisseydi, üzülmezdim, sadece Kemer alinacakti bende, üstüne basa basa söylemistim doktora, bana hic gerek yoktu, Burnum güzeldi, doktor nasil olsa nefes icin ameliyata giriyorsun, gel su kemerinide alayim, dahada genc gösterir seni diyince bende kabul etim, üstelik Doktorun kendisi akrabam , yani Dayim, artik öyle bir Dayim yok benim, o kadar zaman gecmesine ragmen halen ona cok öfkeliyim... Güvendim ona ya, bana deneyimi yapti bilmiyorum, bu kiz nasil olsa yegenim, bozsamda bisey demez diyemi düsündü, o hergün kafasini yastiga koyup uyurken , ben geceleri agliyarak, terliyerek, korkarak, düsünerek, pisman olarak, geciriyordum, evet simdi biraz daha iyim ama etkisi hala var üstümde, gecenlerde coiffere gitim, adam saclarimi kesicekti, birden Panikatak oldum, saclarimin yarisi kaldi, bir tarafi kesildi, bir tarafi kesilmedi, ödedim ciktim, böyle günler oluyor bazen... Keske cümlesinden nefret ediyorum ama Keske bu ise bulasmasaydim... Umudum var...KonUyu açan arkadaşım merak ettim sorun tam olarak ne suan doktorun fazla müdahale yapması mı yoksa istediğin buruna sahip olamayışın mı? Yani kötü bir burnun mu var suan yoksa burnun iyi fakat doktor kendi kafasına göre yaptı diye mi sinirlisin
canim cok ama cok gecmis olsun cok uzuldum ben hem saglik hemde goruntu acisindsn oldum prof dr selcuk inanliya cok ama cok memnunum 1ayi gecti ameliyat olali ama cok memnunum morluklarim.sisliklerim tabiki oldu ama doktorum.bana enbastan herseyi detaylica anlatmisti ve sabir gerektini solemisti yalniz brn iki ay falan duzelmez dusunurken sargilarim acildinda cok az minik yeslldi goz altim.morluklar sislikler gecmisti cok az sislik vardi oda bi haftanin icinde indi geriye kalan sislik kotu bi goruntu vermio sadece sanki kilo almisim gibiydi dusunki sargilarim acildi vr ben fulll gezdim rahatlikla gezdim dolastim eglendim guzel ve rahat ayni zsmsnds goruntu olarakta burnum cok zarif hos ve guclu bi burun ben doktorumdan cok memnunum vr okadar ilgili guven.vericiki anlatamam yeri istanbul sisli fulyada ben doktoruma guvndigim vr ona emanet ettigim icin kendimi cok sansli ve mutlu hissediyorum ve hastalariyla ilgili usanmadan hersoruna yanit veriyor ve aydinlatiyor kafanda soru isareti kalmiyor bence senin psikolojik olarak.enbuyuk cokuntun olacaklari onceden tam anlatmamis olmasi benameliyatima girmeden bi ay once ve ameliyata gircegim ana kadar doktorum olacaklari anlatti sislikleri morluklarin duzeyini ver herseye kendimi hazirladim herseyi bilerek girdim hayal.kirikligim endiselerim olmadi hocama cok tsk ediyorumCok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?