• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlar neden hakettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi brn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
230
2
96
Ankara
kendimi bildim bileli okuldayım kurstayım.evlendim kpss kursundayım 2 yıl şimdi çok şükür ama içime sindiremiyorum devamlı dağılan kirlenen bir evi toplamak akşama bugünde ne pişirsem demek üzerime değiştirmeye saçıma yüzüme bakmaya ne vakit nede ruh kalmamış bir benle yaşamaktanmirmirmirmir

'' ben bunları neden hakettim '' derseniz işin içinden çıkamazsınız.....şükredin ve devam edin.... sizden çok daha kötü durumda olanları düşünün...

ama bunun yanısıra ne yapabilirsiniz, hayatı çok ciddiye almadan, yapabildiğiniz kadarını yaparak ama illa ki, kendinizi herşeyin üstünde tutarak, kendinizin önemli olduğunu unutmayarak.kendinize zaman ayırarak bu psikolojiden çıkabilirsiniz....herşeyi Siz yapıp bitirmek zorunda değilsiniz, fırsat verin ki başkalarıda işin ucundan tutsun....yani eşinizi dahil edin..... yoksa çok yorulur çok sızlanırsınız....hayat uzun ince bir yol.....daha çok başındasınız....ne yazık ki kadınlar bu dünyanın ağır işçileri.....yorgun savaşçıları.....

arkadaşım atanamadınmı atandınmı anlamadım ama seni çok iyi anlıyorum. ben de 4 sene üniv hayatından sonra 5 yıldır kpss ye hazırlandım devamlı ama olmadı. önümüzdeki yaz evleneceğim. çalışan bir kadın olmak varken ev hanımlığına bizi mahkum eden sistem utansın bizler hakettik yıllarca emek verdik ama hizmet veremiyoruz. kendi kendinin psikoloğu olmak zorundasın canım. şimdi haytının bişekilde tadını çıkarmalısın. gerçekleri kabullenip gerçeklerle yaşamaya alışmalısın.

Herkes bir koşturmaca içinde...
Ama dersenki ben öyle tembel tembel oturmak istiyorum çalışmak falan da istemiyorum...evişi yapmak da istemiyorum vs vs..kimse engel olmaz sanırım...

Back