Ben bu hükümetin ikna gücünün hastasıyım

Ne kadar çirkince üslupları var görüyoruz maalesef..
rte nin çapulcu demesiyle başladı diğerleride hı.. dedi,çok garibime gitmiştı bende hı... demk çok yanlış dedim,ama rte çapulcu dememeliydi,halkın başındaysan örnek teşkil etmek zorundasın,

saygısızlık ,teknoloji ilerledikçe, her şeyi hazır bulmaya başladıkça çabalamadıkça olacak ve daha beteride olacaktır keleşim ayy soruların içinde cevapladım ama bu şekil çıktı

saygısızlık ,teknoloji ilerledikçe, her şeyi hazır bulmaya başladıkça çabalamadıkça olacak ve daha beteride olacaktır keleşim ayy soruların içinde cevapladım ama bu şekil çıktı

Evet terör vardı ama o yıllarda sadece dağda olurlardı,şimdiki gibi şehirlere inip yol kontrolleri yapılmazdı.
Teröristi başımızın tacı ilan ettiler..
Sayın oldu sayın anladın sen onu demi...

Evet terör vardı ama o yıllarda sadece dağda olurlardı,şimdiki gibi şehirlere inip yol kontrolleri yapılmazdı.
Teröristi başımızın tacı ilan ettiler..
Sayın oldu sayın anladın sen onu demi...
eee sonuçta o şehitler oluyordu değilmi birisi çıkıp bunu sonlandıralım artık şehit olmasın demiş ve acaba bu laf kimlerin hangi güç odakların işine gelmemiş araştırmak gerek yoksa sessiz sedasız şehit veriyorduk nasılsa alışmıştık bumudur yani keleşim..ha doğrumu bir çok yönleri ile yanlış atılım. o tartışılır ama 15 sene evvel böyle bir sorun yoktu dememek lazım.

O yıllarda vardı savaşılıyordu,çiller döneminde çok azalmıştı terör.
Şimdiki günde 3 günde 20 tane şehit haberi gelmiyordu ama..
Nieden sessiz kalındı peki dokunulmadı hiç söylermsin bana,adam sokakta molotof atıyor indirsinler hemen de göreyim..

rte nin çapulcu demesiyle başladı diğerleride hı.. dedi,çok garibime gitmiştı bende hı... demk çok yanlış dedim,ama rte çapulcu dememeliydi,halkın başındaysan örnek teşkil etmek zorundasın,
hele 0 yüzde elliyi zor tutuyorum lafı neydi
tam bir fiyasko

hele 0 yüzde elliyi zor tutuyorum lafı neydi
tam bir fiyasko
kesinlikle,halkı ayrıştıramazssın muhalefetin olsa dahi o hlkın tümünün başkanısın ona öre hareket etmen gerekir,sadece sana oy verenin başkanı olma gibi bir sansın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…