• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle biri değildim,psikolojim bozuldu artik

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Yazacağım şeyler belki kiminize çok basit gelecek ama birikince psikolojisini bozacak bir seviyeye getiriyor insani.
10 aylik evliyim 3.5 aylik da hamileyim.Bugün eşimle konuşuyorduk abimle ilgili olarak.Esim de dedi kendi birini bulamiyorsa sen bul tanıştır.Ben de dedim o eskide kaldi kendi bulsun tanısın ama bir kiz var arkadaşım cok iyi bir kiz mesela onla olmasini isterdim ama abim fiziksel özelliklere çok takiliyor kesin bu kizda da takilcak birseyler bulur.O arada telefon elimdeydi sosyal hesaptan kizin fotografini gösterdim.Eşim de çirkin dediğin kiz bu mu bence cok guzel dedi.Ben de ben çirkin demedim dedim.(kizin yüzünde cok fazla sivilce var,abim önceki görüştüğü kizin cildi icin hadsiz şeyler söyleyince ben de ona istinaden dedim bu kiza da söyler diye)
Sonra devam etti "sanki sen cok güzelsin". ben de garipser gibi bakarken "oh cok güzel ışte" diye devam etti.Ben "cok güzelim" diye birşey dedigimi hatirlamiyorum, sen de bu zamanlarda hep bu şekil şeyler söylüyorsun dikkat et laflarina dedim.(Geçen tv de gördüğü kadin icin "bi kadindaki saça bak bir de senin saçına" demişti belki hatirlayan varsa).Sonra "kiz memur ışte daha ne olsun"dedi.Ben de "sen de cok aradin ama malesef benimle evlendin dimi" dedim.
Geçen gün kaynanam ağzından kaçırdı.X in kaderinde sen varmissin,senle görüşürken biriyle de görüşmeye gidiyormuş arkadaslari cok ısrar etmis oyuzden ama giderken kaza yapmis gidememiş sonra da yok anne gitmeyecegim basima bu geldi demis.Kaza gününü hatirladim.Sonra dedim "benleyken de arayış icindeymissin annen söyledi bunlari" dedim.Bana guvenmiyorsan devam etme dedi.Ben de dedim guvenmiyorsam bu benim hatam degil o güveni veya güvensizliği sağlayan sen ve senin hareketlerin dedim.Oh iyi yapmışım bulusmaya gitmisim dedi.Belani bulmussun iste dedim mutfaga gittim arkamdan bir hışımla geldi.sirtimdan hafifce ittirdi sacimin ucundan tuttu bir kez cekti benle konusurken laflarina dikkat et dedi yerdeki sofraya vurdu Gitti.
Bu adamin Söylediği yaptığı şeyler psikolojimi bozmaya başladı.Ben okadar neşeli okadar pozitiftim ki oysa..Ben bu tarz laflara cok fazla takilmaya basladim.Sebep de şu.Esim benden önce hep memur kesimle beraber olmuş,beni de tanıdiginda ben okulu yeni bitirmis sinavlara hazirlaniyordum kpss den 83 kadar puan almıştım e tabii onun için potansiyel memur adayiydim.Ama okadar sinava girdim mulakatlarda bekledim ama olmadi ve lisans sinavina girdigim için önlisans sinavina basvuru hakkimi kaybettim.Asil mezuniyetim onlisansti.Basvuramadigim gün yani bu durumu öğrendiğim günden 4 5 gün sonra düğünüm vardi.O gun bana okadar hakaret etti,sen benim hayallerimi yiktin,allah belani versin insallah olursun kurtulurum dedi.O gün gelinligim icin kusak aliyordum "o kuşak boynuna dolanir geberirsin"dedi.Benden önceki kendinden ayrıldıktan 1 hafta sonra evlenen,evlendikten sonra bunu arayacak karakterde olan eski nisanlisi icin " o senden cok daha iyiydi en azindan ne olduğu belliydi" bile diyecek kadar ileri gitmişti.1 gun sonra ayaklarima kapanip af dilemisti ben de bitirecek cesareti bulamadigimdan devam etmiştim aptal gibi.Ve o günden sonra sürekli kendimi insanlarla kiyaslamaya basladim.Biri öğretmen bu kiz dese hemen kiskanirim veya tv de yarisma programinda meslegini söylese onu da kiskanirim imrenirim.Kendimde bunu borç bildim.Hergün dersin basindan kalkmadan çalışırım,kendimi esime borclu bilirim, bir cikolata alsam kendimi yük hissederim....

Okadar yalniz hissediyorum ki kendimi.Dağın tepesinde bir lojmandayim bir komşum bile yok 10 aydir 10 günde bir merkeze alisverise gideriz tek yanimda olan insan bu iken bunla da boyle birsey oldugunda ben iyicene kabuguma cekiliyorum.Bazen görüyorum el ustunde tutulan saygi duyulan insanlari.Ne kadar guzel diyorum.Ben hiçbir zaman böyle olamadim.En ufak bir ters lafimda ustume çökecek bir adamla beraberim.Her kusurumda lafi birseyi becerememe getiren, sürekli işe giremememi alaya alan,bir kumandayi dusursem kir kir aliriz ne olsa yenisini lafini duyan.Benim hata yapma kaybetme luksum.yok.Evet ben işe yaramazin tekiyim..

bi dakka bi dakka
sizin memur olamayışınız niye onun hayallerini yıkıyor ben onu anlamadım?
memur dediğin doktor değilse hepi topu 5 bin maaş alan insan. sabancının kızı olma şansını kaçırmışsınız gibi bu tripler niye ki?

şu anda okuduğum şu yazıyı da sizinle paylaşmak istiyorum, tevafuk olsa gerek:
https://eksisozluk.com/entry/37885050

Miş muş lu geçmiş zamana takılmayın üzülürsünüz
Bugün evli çocuk bekliyorsunuz ona odaklanın
İnsanların dış görünüşüne göre karar vermek buna zemin hazırlamak fırsat vermek yada vermemek sizin elinizde fırsat vermeyin
Biri benim yanımda kimsenin dış görünüşünü eleştiremez bende eleştirmem

Çok üzüldüm. Başka biri olsa farklı yazardım ama sen zaten bütün gerçekleri farkındasın. Diyecek söz yok kendin etmiş kendin bulmuşsun. Yanlış insanla evlenmişsin bu konuda yalnız değilsin. Herkes hata yapabilir. Bundan sonra ne olacağı senin elinde umarım kaderini başkasının ellerine bırakmazsın.

Sizi böyle düşündüren , böylesine hiçe sayan eş 'den kaçın uzağa alabildiğinizce geriye kalan ruh sağlığınız için lütfen .

Birbirinizle evlendikten sonra bunlar ne kadar bos muhabbetler. Gecmisi silemiyorsaniz evlenmeyin. Yok guzel degil , ben guzelim demedim, memur degilim vs vs.. O kizi guzel bulmasi ee cirkin degilmis demek. Arkadasini sen asagilamissin farkindaysan. Ustelik abin kendisi bulsun bulacaksa. Hamilesin diye daha fazla yazmak istemiyorum. Zaten kopacagi yerde kopar.

Sizinle sevgiliyken başka bi hatunla görüşmeye gitmeye çalışmış olmasına neden kimse takılmıyor, onu anlamadım yahu, annesi filan, genişler mi, nedir? Basbaya aldatmış olmuyor mu bu adam?
Hamile kadını "azıcık" ittirip saçını çekmek nedir? Ki gayet haklı bir laf etmişsiniz, çok büyük bir kavga da olmamış. Yarın daha büyük bir kavgada masaya değil de size vurmayacağı ne malum yumruğu? Resmen psikolojik ve azar azar fiziksel şiddet göstermeye başlamış herif.
Ah güzel kadınlar, nereden buluyorsunuz bu hödük herifleri?

bi dakka bi dakka
sizin memur olamayışınız niye onun hayallerini yıkıyor ben onu anlamadım?
memur dediğin doktor değilse hepi topu 5 bin maaş alan insan. sabancının kızı olma şansını kaçırmışsınız gibi bu tripler niye ki?

şu anda okuduğum şu yazıyı da sizinle paylaşmak istiyorum, tevafuk olsa gerek:
https://eksisozluk.com/entry/37885050
Bana ayda 'hepi topu beş bincik' gonderiri mısın? Senin için bişey değil nasılsa.

Konu sahibi sen herşeyin farkındasın zaten. Esin seninle atanirsin diye evlenmiş, muhtemelen etrafında 'duz' ve 'normal' memurcuklari ve daha güzel kadınları gördükçe kinleniyor.

Kusura bakma ama hata sonuna kadar sende.Adam evlenmeden önce sana ne olduğunu ve memur olmayan bi insana asla saygı ve sevgi duymayacağını göstermiş.Senin daha bu adamla ne işin var ne demeye evleniyosun.Hadi o seni potansiyel memur adayı olarak görmüş de evlenmiş sen niye evlendin bunla.

Kendi düşen ağlamaz diyeceğim sadece hiç kusura bakma.Kendine biraz saygın kaldıysa da git kasiyerlik yap bu adamın bi kuruşuna da tenezzül etme.

Daha bi de sana bu muameleyi yapan adamdam işini gücünü eline almadan hamile kalmışsın pes.Gerçekten de kendi düşen ağlamaz başarılar.

Son düzenleme:
Brad pitt i sevmediğim için başka bi ifade kullanıcam.

Eşiniz beyfendileri Kore dizilerinde ki CEO lar gibi hem yakışıklı kaslı iyi yürekli, hemde Karun kadar zengin mi ki kendinizi bu kadar yerin dibine soktunuz?

Bu ne be, kadının aç gözlüsüne alıştıkta erkeğin açgözlüsü çok itici duruyo. Bekar olsam Bırak memurluğu, asgari ücretle çalışsam bu görgüsüzlüğünden dolayı dönüp bakmam..

üzüldüm.Ama gerçekten üzüldüm keşke evlilikten önce yaşanan o bir takım saygısızlıkların ardından doğru kararı verip vazgeçebilseydiniz. Ama olan olmuş. Bu yüzden etrafımda benzer bişey yaşayıp bunun üstesinden gelmeyi becerebilmiş birinden bahsetmek istiyorum size. Aşağı yukarı konu da söylenenler de aynıydı. Kendisi arkadaşım olur.Bu arkadaşım uzun bi kendini dışarıya kapatma döneminin ardından bi sabah kalkıp beni aradı ben kuaföre gidiyorum biraz değişikliğe ihtiyacım var kendimi sevmeye ihtiyacım var dedi. Kocasının harcayacağı paraya laf ediceğini bile bile önce bir gününü kişisel saç baş bakımına ayırdı. Sonra evde giymek için kendisine elbiseler, şort takımlar filan almış. Bu süreç içerisinde kendi bakımına kıyafetine ona buna baya bi düştü. Kendini aynada sevmeye başladığını iyi hissetmeye başladığını anlatıp durdu. Sonra da arkadaşıma kendi çabasıyla gelen bu özgüvenden olucak ki eşiylede arası düzeldi. Yani adam haddini bilmeye başladı desem abartmış olmam galiba. Bu tarz bişeyler işte. Yani sanıyorumki sizinde ihtiyacınız olan biraz kendiniz için sizi mutlu edicek bişeyleri kulaklarınızı tıkayarak yapmaya başlamanız.
Ekstra bi tavsiye vermek isterim naçizane, eşiniz bu konularda yorum yapmaya sizi kırmaya başladığında onunla tartışmaya girmeyin. Bu onun daha fazla ileri gidebilmesini ve sizin kendinizi daha da kötü hissetmenizi engeller. Yüz göz olmayın desem daha doğru olur sanırım.

Bana ayda 'hepi topu beş bincik' gonderiri mısın? Senin için bişey değil nasılsa.

Konu sahibi sen herşeyin farkındasın zaten. Esin seninle atanirsin diye evlenmiş, muhtemelen etrafında 'duz' ve 'normal' memurcuklari ve daha güzel kadınları gördükçe kinleniyor.

ben de aşağı yukarı o kadar maaş alıyorum, alınmanızı gerektircek bişey demek istemedim.
ama kalkıp da bu maaşı alıyor diye evlenmez bir erkek bir kadınla, demek istediğim buydu.
hani kızın babası zengin olur, yatlar katlar olur bu yüzden bu işe kalkışan adamlar da var.
kız memur olamayınca "hayallerimi yıktın" demek nedir yani?

Memurlara neredeyse Cumhurbaşkanı konumuda davranıldığını bu sitede öğrendim. Dikkat ettim küçük yerler için memuriyet, benim gözümdeki CEO konumunda.

Size evlilik aşamasında bu seviyesiz cümleyi kuran biriyle evlendiğiniz için diyecek bir şey bulamıyorum. Çok hadsiz biriyle evlenmişsiniz, çok yazık..

Memurlar alınmasın lütfen ama memurluk düz, normal bir meslek, niye fetiş yapıyorlar bunu bu kadar anlayamıyorum.
Şimdi şöyle oluyo ; memur pek yorulmuyor hem ev hanımı hem banka hesabına düzenli para yatıyor, çok maaşı olmadığı için tamahkar oluyor , tatili çok oluyor ,çocuğu olunca hasta olunca rahat izin kullanıyor ... bu da erkeklere cazip geliyor hele ki öğretmense bayan erkekler direk potansiyel eş olarak görüyor.
Memur olduğum için çevremden biliyorum ben kocamla üniversitede tanıştım ama bence onun bile mantığı aynı. Gerçi arada çocuk olunca istersen istifa et evimiz arabamız var yeter bize benim maaşım diyor ama standartlarimızı düşürmek bana cazip gelmiyor.

Şimdi şöyle oluyo ; memur pek yorulmuyor hem ev hanımı hem banka hesabına düzenli para yatıyor, çok maaşı olmadığı için tamahkar oluyor , tatili çok oluyor ,çocuğu olunca hasta olunca rahat izin kullanıyor ... bu da erkeklere cazip geliyor hele ki öğretmense bayan erkekler direk potansiyel eş olarak görüyor.
Memur olduğum için çevremden biliyorum ben kocamla üniversitede tanıştım ama bence onun bile mantığı aynı. Gerçi arada çocuk olunca istersen istifa et evimiz arabamız var yeter bize benim maaşım diyor ama standartlarimızı düşürmek bana cazip gelmiyor.

Bir de kadınlara derler işleri güçleri mantık evliliği diye. Erkeklere bak sen:KK64:

Konu sahibi esin hödük. Siz de ona bana yetebilecrk kadar zengin değilsin madem niye evlendin diye laf sokun bi daha ağzını açamasın

Back