Ben bu saatten sonra ne yapabilirim

Eşinle çoçuğunla mutlu bir hayat sürmeye çalış her koyun kendi bacağından asılır yanlış anlama annen için
koyun demiyorum bırak sensiz mutlu olsunlar olabilirlerse tabi illaki onlarda anlarlar yaptıklarını üzülme

Benim yuzumden mutsuzlarmis zaten annem ufak hırsları yüzüne herşeyi berbat bir hale donusturebiliyor ben anneme de dedim seninle hiç bi şekilde tartismicam herşeyi allaha havale ettim diye

Annelik başka şey
anne eş ile kızı anlaşsın ister
Yuvası bozulmasın huzursuzluk olmasın diye gerekirse az arar sorar ; sorunlara katılmaz araya girmez vs
Gel seveyim demek bana garip geldi açıkcası annenin herkese karşı tavrı böyle imdir
Ayrıca huzursuz bi çocukluk gençlik vs geçirmişsen bu tamamen aileden kaynaklı

Huzurlu olacaksa evin yuvan annen ile az görüş hatta onu takmamaya çalış

Aksine annem herşeye burnunu sokmaya çalışır çocuğun ismi konusunda bile çok baskı yaptı ama koymadin şimdi ikinci çocuk olacak olursa ona kayacagim ismi belirlemiş bana baskı yapıyor.annem kendi çocuklarını öyle sevmez.anlamadım biz iyi davrandikca iyi oldukça bizi ezik mi goruyor

Bu kadar olaydan sonra hala annenle nasıl gorusmek istiyorsun. Anne de bir yere kadar. Silin gitsin siz affettikce tepenize çıkmış.

Simdiye kadar senin annenle gorusmeyi kesmen, mesafe koyman gerekirdi, hala ne yapacagini mi soruyorsun...

Gel arkaya seveyim nedir allah aşkına ?
Sorunlu bi anneniz var uzak durun alsın malını da başına çalsın

annenizi fazla aramayın hatta bir muddet hiç kouşmayın boyle anne olmaz hayatınıza devam edin mecburen aile işinizede fazla eşinizi karıştırmayın...

Hatalısınız ya aynı durumda erkek ailesi olsa adamlar bağını koparmadı diye tencere çalınıyor arkasından. Belliki menfaatci insanlar. Ailen annen abin olabilir ama zararlı insanlar. Baştan sen tepki gostersen eşin bukadar dengesizlik ile karşı karşıya kalmayacak. Hala napıcam diyorsun. Muhtemelen annen seni bidaha arayacak. Ozman kendini duzeltmeden o oglunda sende esimden özür dileyen e kadar bidaha beni arama diyin kapatın ya. Dogurmakla ana aynı karından dogmakla kardeş olunmuyor. Üzüldüm eşinize. Onu çok ezdirmissiniz ailenize. Abiniz bildiginiz sülük gibi emmis sizi. Anneniz ahlak nedir bilmiyor daha fazlası var demiş siniz çünkü. Bırakın ya siz tepki koyun. Öyle hak hukuk diye kandırmayı n kendinizi. Eşinize ailenize laf ediliyor bir kendinize gelin.

bence arayıp sormayın bırakın onlar hatalarını anlasınlar sizi arasınlar..sağlıklı beyinin yapacağı iş değil gibi.

Simdiye kadar senin annenle gorusmeyi kesmen, mesafe koyman gerekirdi, hala ne yapacagini mi soruyorsun...
Çok denedim ama bu sefer bi esimi bi beni arıyor değişik triplere giriyor o zaman daha fazla rahatsız ediyor bizi.en sonki çıkardığı olaydan sonra aramadim bizden bu kadar mi biktiydin diyor iyi ozaman abine vasiyet edicem ölümede dirimede gelme diyor ardından teli kardeşime veriyor laf soylettiriyor abimi arattiriyor ikisinede aynı kelimeleri ezbetlettirmis onları soylettiriyor annem ne yaparsa yapsın hatta üstüme çıkıp beni cignese bile ben ona bisey diyemez misim

Tepkimi hep koydum ama bu sefer beni yanlış anlamissin diye başlıyor ağlamaya kaç gün benimle o konunun tartışmasını yapıyor hayatı bize zehir ediyordu.anneme ne yaparsan yap uğraşılmiyor en iyisi hiç konusmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…