Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
Sadece damat değil insan kendi evladını bile bu şekilde sevemez diye düşünüyorumBunun başka bi açıklaması olamaz damadını böyle sevmek isteyen biri olamaz mi
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
nefret ettim annenden. annelere saygım var ama seninki yuhlanacak bir anne. şimdi yanımda olsan sana kardeşim gibi sarılırdım canım. acıdım sana canım ya garip kalmışınız siz ve eşiniz. bu arada Allah kötü bir anneden sonra sana hediye olarak mükemmel bir koca vermiş. bence anneni hiç arama canım. eşinde annene ve abine çok ters davransın. senin annen ve abin gelip eşinden ve senden özür dileyecek. abiniz aradığında altınımı aldın haram olsun o paralar der kapatırsın. ailenin hiçbir haklı olduğu yön yok tatlım. bundan sonra değer verdiğin tek kişi kocan ve çocukların olsun. o sözde aileni hiç tınlama. sen böyle davrandıkça hepsi sinirinden çatlarnasıl başlasam bilmiyorum annemle oldum olası anlaşamayız.huzurlu bir çocukluğum olmadı.annem sürekli benle kavga ederdi.üniversiteyi baska sehirde okudum o zamanlar rahattım beni haftada bir kere yada daha uzun aralıklarla arardı.ama ben annemle yasadığım şeylerin üstüne set çektim.neyse evlendim ve evlenir evlenmez abim borç istedi bizden. bizde 23 gr bileziği bozdurup ona gönderdik ama abim 14 gr vermedi düğünde taktığımı alıyorum dedi düğünde 14 gr takmıştı geri kalanını yatırdı.biz bişey demedik abim bizi aramadı bizde onu aramadık neyse bayram geldi benim hamileliğimde düşük tehlikesi vardı o yüzden memlekete gidemedik arayarak bayramlaştk.annem abimi aramadık diye benle eşime çok yüklendi ve ben hastanelik oldum ölümden döndüm nefes alamadım annemin benimle tartışmasından dolayı.eşim bundan dolayı anne eşime bu konularda yüklenme kapatın bu konuları dedi annem ben onun annesiyim herşeyi yapabilirim dedi ve eşimi özür dilettirdi.birde annemin eşime karşı sınırsız tavırları vardı ben birinci planda olmak isterim falan demiş eşime.bir kere eşim annemi arabayla alıp bize getirecekti eşime arabayı durdur arkaya gel kucağıma yatta seni seveyim demiş ve buna benzer şeyler olmuş ama bana bunları eşim anlatmadı tartışma anında söyledi başka bi erkek olsaydı bunları sineye çekmezdi ben seni sevdiğim için sakladım bunları dedi. anneme dedim niye böyle bisey yaptın diye o benim evladım ben sizi nasıl seversem onuda öyle severim dedi birde ben yanlış anlamısım diye bana yüklendi olay cıkardı.oysaki ben nedenini sordum sadece.bu anlattıgım seyler sadece bi kaç olay daha bunların fazlası yaşandı.sonuca geleyim doğum yaptıktan sonra annem yanıma geldi ve yine olay çıkardı ve biletini erkene alıp gitti ve bizden özür dilememizi bekledi ama ben haklı olduğumu düşündüğüm için özür dilemedim beni aradı konuştuk bu konuyu kapatalım dedik. ertesi gün aradım bana kimsin tanıyamadım seni falan dedi soguk davrandı bana neyse konustuk kapattık.artık bekliyorumki oda beni arasın ama yok aramadı 10 gün sonra aradı tekrar başa dönmüş ondan özür dilememi istiyor anne ben haksız olduğumu düşünmüyorum dedim neyse abine vasiyet vericem dedi malını öna verecekmiş ve ne ölüsüne nede dirisine gitmeyecekmişim.sonra telefonu 12 yasındaki kız kardeşime verdi bana edilmicek laflar etti sonrada abim aradı bana küfretti.esim abimi aradı sonra esime o bizim aileden olamadı hiç demiş bidaha annemi aramasın demiş.sakın evimize gelmeyin gelirseniz öldürürm sizi demiş. ne yapayım ben bu halde yardım edin sürekli eşimi teselli ediyorum boşver diye ama çok üzülüyorum o üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum onun yanında
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
Saglikli biri degil sanirim bir uzmandna.yardim almayi denedimo?
Fakat uzerinden zaman gecsin siniri gecer ara ara iletisime.gecmeye calisin anneniz sonucta dua edin duzelir merak etmeyin..ama damada gel seveyim olayini anlamadim annenizi tanirsiniz nasil bir kadin oldugunu bilirsiniz bundan suphe etmeyi bile yakistiramam ....sanirim ilgi cekmeyi seviyor õnce ben gelirimden bunu anliyorum...
Fakat uzerinden zaman gecsin siniri gecer ara ara iletisime.gecmeye calisin anneniz sonucta dua edin duzelir merak etmeyin..ama damada gel seveyim olayini anlamadim annenizi tanirsiniz nasil bir kadin oldugunu bilirsiniz bundan suphe etmeyi bile yakistiramam ....sanirim ilgi cekmeyi seviyor õnce ben gelirimden bunu anliyorum...
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Evet artik tek düşündüğüm eşim ve çocuğum çünkü bizi düşünen kimse yok annem hırsını alamadığı için işin içine Abim ve kardeşimi soktu babama yaptirtamiyor babamın bana ve esime saygısı var ama annem gibi biriylede baş edemiyor.vallahi ben kayinvalideden bisey cekmedim ama eşim evlendiğimiz günden beri çekiyor.beni neden bu kadar esime mahcup ediyorki.esimi arayıp beni bile kotuluyornefret ettim annenden. annelere saygım var ama seninki yuhlanacak bir anne. şimdi yanımda olsan sana kardeşim gibi sarılırdım canım. acıdım sana canım ya garip kalmışınız siz ve eşiniz. bu arada Allah kötü bir anneden sonra sana hediye olarak mükemmel bir koca vermiş. bence anneni hiç arama canım. eşinde annene ve abine çok ters davransın. senin annen ve abin gelip eşinden ve senden özür dileyecek. abiniz aradığında altınımı aldın haram olsun o paralar der kapatırsın. ailenin hiçbir haklı olduğu yön yok tatlım. bundan sonra değer verdiğin tek kişi kocan ve çocukların olsun. o sözde aileni hiç tınlama. sen böyle davrandıkça hepsi sinirinden çatlar
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Ogretmenim. Benim en büyük destekçim eşim bu olaylar olurken bana sürekli sarılarak teselli etmeye çalıştı.su anda konusunu bile acmiyor huzurumuz kaçmasın diyeGörüşmeyin bence. Sizi sevmiyor ki orada kimse. Kendi yuvanızla haşır neşir olun.
Mesleginiz var mı? Meslek edinin esinize mecbur olmayın kötü bir durum olursa, madem aileniz size destekci değil.
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Eşim ben anneni hasta biri olarak kabul ediyorum dedi yoksa normal bir insan bunları yapmaz dediSaglikli biri degil sanirim bir uzmandna.yardim almayi denedimo?
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
olabiliyo canım bazı anneler sadece doğurmakla kalıyo işte. ve bende bu durumda olan kızlara kendi kardeşimmiş gibi üzülüyorum. sende ara sıra babanla konuşursun canım. eşinle birbirinize kenetlendikçe anneni tınmadıkça abin falan iyice mutsuz olurlar canım. annende çok zaman sonra pişman olur ama neye yararkiEvet artik tek düşündüğüm eşim ve çocuğum çünkü bizi düşünen kimse yok annem hırsını alamadığı için işin içine Abim ve kardeşimi soktu babama yaptirtamiyor babamın bana ve esime saygısı var ama annem gibi biriylede baş edemiyor.vallahi ben kayinvalideden bisey cekmedim ama eşim evlendiğimiz günden beri çekiyor.beni neden bu kadar esime mahcup ediyorki.esimi arayıp beni bile kotuluyor
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
canım vallahi doğru demiş. ne güzel şimdi eşine güzel bir kahvaltı hazırla onu öperek uyandır mükemmel bir pazar geçirinEşim ben anneni hasta biri olarak kabul ediyorum dedi yoksa normal bir insan bunları yapmaz dedi
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Eşim annemi seviyor sayıyordu anneciğim diye hitap ediyordu fazla mi kaptırdı kendini annelik konusundaSadece damat değil insan kendi evladını bile bu şekilde sevemez diye düşünüyorum
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Ogretmenim. Benim en büyük destekçim eşim bu olaylar olurken bana sürekli sarılarak teselli etmeye çalıştı.su anda konusunu bile acmiyor huzurumuz kaçmasın diye
Ne güzel o zaman. Olmazsa babanızı tek çağırırsınız size, olayları anlatırsınız. Yahut onunla evde olmadığı zamanlarda görüşürsünüz..
Esiniz sizin cabaladıgınızı yüz vermediginizi görürse size de sorun cıkarmaz bence.
Allah yardımcınız olsu
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Evet maalesef bazı laflar ağızdan çıktıktan sonra geri donusu olmuyorolabiliyo canım bazı anneler sadece doğurmakla kalıyo işte. ve bende bu durumda olan kızlara kendi kardeşimmiş gibi üzülüyorum. sende ara sıra babanla konuşursun canım. eşinle birbirinize kenetlendikçe anneni tınmadıkça abin falan iyice mutsuz olurlar canım. annende çok zaman sonra pişman olur ama neye yararki
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Evet esimle böyle tavir alma konusunda karar aldık.inşallah babamda değişmezNe güzel o zaman. Olmazsa babanızı tek çağırırsınız size, olayları anlatırsınız. Yahut onunla evde olmadığı zamanlarda görüşürsünüz..
Esiniz sizin cabaladıgınızı yüz vermediginizi görürse size de sorun cıkarmaz bence.
Allah yardımcınız olsu
- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Evet çok haklisiniz olaylar bu kadar vahimken yapabilecek başka bisey kalmıyorİkinizde aileni aramayın uzun bir süre onlarda arasa kesinlikle açmayın gerekirse biryıl yada beş yıl
- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
- 333