daha 1 senelik evliyim, eşyalarımı günlerce arayarak , özene bezene, mideme ağrılar gire gire seçtim ama şimdi eşimin ataması geldi Şırnak'a... Ben daha önce hiç taşınmadım ki :uhm:
eşyalarımı çizilmekten, yıpranmaktan nasıl korurum? taşıma şirketlerinin fiyatları nasıldır? (muğla-izmir arası bu arada) bilen birileri bana yardım etsin ne olur.
kafam durdu...
şırnakta 2-3 yıl kalacağımızı düşündüğümüz için eşyalarımızı götürmemeye karar verdik. benim güzel yuvamdaki tüm eşyaları malesef izmirdeki evimize yığmak zorundayızoradan ihtiyacımız olan temel şeyleri alırız artık...
Yardımlarnıza ihtiyacım var... fiyat ya da koruma adına öneri aklınıza ne gelirse....a.s.
cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim... yazdıklarınızı ancak okuyabildim çünkü eve henüz gelebildim (bi de bu arada sabah 9da başlayan eğitim seminerleri var senağlama )
ailecek 2ye bölündük, annemler götür eşyalarını diyor, kapalı bi yerde eskiyeceğine sen eskit diyorlar, eşim götürmeme taraftarı gibi, ben tam ortadayım... düşününce herkes haklı. oradan sürekli bi eksik çıkacak, oradan almak ne kadar mantıklı bilmiyorum da. üstelik biz arabamızı da izmirde satıp, orada idareten bir araba almayı düşünüyoruz, bu durumda oraya uçakla gidicez,e uçakta yanımıza ne kadar şey alabiliriz. babam kendi arabasıyla götürse?? önerilerinize ihtiyacım var
komşumuzun kızının eşinin tayini van a cıkmıştı
eşi bir kaç ay önceden gitti
bi güzel yerleşti
kızda sakince düşünerek kullancagı eşyaları aldı
diğer kalanlarıda kayın validesinin evine bıraktı...
bu şekilde yapabilirsiniz.
yada beraber gidip kullancagın eşyalarıda izmirden oraya taşıtabilirsiniz:1hug:
patiska mı sen o eski patiskamısın
bende evlenmeden izmirde oturuyordum;eşimin tayin yeri manisanın ilçesiydi ama askerlik için gümüşhaneye gitmek zorunda kaldık.nakliye için 3bucuk milyar falan istemişlerdi ama biz gerek duymadık.1 yıl kalacaktık biz.eşim ev buldu ve ordan 2.el yetecek bişyler aldık..kalan herşeyi büyük kolilere koyup kargoya verdik.7-8 büyük koli 130 tl tutmuştu.
iyi ki götürmemişim eşyalarımı;gerçekten rezil olacaklardı.bence sizde götürmeyin..idare edebilirsiniz.ama durumunuzu anlayabiiyorum çünkü geçen yıl aynı muhabbetler 15 gün flan bizim evde de olmuştu.Allh kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?