- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi Balikcikurdu
-
Bu model benim çok hoşuma gitti kızlar sizce nasıl?Bunun alt kısmı için nasıl bir model uygun olabilir?
Eki Görüntüle 394892
benim çok hoşuma gitti canım . ben biraz şaşalı şeyleri severim. gelin olucam sonuçta herkesten farklı olmam lazım. bence çok hoş ama altın daha sade olması lazım
kesinlikle bnmde tarzım değil ama önceki yorumu yapan arkadasın söylediği gbi önmli olan snn beğenmen içinde kendini iyi hssetmen sonçta bkere gyceksn içine sinmeli... bn straplez gydim heralde bi 10 sene snra evlenseydim yne straplez gyerdim yani demek istediğim zevk meselesi sen beğen yeter mutluluklar buarada...
slm canım bence herkes hayalindeki gelinliği giymeli sen beğendiysen mutlaka giy herkesi tarzı farklı benim mesela tarzım değil ama sen sevdiysen giymelisin çünkü 1 kere giyebiliyorsun içinde kalmasın sonra
wuhuuuuuuuuw :) çok gösterişli hakikaten, benim tarzım değil ama sen kendine yakıştırırsan bal gibi de olur bence:)
aslında güzel de göğüs kısmı çok sütyen gibi duruyor.göğüs kısmı düz olsa olabilir.
canım nişanlın straptez istemiyorsa bunu hiç istemez
yani bunun straptezden eksiği yok fazlası var dekolte bakımından
arkadaşlara katılıyorum göğüs kısmı sütyen gibi göğüslerin büyükse ortadan göğüslerinin yarısından fazlası dışarda kalır
Normalde çok gösterişli şeyleri sevmem ama gelinlik deyince hep aklıma göşterişli şeyler geliyor o yüzden dikkatimi çekti sanırım
bence cok guze hele omuzlar bayıldım.ama anlamadıgım canm sadece omuzların mı kapanmasını istiyo straplezin yasak oldugunu sölemissin ama gögüs dekoltesi fazla deglmi bu modelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?