Ben bu durumdan nasıl kurtulurum?

Kendinizi olduğunuz gibi seviyor musunuz?

• Evet seviyorum

OY: 2 50,0%
  • Hayır sevmiyorum

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

Ayseakarsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
1
0
1
26
Neresi olursa olsun yanımdaki kişi biriyle sohbete girdi ben sohbete dahil olmaya çekiniyorum acabalar kafamda dolaşıyor acaba beni tersler veya kötü bir mimik yapar mi diye.

Konuşan diğer kişi ortamı kuruyor sende diyorsun ki keşke bende onun gibi tekli ilişkilerde veya okul gibi sosyal alanlarda herkesle konuşabilsem .

Birde biriyle konuşurken başka kişiyle konuşmaya çekinmekte var acaba yanımdaki üzülür mü acaba sevmediği birimiki gibisinden konuşmaya çekiniyorum ,diğer kişi bana ters davranırsa diye.

Veya benim konuşmadığım bir kişiyle ortak arkadaşlarımız varsada çekiniyorum bana acaba soğuk dacranırlarmıki selam versem laf dalaşına mi girmeye çalışırlar gibisinden terslerler mi gibisinden daha önce yaşadım böyle durum hala bu etkiden çıkamıyorum
Bunlara çözüm arıyorum günlük hayatta çok etkileniyorum
Tek kişiye bağımlı kalma gibi bir durumumda var gibi . Tek kişiyle değilde biranda herkesle tanışma isteme gibi bir problemimde var. Çünkü daha önce tek kişiye bağımlı bir arkadaşlık yaşadım ve derin bir derin taralar açıldı . O yüzden bu konularla ilgili ben günlük hayatımda pratik yapabileceğim örnekler verebilirmisiniz . Şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba bende üniversiteye başlıyana kadar sizi gibiydim.sımdı anlıyorum kı benım sosyal fobım varmıs.kendınıze guvensızlıkten kaynaklanıyor.unıversıtede bunu yenıcem dedım.tiyatro klubune yazıldım.bu arad ne ezberım kuvvetlı nede tıyatro kabılıyetım var.6 aylık yaptıgımız dogaclamalar bana cok sey kattı.o gun bugundur hıc susmuyorum ozguvenım cok yukzek =D.İstanbuldaysanız İSMEK Drama kursu ve tiyatro kursunu tavsıye ederım.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu tamamen yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Baskıyla buyuduysrniz insanlarla konuşmaya da çekiniyorsunuz. Ben yıllardır bunu aşamasında çok uğraştım bı yere kadar aşama katettim ama hala konuşurken insanın yüzüne uzun süre bakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…