• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yıkamak için saçımızı öne atıyoruz ya yıkarken uzamış gibi geldi ohaoldumsmileşimdi kurusun diye nasıl merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile3

şu an için bir fark edemiyorum ben canım.en son 3 cm uzamıştı ya,ondan sonra farketmedim henüz daha... ama kesinlikle uygulamaya başlamadan önceki uzunlukla şimdiki arasından büyük fark var

1,5 saat sonra yıkayacağım saçlarımı :)
saçın kaşınması uzamasına işaret ise ne güzel sositososito 4.yapışımında saçlarım baya bir kaşınıyor :bbo:

şu an için bir fark edemiyorum ben canım.en son 3 cm uzamıştı ya,ondan sonra farketmedim henüz daha... ama kesinlikle uygulamaya başlamadan önceki uzunlukla şimdiki arasından büyük fark var

tabi canım çok fark var,gerçi dediğin gibi kuruduğunda bende anlayamıycam muhtemelenkaydirigubbakcemile3 yıkarken psikolojik olarak öyle hissediyorumdurzemuszemus

ayy ben de nişanlıma söyledim ama ağız burun kıvırdı... Hem soruyor saçlarım dökülmesin diye napıyımm diyorr hem de sarımsağı beğenmiyorr.. kel kalsın o zaman hıh çokta lülü naniknanik
kel kalırsan seni boşarım de aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Canımcım jojoba yağı yağlı saçlar için olur muki?
Adını pek beğendim kullanmak istiyorum.aklinialirimsmile

canım saç uçlarım için kullanıyorum,uçların da yağlı değildir heraldebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
malzemeleri hazırladım hafta içi başlıycam
ben zeytinyağı değil de kendi yağ karışımımı yapıcam
sinamekiyi de hafta içi başlıycam
artıkın gelişmeleri yazarım

Yani tabi diplerde yağlanma, o yağlanmayı daha da arttırmasın diye sordum canım.kaydirigubbakcemile4

canım zaten komple saçına uygulayacağın birşey değil en azından ben öyle yapmıyorumkaydirigubbakcemile3 şöyle kullanıyorum; duştan çıkınca saçımın fazla suyunu aldıktan sonra bir damla(çok yoğun zaten) jojoba yağını avucumun içinde dağıtıyorum ve avuç içlerim yardımıyla saç uçlarıma gelecek şekilde sürüyorum.eğer fazla gelirse havlu yardımıyla alabilirsin.bir nevi 7/24 ler ya da fön öncesi ürünler gibi,farkı da doğal olması ve saçlarını bir dahaki yıkamana kadar nemli tutmasıkaydirigubbakcemile2
yanlız özellikle kuru saça uygulamamanı tavsiye ederim.çünkü emilimi güzel olmuyor ve saç uçlarında olsa yağlı bir his bırakıyor.

malzemeleri hazırladım hafta içi başlıycam
ben zeytinyağı değil de kendi yağ karışımımı yapıcam
sinamekiyi de hafta içi başlıycam
artıkın gelişmeleri yazarım

leylek82 canım bende yağ karışımımla yapıyorum,sadece zaytinyağı yok yani,ben memnunumkaydirigubbakcemile5

günaydın kıslarrrrrrr
birazdan 5.yapışımı gerçekleştircem ve 4-5 saat tutmayı planlıyorum bakalım ne olcekkkzemuszemus

Benzer tarifi, entele ile kullandım.Ciddi sonuçlar aldım fakat başlığı açan arkadaşınki gibi 10cmlik bir uzama olmadı..=) Entelem şu anda bitti, çörekotu yağı kullanıyorum ve bence müthiş bir yağ.

Back
X