Ben bu evi Şırnak'a nasıl taşırım?

patiskaaaa bak buraya çağırmışsın geldim benim taşınma deneyimim pek yok kendimi bildim bileli bu evde oturuyoruz ama abim tayinden dolayı önce bursadan istanbula 4 seneden sonrada tekrar bursaya taşındılar bu arada eşyaların yarısı fire verdi....ama kullanmadıktan sonra eşyayı niye aldınki bence eşin önden gidip ev tutsun eğer eşyalarını götürebilecek gibi olursa ıvır zıvırı değil ama ençok kullanıcağınız eşyaları götürün derim nereye gidiceğinizi bilmeden evini götürmek sizin için çok zor olur ALLAH kolaylık versin canımopuyorumnanaktan

mavli çok teşekkür ederim canım... sanırım götüreceğiz biz de son kararımız bu :) artık iş nasıl en az hasarla bu işten sıyrılabilirz onu düşünmeye kalıyor

canım hayırlısıyla taşın bakalım ordaki evinin resimlerinide burdan eklersin.merak ederiz canım...

Taşınmada kıdemli biri olarak (baba ve eş durumundan) ne kadar sürede kalacağınız belli değil ama sizin yerinizde olsaydım önce gidip ister karı koca ister sadece eşin bir ön durum değerlendirmesi yapardım sonra evi taşırdım
1. Gittiğiniz yerde ev varmı ev durumları ne alemde...mesela evlerin hepsi sobalı olabilir o zaman bulunduğun yerden soba yok elektrikli petek vs alabilirsin onlarıda taşınırken götürürsün banyoları nasıl şofben belki almak gerekebilir gittiğin yerde bayisi olan arçelik gibi markaları tercih etmeni tavsiye ederim ayrıca eşyaları hazır götürürken bir sürü kuru gıda, deterjan vs stokla o taraflarda epey pahalı bu tip şeyler
2. Lojman varmı yada kurum misafirhanesi bebek falan yoksa belki idare edilir heleki sende çalışıyorsan
3. Bence taşınmak aşağı yukarı ufak çaplı bir deprem hem maddi hem manevi oyüzden paralarını biriktirmeye başlasan iyi edersin
4. Taşıma şirketini tavsiye üzerine tutmak önemli ben ızmirden Ankaraya gelirken ismi (A...l) olan bir firma 2 kutumu kaybetti yada içi etti bilemem günahları boyunlarına fiyatı ucuz diye uyduruk bir firma daha pahalıya gelebilir..Çevrenizde bilen birileri belki vardır. Kendim kamyon tutarım dersen paketleme işi ayrı bir uzmanlık...Eski battaniye karton kutu hatta çok değerli eşyan varsa tahta sandık çok iş görüyor minik torbalı naylonlar hatta metre işi satılan polarlar bol gazete kağıdı şimdilik tavsiyelerim bu kadar

Allah kolaylık versin her zor işte bir hayır vardır yeni yuvanızın sana ve eşine mutluluk getirmesini dilerim...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler çok işime yarayacak... ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun :1no2:

iyide araba alacaksanız neden araba satıyorsunuzki?
satarken zarar edeceksiniz.aldığınız arabayı satarken ikinci kez zarar edeceksiniz.
ben anlayamadım bu mantığıfisfisfis

iyide araba alacaksanız neden araba satıyorsunuzki?
satarken zarar edeceksiniz.aldığınız arabayı satarken ikinci kez zarar edeceksiniz.
ben anlayamadım bu mantığıfisfisfis

haklısın.. zaten biz de arabamızı satmaktan vazgeçtik... orada plakasını değiştirip kullanacağız...
gamyoncuiremsu

Bu arada Şırnak Silopi deki bayanlar yardımınıza ihtiyacım var...
29 aralıkta 1,5 günlüğüne ev aramaya gideceğiz. eğer elimizde kiralık olan bi kaç evin numarası olursa çok faydası olur bize. ne olur bize bu konuda yardımcı olun. belki sizin veya bir yakınınızın kiraya verdiği bir evi vardır. ya da sokakta dolaşırken bi ilan görürsünüz, numarasını ulaştırabilirseniz çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…