Gelinlik Modelleri ben bunu sevdim sanki

glcn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
276
4
68
Adana
resimde etek kısmı pek belli degıl ama ust kısmını cok begendımm.. biraz fiyat olarak uçuk olsada boyle bı gelınlıgı gıymek ısterdım..
sizce nasıl

ben çok beğendim.

alt kısmı kabarıkla, kabarık olmayan arasında kalmış gibi sanki. bir kaç ufak düzeltmeyle biraz aşağı indirilebilir.
veya resimde böyle çıkmış anlamadım.

bence çok asil duruyor ama.
fiyatı ne kadarmış ki?

ayy üstü kolları tam istediğim gibi süper. ama alt tarafı biraz daha kabarık isterim

akay a mesaj atmıstım onlarda 4.500 demıstı.. ama bu 2013 sezonu oldugundan sanrım.. 2012 ya da 2011 kreasyonları cok cok daha uygun..

Gelinliğin üst kısmı güzel, ancak bel kısmı gerçekten çok kaba olmuş, böyle bir model için.

Ancak bence Akay kadar pahalı, 4000-5000'lerde gelinlik satan bir marka için çok daha vahim bir durum var, o da dantel kalitesi.

İyi dantel, Fransız dantelidir, gelinliğe yaraşan odur. Fransız kupon dantel çok ince yapılıdır, kibardır. Bakın şu örnekler fransız kupondur:

Bu dantel aynı zamanda pahalı olan danteldir de. Bence bir gelinliğe, en azından böyle bir modelde, 2500-3000 liralar ödeyebildiğiniz andan itibaren mutlaka fransız kupon dantel kullanılması gerekir. Kaldı ki Akay gibi çok daha yüksek rakamlarda dantelin daha düşük kalite olması kabul edilemez.

Hal böyle iken Akay en kötü kumaşları kullanmakta halen. Bu gördüğünüz dantel kalitesinde, aynı gelinliği 1300-1500 liraya Ümraniye'de filan çok rahat diktirirsiniz. Çünkü bu dantel gelinliğe yakışan bir dantel değil, ev tekstiline daha uygun. Nitekim aynı dantel grubundan ev tekstili örneği:

Böyle bir dantelin gelinlikte yakından görünüşü:

Demem o ki, bütçeniz çok düşükse komple dantel model seçmeyin bence, ancak 2000-2500 ve üstü ödeyebilecekseniz, fransız kupon diktirme şansınız olur, akay modelinden çok daha güzel bir gelinliğe sahip olursunuz.

Yazdıklarınıza katılıyorum minenes gelinliğin danteli çok ucuz görünüyor 4500 lira ona verilecek parayla fransız danteli bir gelinlik diktirilebilir diye düşünüyorum sizin daha önceki yazılarınızdan bu kanıya vardım zamanla. Artık her gördüğüm dantel gelinliği inceler oldum bakıyorum dandik bir dantel kullanılmış ve fiyatı 2500 üstü ise direk eliyorum kafamda bu paraya değmez diye.

kronik dantel avcılarına dahil olmuşsunuz

bayılıyorum dantelli gelinliklere, bende bu modellerden istiyordum fakat gelinlikçi dediki; bunların görüntüsü güzel ama hiç rahat değil, kolunu kaldıramazsın,rahat oynayamazsın dedi,
bende vazgeçtim başka bir model yaptırmıştım ama gözüm hala bunlarda, içimde kaldı ya, tekrardan evlenmek istiyoruuumm

Son düzenleme:
Minenes sayesinde oldu biraz da.

İlahi kızlar, alemsiniz vallahi çok şükür piyasada bir şeyler düzelmeye başladı sanırım. Bugün Kadıköy'de yürürken vitrinlere baktım da artık her gelinlikçi vitrininde Fransız kupon yer almaya başladı, Eminönü piyasasında da çok fazlalaştı kupon dantel...

demekki herkes aradakı farkı anlamaya baslamıs bizim gibi
bende cunku az cok eleme yapabılıyorum bı kere gercek fransız kuponunun o sacaklı olusu kendını ele veriyo.. ben burdayım dıyo

Bu hafta sonu bu gelinliği denedim ve söyleyeyim ki maalesef 4500t değil 8000tllik bir gelinlik. ben de sitesinden ben bu gelinliği istiyorum diyerek gittim v ilk onu denedim. ama dediğim gibi 8000tl. gerçekten farklı bir gelinlik işlemesi çok fazla fakat başka gelinlikler çok daha güzel durdu üzerimde.

inan bana 8bin tl etmez..
bende akaya gıttım ve bı cok gelınlık denedım..
kumas kalıtesını hiç begenmedım..
tülün uzerındekı dantel bı kere orijinal degıl zaten..
ama yınede akaydaki gelınlıkler gıbı ustumde hiç bi gelinlik hos durmadı..

kalıpları cok iyi oturtulmuş sanıyorum
en son bi tane begendım..6500 tl dedı sonra yüzde 30 indırımle 4500 dedı ve 1 kuruş asagı ınmedıler..
bende vazgectım maalesef..

pronovias vakko wedding gibi mağazaarı da gezdim inanın bence akayın kumaş kalitesi çok çok daha iyi. hele bu yıl pronovias geçen senelere göre iyice bozmuş bu sene. ben akaydan beğendim ama bana %20 indirim yaptılar. hangi şube %30 dedi???

ben pronovıas derım baska bısı demem:)
cunku kat kat tülle kabartılmıs bı kere.. aldıgı parayı bi yere kadar hakedıyor hiç degılse

akay dırek 6500 tl dedı..sonra yuzde otuz ındırım var peşinde dedi.onunla beraber 4500 dedı.. nişantaşi akaya gıttım ben..

cok yüksekten atıp tutuyorlar bence..

begendıgım modelın bir degişigine- daha az dantel detaylısına da - 4500 dedı. yuzde otuz ındırımle 3150 dedı

pazarlıkla once 3bine indirdiler.. biraz daha zorlayınca 3000tl ye duvak da dahil etti

ama cok cok kısa kabarık ve dandik bir duvaktı :)

bende vazgectım..

size tavsiyem cok sıkı pazarlık yapın..

siz hangi akaya gitmiştiniz?

Son düzenleme:
bağdat caddesine gittim ben. siparişimi de verdim. çok da içime sindi. :) pronoviasta beğenemedim hiç. tabi ben biraz toplu olduğum için üstüme de oturması gerekiyor. pronoviasta hatta aysira bile beden getirip tadiliat yapıyorlar. bir de tadilat ücreti istediler. bunlardan sadece akay baştan benim bedenimde dikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…