Daha önce 2 yıldır yüzümün heryerinde çıkan minik kırmızı sivilce ve lekelerle bogustugumu yazmıştım.Ergenlik döneminde bile pürüzsüz olan cildime 20 yaşından sonra noldugunu anlamakta güçlük çekmekteyim Yağlı bi cildim hiçbi zaman olmadı,bugün en son karaciğer ve hormon tahlillerimi de yaptırdım sonuclar çok güzel.Peki nasıl olusuyo bunlar ben akıl sır erdiremiyorum.Bembeyez sarışın ten rengim kahverengiye döndü resmen heryeri leke sivilce.Anksiyetem oldugu için roaccutane ve benzeri ilaçlar kullanamıyorum psikolojik olarak çok kötü etkiliyo (depresyon) Halbuki sadece 20 gün,günde 10mg aldıgım aknetrent cildimi eski güzelliğine kavuşturmaya yetmişti (ama mecbur yarıda bıraktım devam edemedim) Şimdi aklı alan bana şunu bi açıklasın.Madem iltihap yok vücudumda yağlanma yok hormonlar normal,Peki aknetrent neyi kuruttu da 20 günde tertemiz eski haline döndü cildim?? Ben napıcam nerden geldiğini anlamıyorumki devasını ariyim ( Krem,losyon,tonik,maske,bitki çayları,sirke limon hepsini denedim işe yaramıyo.Bunların geçiremeyeceği kadar ağır ama aknetrentin 20 günde geçirebileceği kadar hafif sivilceler bnmkisi.Ama artık bitmiş durumdayım depresyona girdim evden çıkmıyorum insanlarla görüşmüyorum bu akneler yüzünden BIKTIM! Özgüvenim sıfırlandı sabah akşam ağlıyorum MUTLU DEĞiLİM..