ben çok beğendim.
alt kısmı kabarıkla, kabarık olmayan arasında kalmış gibi sanki. bir kaç ufak düzeltmeyle biraz aşağı indirilebilir.
veya resimde böyle çıkmış anlamadım.
bence çok asil duruyor ama.
fiyatı ne kadarmış ki?
Üst kısmı benimde çok hoşuma gitti.
Ancak belindeki detay ve arka kısmını ben beğenmedim.
Eki Görüntüle 566704 Eki Görüntüle 566705
Eki Görüntüle 566706 Eki Görüntüle 566707
Mesela bununda kolları çok hoş, ama ilk modelin göğüs kısmı falan sanki daha güzel.
Eki Görüntüle 566732
Yazdıklarınıza katılıyorum minenes gelinliğin danteli çok ucuz görünüyor 4500 lira ona verilecek parayla fransız danteli bir gelinlik diktirilebilir diye düşünüyorum sizin daha önceki yazılarınızdan bu kanıya vardım zamanla. Artık her gördüğüm dantel gelinliği inceler oldum bakıyorum dandik bir dantel kullanılmış ve fiyatı 2500 üstü ise direk eliyorum kafamda bu paraya değmez diye.
kronik dantel avcılarına dahil olmuşsunuz
Minenes sayesinde oldu biraz da.
İlahi kızlar, alemsiniz vallahiçok şükür piyasada bir şeyler düzelmeye başladı sanırım. Bugün Kadıköy'de yürürken vitrinlere baktım da artık her gelinlikçi vitrininde Fransız kupon yer almaya başladı, Eminönü piyasasında da çok fazlalaştı kupon dantel...
Bu hafta sonu bu gelinliği denedim ve söyleyeyim ki maalesef 4500t değil 8000tllik bir gelinlik. ben de sitesinden ben bu gelinliği istiyorum diyerek gittim v ilk onu denedim. ama dediğim gibi 8000tl. gerçekten farklı bir gelinlik işlemesi çok fazla fakat başka gelinlikler çok daha güzel durdu üzerimde.
pronovias vakko wedding gibi mağazaarı da gezdim inanın bence akayın kumaş kalitesi çok çok daha iyi. hele bu yıl pronovias geçen senelere göre iyice bozmuş bu sene. ben akaydan beğendim ama bana %20 indirim yaptılar. hangi şube %30 dedi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?