Saç Rengi ve Saç Boyama ben bu siyahdan nasıl kurtulucam?

Bu renk çok güzelmiş cidden. Radiance serisi koyu renkli saçlara özel olduğundan rengin açılma ihtimali daha yüksek. Belki o tarz başka boyalar da vardır. Ben de yarısının siyah kalması uğruna göze alıp boyadım da, simsiyah kalmadı. Tutkulu kızıl rengine bi bak istersen o serinin. En azından geçiş yapabilirsen sonradan istediğin renge dönersin.

benim koyu uzun saçlarım var ve aylardır bir iki ton açığını boyamayı düüşünüyorum ama cesaret edemedim
o kadar değişiklik yaapmışsınız ki hepsinide çok yakıştırdım fotoğraflarda çok güzel çekilmiş
konu hakkımda bilgim yok boyalardAn anlamıyorum ama çok farklı bi tarz yorum yapmadan geçemedim:78:

iviiiiit baktım renklere tutku kahve varmış radiance serisinde. en azından siyahtan daha iyi durucaktır kendi saçımın renginde. karar verdim şimdi diplerimin çıktığı yerler hariç iyah boyadığım yerleri o serinin tutkulu kahvesine boyayıp saçlarım uzadıkça kesicetire kestire tamamen kendi saçıma döndükten sonra ara ara şu az önce gösterdiğim renge boyucam....ama komple boyamam yani aslında isterim de bu geçiş süreci coook sancılı oldu bu defa o yüzden ara ara boyadıklarımda aksa da çok rahatsız etmez oryan ne berbat bişimiş arkadaş tü ona:18:

Valla mümkün olduğunca oryelden kaçınmak lazım. İki hafta bi rengi kullanacaz diye saçı mahvetmenin anlamı yok bence. Ama tabii ki gene insanların tercihi. Bazısında da oryel hiç kötü yaratmıyor. Neyse, umarım istediğin renge bi an önce kavuşursun. =)

ayyy çok utandım
ben arkadaşlarıma modellik yapıyorum bazen. o yüzden bazı fotolar onların yetenekleri sayesinde iyi güzel oluyor:)
kıh kıh kıh gerçekten çok oynaşıyorum saçlarımla
sende boya bacım bak arkadaş söyledi az önce koyu saçlar için palettenin radiance serisi varmış. orda az renk var ama güzel renkler var. mesela azcık açmak istiyorsan tutkulu kahve var senden ondan boya:) gerçekten çok güzelmiş:) boya boya zaten alttan açmadan boyadıktan sonra hiç sorun olmuyo. aktıkça kensi saçına gönüyon:):):):) yap yap sende yap, hatta gel ben boyarım senınkini

Aa annemin saç boyası bu biliyorum.
Ama bunu uygularken zemin rengin neydi?

teşekür ederim canım dediğin boyaya baktım paletteye büyülü kahve hiç fena değilmiş
biraz cesaret mi geldi ne
en kısa zamnada boyucam (inşallah)bi değişim olsun artık demi ya

benim saçımda siyahtı açtırdım ve çok kötü oldu kimsye tavsiye etmiyorum.belimde olan saçımı omuzlarıma kadar kestirmek zorunda kaldım.çokkk fazlada dökülme var.

direk kendi saçımdı. orta kumral gibi.... direk bu kadar acık olmuyor ama o normal açın üzerine boydığında aldığı rengi gaaayet oryal gibi kullanılıyor

Benim kendi rengim sarı bu renk tam tutar bana üzerine mavi yaparsam garip bi renk olur
Zaten siyah boya var şuan onu açmadan hiçbişey tutmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…