Benim yuzumden mutsuzlarmis zaten annem ufak hırsları yüzüne herşeyi berbat bir hale donusturebiliyor ben anneme de dedim seninle hiç bi şekilde tartismicam herşeyi allaha havale ettim diyeEşinle çoçuğunla mutlu bir hayat sürmeye çalış her koyun kendi bacağından asılır yanlış anlama annen için
koyun demiyorum bırak sensiz mutlu olsunlar olabilirlerse tabi illaki onlarda anlarlar yaptıklarını üzülme
Çocukluğumda çoğu zaman bunu dusunmustum onlara da sordum ama annem icinde hiç biseyi tutamaz böyle bisey olsaydı mutlaka soylerdiEvlatlık falan mısın acaba?
nasıl başlasam bilmiyorum annemle oldum olası anlaşamayız.huzurlu bir çocukluğum olmadı.annem sürekli benle kavga ederdi.üniversiteyi baska sehirde okudum o zamanlar rahattım beni haftada bir kere yada daha uzun aralıklarla arardı.ama ben annemle yasadığım şeylerin üstüne set çektim.neyse evlendim ve evlenir evlenmez abim borç istedi bizden. bizde 23 gr bileziği bozdurup ona gönderdik ama abim 14 gr vermedi düğünde taktığımı alıyorum dedi düğünde 14 gr takmıştı geri kalanını yatırdı.biz bişey demedik abim bizi aramadı bizde onu aramadık neyse bayram geldi benim hamileliğimde düşük tehlikesi vardı o yüzden memlekete gidemedik arayarak bayramlaştk.annem abimi aramadık diye benle eşime çok yüklendi ve ben hastanelik oldum ölümden döndüm nefes alamadım annemin benimle tartışmasından dolayı.eşim bundan dolayı anne eşime bu konularda yüklenme kapatın bu konuları dedi annem ben onun annesiyim herşeyi yapabilirim dedi ve eşimi özür dilettirdi.birde annemin eşime karşı sınırsız tavırları vardı ben birinci planda olmak isterim falan demiş eşime.bir kere eşim annemi arabayla alıp bize getirecekti eşime arabayı durdur arkaya gel kucağıma yatta seni seveyim demiş ve buna benzer şeyler olmuş ama bana bunları eşim anlatmadı tartışma anında söyledi başka bi erkek olsaydı bunları sineye çekmezdi ben seni sevdiğim için sakladım bunları dedi. anneme dedim niye böyle bisey yaptın diye o benim evladım ben sizi nasıl seversem onuda öyle severim dedi birde ben yanlış anlamısım diye bana yüklendi olay cıkardı.oysaki ben nedenini sordum sadece.bu anlattıgım seyler sadece bi kaç olay daha bunların fazlası yaşandı.sonuca geleyim doğum yaptıktan sonra annem yanıma geldi ve yine olay çıkardı ve biletini erkene alıp gitti ve bizden özür dilememizi bekledi ama ben haklı olduğumu düşündüğüm için özür dilemedim beni aradı konuştuk bu konuyu kapatalım dedik. ertesi gün aradım bana kimsin tanıyamadım seni falan dedi soguk davrandı bana neyse konustuk kapattık.artık bekliyorumki oda beni arasın ama yok aramadı 10 gün sonra aradı tekrar başa dönmüş ondan özür dilememi istiyor anne ben haksız olduğumu düşünmüyorum dedim neyse abine vasiyet vericem dedi malını öna verecekmiş ve ne ölüsüne nede dirisine gitmeyecekmişim.sonra telefonu 12 yasındaki kız kardeşime verdi bana edilmicek laflar etti sonrada abim aradı bana küfretti.esim abimi aradı sonra esime o bizim aileden olamadı hiç demiş bidaha annemi aramasın demiş.sakın evimize gelmeyin gelirseniz öldürürm sizi demiş. ne yapayım ben bu halde yardım edin sürekli eşimi teselli ediyorum boşver diye ama çok üzülüyorum o üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum onun yanında
Aksine annem herşeye burnunu sokmaya çalışır çocuğun ismi konusunda bile çok baskı yaptı ama koymadin şimdi ikinci çocuk olacak olursa ona kayacagim ismi belirlemiş bana baskı yapıyor.annem kendi çocuklarını öyle sevmez.anlamadım biz iyi davrandikca iyi oldukça bizi ezik mi goruyorAnnelik başka şey
anne eş ile kızı anlaşsın ister
Yuvası bozulmasın huzursuzluk olmasın diye gerekirse az arar sorar ; sorunlara katılmaz araya girmez vs
Gel seveyim demek bana garip geldi açıkcası annenin herkese karşı tavrı böyle imdir
Ayrıca huzursuz bi çocukluk gençlik vs geçirmişsen bu tamamen aileden kaynaklı
Huzurlu olacaksa evin yuvan annen ile az görüş hatta onu takmamaya çalış
Hatalısınız ya aynı durumda erkek ailesi olsa adamlar bağını koparmadı diye tencere çalınıyor arkasından. Belliki menfaatci insanlar. Ailen annen abin olabilir ama zararlı insanlar. Baştan sen tepki gostersen eşin bukadar dengesizlik ile karşı karşıya kalmayacak. Hala napıcam diyorsun. Muhtemelen annen seni bidaha arayacak. Ozman kendini duzeltmeden o oglunda sende esimden özür dileyen e kadar bidaha beni arama diyin kapatın ya. Dogurmakla ana aynı karından dogmakla kardeş olunmuyor. Üzüldüm eşinize. Onu çok ezdirmissiniz ailenize. Abiniz bildiginiz sülük gibi emmis sizi. Anneniz ahlak nedir bilmiyor daha fazlası var demiş siniz çünkü. Bırakın ya siz tepki koyun. Öyle hak hukuk diye kandırmayı n kendinizi. Eşinize ailenize laf ediliyor bir kendinize gelin.nasıl başlasam bilmiyorum annemle oldum olası anlaşamayız.huzurlu bir çocukluğum olmadı.annem sürekli benle kavga ederdi.üniversiteyi baska sehirde okudum o zamanlar rahattım beni haftada bir kere yada daha uzun aralıklarla arardı.ama ben annemle yasadığım şeylerin üstüne set çektim.neyse evlendim ve evlenir evlenmez abim borç istedi bizden. bizde 23 gr bileziği bozdurup ona gönderdik ama abim 14 gr vermedi düğünde taktığımı alıyorum dedi düğünde 14 gr takmıştı geri kalanını yatırdı.biz bişey demedik abim bizi aramadı bizde onu aramadık neyse bayram geldi benim hamileliğimde düşük tehlikesi vardı o yüzden memlekete gidemedik arayarak bayramlaştk.annem abimi aramadık diye benle eşime çok yüklendi ve ben hastanelik oldum ölümden döndüm nefes alamadım annemin benimle tartışmasından dolayı.eşim bundan dolayı anne eşime bu konularda yüklenme kapatın bu konuları dedi annem ben onun annesiyim herşeyi yapabilirim dedi ve eşimi özür dilettirdi.birde annemin eşime karşı sınırsız tavırları vardı ben birinci planda olmak isterim falan demiş eşime.bir kere eşim annemi arabayla alıp bize getirecekti eşime arabayı durdur arkaya gel kucağıma yatta seni seveyim demiş ve buna benzer şeyler olmuş ama bana bunları eşim anlatmadı tartışma anında söyledi başka bi erkek olsaydı bunları sineye çekmezdi ben seni sevdiğim için sakladım bunları dedi. anneme dedim niye böyle bisey yaptın diye o benim evladım ben sizi nasıl seversem onuda öyle severim dedi birde ben yanlış anlamısım diye bana yüklendi olay cıkardı.oysaki ben nedenini sordum sadece.bu anlattıgım seyler sadece bi kaç olay daha bunların fazlası yaşandı.sonuca geleyim doğum yaptıktan sonra annem yanıma geldi ve yine olay çıkardı ve biletini erkene alıp gitti ve bizden özür dilememizi bekledi ama ben haklı olduğumu düşündüğüm için özür dilemedim beni aradı konuştuk bu konuyu kapatalım dedik. ertesi gün aradım bana kimsin tanıyamadım seni falan dedi soguk davrandı bana neyse konustuk kapattık.artık bekliyorumki oda beni arasın ama yok aramadı 10 gün sonra aradı tekrar başa dönmüş ondan özür dilememi istiyor anne ben haksız olduğumu düşünmüyorum dedim neyse abine vasiyet vericem dedi malını öna verecekmiş ve ne ölüsüne nede dirisine gitmeyecekmişim.sonra telefonu 12 yasındaki kız kardeşime verdi bana edilmicek laflar etti sonrada abim aradı bana küfretti.esim abimi aradı sonra esime o bizim aileden olamadı hiç demiş bidaha annemi aramasın demiş.sakın evimize gelmeyin gelirseniz öldürürm sizi demiş. ne yapayım ben bu halde yardım edin sürekli eşimi teselli ediyorum boşver diye ama çok üzülüyorum o üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum onun yanında
Çok denedim ama bu sefer bi esimi bi beni arıyor değişik triplere giriyor o zaman daha fazla rahatsız ediyor bizi.en sonki çıkardığı olaydan sonra aramadim bizden bu kadar mi biktiydin diyor iyi ozaman abine vasiyet edicem ölümede dirimede gelme diyor ardından teli kardeşime veriyor laf soylettiriyor abimi arattiriyor ikisinede aynı kelimeleri ezbetlettirmis onları soylettiriyor annem ne yaparsa yapsın hatta üstüme çıkıp beni cignese bile ben ona bisey diyemez misimSimdiye kadar senin annenle gorusmeyi kesmen, mesafe koyman gerekirdi, hala ne yapacagini mi soruyorsun...
Tepkimi hep koydum ama bu sefer beni yanlış anlamissin diye başlıyor ağlamaya kaç gün benimle o konunun tartışmasını yapıyor hayatı bize zehir ediyordu.anneme ne yaparsan yap uğraşılmiyor en iyisi hiç konusmamakHatalısınız ya aynı durumda erkek ailesi olsa adamlar bağını koparmadı diye tencere çalınıyor arkasından. Belliki menfaatci insanlar. Ailen annen abin olabilir ama zararlı insanlar. Baştan sen tepki gostersen eşin bukadar dengesizlik ile karşı karşıya kalmayacak. Hala napıcam diyorsun. Muhtemelen annen seni bidaha arayacak. Ozman kendini duzeltmeden o oglunda sende esimden özür dileyen e kadar bidaha beni arama diyin kapatın ya. Dogurmakla ana aynı karından dogmakla kardeş olunmuyor. Üzüldüm eşinize. Onu çok ezdirmissiniz ailenize. Abiniz bildiginiz sülük gibi emmis sizi. Anneniz ahlak nedir bilmiyor daha fazlası var demiş siniz çünkü. Bırakın ya siz tepki koyun. Öyle hak hukuk diye kandırmayı n kendinizi. Eşinize ailenize laf ediliyor bir kendinize gelin.
Evet çok haklisinizBu kadar olaydan sonra hala annenle nasıl gorusmek istiyorsun. Anne de bir yere kadar. Silin gitsin siz affettikce tepenize çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?