• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ben bu saçlarla ne yapacağım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
34
Aşırı kuru, az ve ince saçlarım var ne yapsam düzeltemedim o kadar kötü duruyor ki. Fön, maşa, boya, düzleştirici vs kullanmam. Her hafta hatta bazen iki kere bakım yaparım. Zeytinyağı, badem yağı, bemiks, evigen, bepanthen, yaş maya, bal, yumurta, mayonez, ısırgan, karanfil, muz, sirke aklınıza gelebilecek her türlü bakım maskesini kullandım ama hala o kadar iğrenç ki saçlarım özgüvenim kalmadı dışarı çıkarken utanıyorum artık okulda bile dalga geçiyorlar. Ne yapsam çözüm bulamadım. Uzatamıyorum hemen de kırılıyor. Konunun yeri burası değil ama çok kötü durumdayım en azından taşınmadan bir süre burada kalırsa çok mutlu olurum. Sizce ne yapmam lazım? Bir şeyleri mi yanlış yapıyorum acaba bilmiyorum ki.

kansızlıkta yapıyor öyle kuaförden özel şampuann al ve o kadar bakımı bir arada kullanma saçlarına zarar verir

Saclarini dort bes gun yikama yani saclarinin yaglanma suresi ne kadarsa artik. Yagli kalsin biraz, kendini besliyor.

Saçlarına bakim yapmalısın benimde saçlarım ince telli çok çabuk kırılıyor ve uzatamiyorum yıllardır kullanmadım yağ bitki o bu kalmadı .sonra ise yaramayanca mantıklı arayışlara girdim.şu şekilde sacin kirilmasina sebep olan sacin nemsiz kalmasidir nem olmayınca sac kırılıyor bu nedenle kirilmamasi için nem sağlamak gerek ilk araştırmam da bu sonuca ulaştım daha sonra en çok nem veren yağları araştırdım bomba etkisi yaglar yani hindistancevizi yagi karite yagi ve argan yağı bu 3 lü den başkası tirt saf hindistancevizi yagi aldım 1 ay kullandım saçım normalde 1 ayda belki 3 -4cm e kadar kırılır di Nerede ise 1 cm kırılma oldu olmadı .sonra fildisi sahillerinden shea yagi siparis ettim bu yağ bütün el yüz sac icin olan krem yaglar vb hepsinde kozmetikcilerin kullandığı bir yağ ancak tabi bir yandan kimyasallar da kullandıkları için pek etki olmuyor ben saf olanı yagi direk getirttim ve 2 hafta oldu kullanıyorum saclarim da ki kırıklar koptu temizlendi resmen şu an hiç kırığım yok şimdide argan yağı saf olanı fasdan olanı arıyorum onu da alınca bu 3 unu karıştırıp saçima bakım yapacağım o zaman çok daha iyi olacağına eminim sende bu yağları araştır anlayacaksin demek istedigimi

Aynı saç tipi bende de var doğum kontrol hapı ksttığım bebek şampuanıyla çözdüm gibi sorunu

Fasdan argan yağı ithal edip satanlar ya Fasda yaşayıp bu yağın satışını yapan larda varsa yorum yaparlarsa çok iyi olur cunku kesinlikle satın almak istediğim bir yağ ve sürekli de alacağım bir yağ olacak .saçları kirilanlar bu yagi kullansın

bakım için hc nin bakım yağını ve uzatmak içinde dax supergro tavsiye ederim. Benimde saçlarımsivilce hapı yüzünden döküldü inanılmaz azaldı ve diplerden yenisaçlar geliyor onlar havaya kalkıyor çok berbat halde , geçiçi süreliğine çıtçıt alabilirsin veya kaynak taktırabilirsin. bende çıtçıt aldım şapka falan takıyorum kısa saçlar uzayana kadar

Back
X