konusmadigin halde mi konustugunu idda ediyor.. tehlikeli bi durum...
Yaralı erkek ile uğraşması çok zordur durduk yere kafasında kuruyorsa da durumu kritiktir bence çok yorma kendini
böyleleri gider k... peşinden koşar sonra aldatılırlar. sonrada o k..... çekmesi gerekeni kıskançlıkları yüzünden size çektirirler. tanışmıyomusunuz önceden . beni tanımadıysan böyle bişeyi bana yakıştırıyosan gidebilirsin ahanda kapı deyiver , yapmadığım halde kimse bu ithamlarda bulunamaz bana diyerek tavrınızı koyun. bu ne ya onun seçimlerinden kaynaklı hatanın vebalini siz mi, çekiceksiniz.
Yol ver gitsin...Bununla hayat mı geçer...niye en güzel yıllarını alemin oğluna güven ispatlamakla geçiresin ki
sizin dediklerinizi ben dedim kac kere o bana guvensede surekli sorgularmış.
Canim en güzel yılların inan bana asla ama asla bu aşk çok büyük başkasını Sevemem diye alttan alma..dediğin gibi çek resti bekleben zaten kendısı ıile acık acık konustum boyle gıderse zaten sızın dedıgınız gıbı olcak :)
bı kk nın zekı bayanlarından akıl alim dedim :)
ma
ohooo o şimdiden size olacakların sinyalini vermiş. kendi seni tanıdıkça bu şüphelerim azalacak ben seni doğru kişi olduğunu düşündüğüm için sevdim bile demekten aciz. zamanda isteyebilirdi sizden, arada olan güvensizliklerimi takma ben seni tanıma aşamasındayım diye sizide üzmeden kendi kendine bu sorununu halletmek isteyebilirdi. o dediğimi kırk kere değil bir kere söyleyip tavrınızı koymazsanız adam devam eder bu kafayla zaten
Canim en güzel yılların inan bana asla ama asla bu aşk çok büyük başkasını Sevemem diye alttan alma..dediğin gibi çek resti bekle
sorunca yok derım ınandım der ama bı ıkı gun sonra yıne sorar .