ben bu adamın guvenını nasıl kazancam ?

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
34
erkek arkadasımla 2 bucuk aydır beraberiz.
gecen temmuz da 2 senelik ilişkisi varmıs bitmiş sevgilisi bunu aldatmış bitmiş . biz subat da konusmaya başladık sımdı de sevgılıyız .
sorunum şu ki erkek arkadasımda bu aldatma durumu guvensizlige neden olmuş a desem o a lafının altında bısey arıyo.
benı surekli baska erkeklerle konusmakla sucluyo ki oyle bısey yok ama o bılıyomus konusuyomusum cocuk degıl mıs onu kandıramazmısım.
ben bu nun guvenını nasıl kazancam yada nasıl davranmalıyım ?
kendısı 21 yasında ben 19

Bu durumda Bence sen onun değil, o senin güvenini kazanmalı önce...

Yaralı erkek ile uğraşması çok zordur durduk yere kafasında kuruyorsa da durumu kritiktir bence çok yorma kendini

böyleleri gider k... peşinden koşar sonra aldatılırlar. sonrada o k..... çekmesi gerekeni kıskançlıkları yüzünden size çektirirler. tanışmıyomusunuz önceden . beni tanımadıysan böyle bişeyi bana yakıştırıyosan gidebilirsin ahanda kapı deyiver , yapmadığım halde kimse bu ithamlarda bulunamaz bana diyerek tavrınızı koyun. bu ne ya onun seçimlerinden kaynaklı hatanın vebalini siz mi, çekiceksiniz.

Yol ver gitsin...Bununla hayat mı geçer...niye en güzel yıllarını alemin oğluna güven ispatlamakla geçiresin ki

sizin dediklerinizi ben dedim kac kere o bana guvensede surekli sorgularmış.

Yol ver gitsin...Bununla hayat mı geçer...niye en güzel yıllarını alemin oğluna güven ispatlamakla geçiresin ki

ben zaten kendısı ıile acık acık konustum boyle gıderse zaten sızın dedıgınız gıbı olcak :)
bı kk nın zekı bayanlarından akıl alim dedim :)

ma
sizin dediklerinizi ben dedim kac kere o bana guvensede surekli sorgularmış.

ohooo o şimdiden size olacakların sinyalini vermiş. kendi seni tanıdıkça bu şüphelerim azalacak ben seni doğru kişi olduğunu düşündüğüm için sevdim bile demekten aciz. zamanda isteyebilirdi sizden, arada olan güvensizliklerimi takma ben seni tanıma aşamasındayım diye sizide üzmeden kendi kendine bu sorununu halletmek isteyebilirdi. o dediğimi kırk kere değil bir kere söyleyip tavrınızı koymazsanız adam devam eder bu kafayla zaten

ben zaten kendısı ıile acık acık konustum boyle gıderse zaten sızın dedıgınız gıbı olcak :)
bı kk nın zekı bayanlarından akıl alim dedim :)
Canim en güzel yılların inan bana asla ama asla bu aşk çok büyük başkasını Sevemem diye alttan alma..dediğin gibi çek resti bekle

2 gun once zaten tavrımı koydum . daha ustelerse ona yollar goruncek gıbı

Canim en güzel yılların inan bana asla ama asla bu aşk çok büyük başkasını Sevemem diye alttan alma..dediğin gibi çek resti bekle

ben zaten hemen baglanıp asık olan bırı degılım sadece boyle sureklı bısey varmıs gıbı ustelemesı sınır bozucu bı hal aldı .

Güven olmadan ilişki olmaz.
Tamam önceki ilişkisinden dolayı güven problemi yaşıyor olabilir ama abartmaması lazım.
Bana güvenmeyi öğren sürekli sorgulayınca huzursuz oluyorum de devam ederse gerekeni yaparsın.
Önce seni iyice tanıması lazımdı güven öyle hemen kazanılan bişey değil tabiki ama durduk yere sorgulamakta mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…