• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
formulü yazar mısın ben bulamadım da :/

evet ya bende bulamadım formulü

Sinameki kürünü soruyorsanız aşağıdaki gibi;

yarım çay bardağı suda bir tutam sinamekiyi kaynatıyorsunuz, daha sonra süzüyorsunuz..ılıdıkdan sonra içerisine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve bir adet bemix ampul kırıp karıştırıyorsunuz.. daha sonrada saç diplerine masaj yaparak yediriyorsunuz..streç filmle sarıp bikaç saat beklettikten sonra yıkıyorsunuz.

Son düzenleme:
şuan kullanıcı paneline ulaşamıyoruz gerçekten saçları uzayanların fotoğraflarını göremez miyiz yada konuyu açan bayanın?

10 cm mi????? Denemeye değer en fazla saçlarıma bkım olur:)))

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

ya şu fotoların linkini atarmısın çok merak ettim bende uygulıcam japongulunu nerden bulabiliriz ?

10 cm mi????? Denemeye değer en fazla saçlarıma bkım olur:)))

kittyy ben yaptım bu kürü saçlarımı cok döktü banyoda bildigin sicim gibi saclarım dökülüyordu 1 ay her hafta yaptım sonra baktım saclarım azaldı hemen bıraktım ve saclarımdaki röfleler yeşile döndü kuaförüm bile sordu sacına naptın diye sampuanını değiştir dedi ben bu kürü pek tavsiye etmem ayrıca öle cok da uzama olmadı normal seyrinde gelişti.ama zeytinyağı candır hakikisini bulursan eger sıcak kürü mutlaka dene yeni cıkan sacların sağlıklı oluyor ama eski boyalı röflelli yıpranmıs sacların tek caresi kestirmek hiçbirsey işe yaramıyo ne doğal yöntemler nede satılan maskeler düzeltemiyor sac telin zarar gördüyse satılan bu serumlar sadece onu yapıstırıyo yani düşün kırılan birşeyi yapıstırıyosun ama ne kadar sağlıklı ? içini kararttım sanırım ama gercek bu :27:

zeytinyağı tarifi sışındakiler bana ait değil "jağongulu" arkadaşımızın kendi tarifi...ben çok fena işe yarayınca herkese duyurmak istedim çünki çok heyecanlandım..japongulu arkadaşıma tşk.ediyorum burdan tekrar tarif ona ait...ben sadece deneyen biri olarak görüşlerimi yazdım..ve de kendi zeytinyağı uygulamamı....:asigim::nazar::enbuyukkk:

tatlım benim sana bazı sorularım olacak ve tarifi yazacağım.ilk önce ben bu zeytinyağı na ve diğer yağlar hakkında tereddüt üm var sebebi saçımdan nasıl rahat bir şekilde hafif bir durulama ile da olsa zeytinyağı saçımdan gidebil cek mi ? tarifi anladığım kadarıyla şu zeytinyağı nı kaynatacağız daha sonra da saçımıza sürüp 4-5 sat bekleteceğiz.ne kadar miktar zeytin yağı kullanacağız? anladığım kadarıyla başka formüllerde denemiş sin ama şunu merak ettim saçına 1,5 ay vakit ayırıpta mı gözlemle din bu sonucu?yoksa diğer formuleri de deneyerek ten saçın 10 cm uzadı?

1,5 ayda 10cm gercekten inanilmasi guc. Keske o kadar uzasa ama benim icin sadece bir hayal.
Konu sahibi disinda bu kadar kisa bir surede saclari 10cm uzayan var mi acaba?

1 ayda 10 cm yalan mümkün değil bizde yapıyoruz 7 haftadır sınemaki kürü normal seyrinde uzuyo ekstradan bır uzama görmedım dökülen saçlarda cabası ...

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

Diger tarifi nerede bulabilrim arkadasim

saçları haftada bir cm uzatıyor bu tarif;
-seçeceğiniz dökülme engelleyici bir şampuan
-bemiks ampul
-bepanthen ampul
bu ampulleri kırıp şampuanınıza karıştırın. ben şampuan olarak bioblasın vitaminlisini kullanıyorum. içine mutlaka bu ampullerı karıştırıyorum. saçlar yumuşak, parlak oluyor ve kolay uzuyor. içten de çinko c vitamini takviyesi almak lazım tabiiki dee... ve kansızlık olmamalı. kanınız azsa da saçlar zayıflıyor.

kullananlar varsa bi anlatsınn işe yaryormu

kişiden kişiye göre değişebiliyor, mesela benım saçlarım cok zor uzar dıp boyamı 3 ayda bır yaptırma gereknımı duyuyorum mesela. Eger kansızlık demır eksıklıgı yoksa zaten normal bır kısıdekı uzama sevıyesınde olacaktır.

Kürü yap muutlaka 8. Haftadan sonra etkısını gercekten göreceksın. Gününde yapıp sabırlı olmak sart. Beslenmene dıkkat etmelısın kesınlıkle ve bol su cildine ve sacına nem verecegı ıcın hem yıpranmasını engellersın hemde kan dolasımı duzenlı olur gunde 8 bardak su dengeli beslenme ve bakımla birlikte cok güzel sonuclar alabılırsın :)

1 ayda 10 cm..şok şok...1 yılda 1 metre 20 cm eder..vaaavvv..ya bu kadar atmayın ya..yağlı saç çok çabuk uzar derler..saç vıcık vıcık yağ içinde olsa bile asla 1 ayda 10 cm uzamaz.. bakım kürü yapılsada uzamaz..insan kafa derisine ters bu

Bende dün başladım sinemakiyeee kızlar :) inşallah faydasını görürüm çok azimliyim bırakmıcam :D

ya bende saçlarıma röfle yaptırdm boya fln derken çok kurudu hemde çok kat var saçımda senin bu yöntemde zeytinyağını ısıtıp saç diplerine sürüp 6 saat bekletmem gerektiğini anladım fakat 2. yöntem nedir

bende bugün başlıyorum sinemaki kürüne umarım faydasını görürüm ekstra olarak doğum kontrol haplı formülüde uygulayacağım inşlh uzarrr :)

Ya bende denedim ama ya tam uygulayamadim okadar buyuk bir fark olmadı birde resimlerinizi goremedim nasıl bulabilirim yeniyim burda

Back
X