Gelinlik Modelleri Ben buna bayıldım.Sizce nasıl:)

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Bu model benim çok hoşuma gitti kızlar sizce nasıl?Bunun alt kısmı için nasıl bir model uygun olabilir?

Son düzenleme:
Bu model benim çok hoşuma gitti kızlar sizce nasıl?Bunun alt kısmı için nasıl bir model uygun olabilir?

Eki Görüntüle 394892

Bence çok fazla abartılı geldi tatlım bana...tabiki zevk meselesi ama göğüs kısmı hşuma gitmedi...eğerki bu model olacaksada altını sade bir şey yaptırmak daha uygun olur bence canım.

Herkes aynı fikirde sanırım Straptez yasak olduğu için askılı modellerde çok hoşuma gitmiyor bu farklı gelmişti bana

benim çok hoşuma gitti canım . ben biraz şaşalı şeyleri severim. gelin olucam sonuçta herkesten farklı olmam lazım. bence çok hoş ama altın daha sade olması lazım

benim çok hoşuma gitti canım . ben biraz şaşalı şeyleri severim. gelin olucam sonuçta herkesten farklı olmam lazım. bence çok hoş ama altın daha sade olması lazım

Normalde çok gösterişli şeyleri sevmem ama gelinlik deyince hep aklıma göşterişli şeyler geliyor o yüzden dikkatimi çekti sanırım

wuhuuuuuuuuw :) çok gösterişli hakikaten, benim tarzım değil ama sen kendine yakıştırırsan bal gibi de olur bence:)

slm canım bence herkes hayalindeki gelinliği giymeli sen beğendiysen mutlaka giy herkesi tarzı farklı benim mesela tarzım değil ama sen sevdiysen giymelisin çünkü 1 kere giyebiliyorsun içinde kalmasın sonra

kesinlikle bnmde tarzım değil ama önceki yorumu yapan arkadasın söylediği gbi önmli olan snn beğenmen içinde kendini iyi hssetmen sonçta bkere gyceksn içine sinmeli... bn straplez gydim heralde bi 10 sene snra evlenseydim yne straplez gyerdim yani demek istediğim zevk meselesi sen beğen yeter mutluluklar buarada...

slm canım bence herkes hayalindeki gelinliği giymeli sen beğendiysen mutlaka giy herkesi tarzı farklı benim mesela tarzım değil ama sen sevdiysen giymelisin çünkü 1 kere giyebiliyorsun içinde kalmasın sonra

wuhuuuuuuuuw :) çok gösterişli hakikaten, benim tarzım değil ama sen kendine yakıştırırsan bal gibi de olur bence:)

Teşekkürler Kızlar. Normalde benimde hayalim hep straptezdi ama sözlüm istemiyor mutlaka kalın askıları olucakmış benimde bugüne kadar gördüğüm kadarıyla o tarz bir şey dikkatimi çekmedi bu farklı geldi Daha çok var aslında ama gelinlikde hemen seçilmez ki anca beğenirim ben

Son düzenleme:
canım nişanlın straptez istemiyorsa bunu hiç istemez

yani bunun straptezden eksiği yok fazlası var dekolte bakımından
arkadaşlara katılıyorum göğüs kısmı sütyen gibi göğüslerin büyükse ortadan göğüslerinin yarısından fazlası dışarda kalır

Son düzenleme:
aslında güzel de göğüs kısmı çok sütyen gibi duruyor.göğüs kısmı düz olsa olabilir.

Böyle bir şeye kara verirsem zaten göğüs kısmıyla oynanır bu şekilde kalmaz yaniGöğüs kısmından çok kolları falan dikkatimi çekti benim

Normalde çok gösterişli şeyleri sevmem ama gelinlik deyince hep aklıma göşterişli şeyler geliyor o yüzden dikkatimi çekti sanırım

Ben de senin gibiyim sadece gelinlikte gösteriş geliyor aklıma onun dışında hep daha sade şeylere yönelirim
ve ben bu gelinliği sevdimm farklı ve tatlı

bence cok guze hele omuzlar bayıldım.ama anlamadıgım canm sadece omuzların mı kapanmasını istiyo straplezin yasak oldugunu sölemissin ama gögüs dekoltesi fazla deglmi bu modelin

şahsen benim pek tarzım değil abartılı ve gelinlik gibi de durmuyor hoş değil ama tabi zevkten zevke durumlar değişir

bence üstünüzdede görmelisiniz kilolu bayanlarda çok kötü durabilir ama siz zayıfsanız ve çok istiyosanız yaptırın:) ama benimde tarzım değil:)

bence cok guze hele omuzlar bayıldım.ama anlamadıgım canm sadece omuzların mı kapanmasını istiyo straplezin yasak oldugunu sölemissin ama gögüs dekoltesi fazla deglmi bu modelin

Bİr kaç kişi daha aynısı demişti. söylemiştim aslında ama yine diyim eğer böyle bir şeye karar verirsem göğüs kısmıyla oynatırım o kadar açık olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…