- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi EU3
...bende zeytinyagini uyguladim bugün hihoyyyt
Umarım güzel güzel uzar saçlarım:Saruboceq::lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...bende zeytinyagini uyguladim bugün hihoyyyt
Ben de uygulamak isterdim ama benim saçlar kıvırcık o yüzden jölemem ve sürekli şekil vermem lazım kendi haline bırakırsam evden dışarı çıkamam. Şekil verince noluyo kiCADIARZU
burayı dün gece okudum ve bugün hemen malzeme siparişi verdim yalnız babacım bemixi hap şeklinde almış napim bende bekleyemedim 4 tane hapı sinemaki içinde erittim şuan kafam sarılı ama kışın ıslak kafayla beklemek ve 4 saat beklemek hiçde eğlenceli değilmişakannehir napalım herşey güzellik icin beklicez artık ama sonucu çok merak ediyorum... benim babam zeytinyağ üreticisi o yüzden o yönden de şanslıyım yarında onu denerim artık:)
Kızlar bende sinamekiyi yapmaya 1.5 ay önce başladım bi ara umudumu kesip bırakmıştım düzensiz kullanıodum sonra yeniden başladım kızlaqr gerçekten çevremdekiler saçların uzamış demeye başladı bende de değişim görülmeye başladı ama sabır gerekioo bemix ampul gerçekten çok kötü kokuyor bazen kokusunu hissedebiliorm bende sinamekiyi 2-3 saat bekletiyorum sıkılmadan yapın kızlar gerçekten işe yarıyor.bir ay sonra resimlerimi bende koyucam düzenli yapmaya başladım artık :lepi:
Resimlerini göremedim :/:/
Bende yapıcam umarım işe yarar
Resimlerini göremedim :/:/
Bende yapıcam umarım işe yarar
Kızlar bu bepanthen-sinameki-badem haftada kaç kez uygulanmalı
ilk kez 2 gün önce yaptım her banyoda yapabilir miyiz?
Ben 2 en geç 3 günde bir banyo yaparım çok sık olmaz değil mi :ecrin_bebek:
Kızlar bu bepanthen-sinameki-badem haftada kaç kez uygulanmalı
ilk kez 2 gün önce yaptım her banyoda yapabilir miyiz?
Ben 2 en geç 3 günde bir banyo yaparım çok sık olmaz değil mi :ecrin_bebek:
sırnaşık ne onu anlamadım cnm yaa.evet anlatıyorumkaydirigubbakcemile2
bu güzel durumu paylaştığım için çok mutlu oldum öncelikle;herkes için...:asigim:
ben sinamekiyi aldım;bir tutamda elinize gelen kadar sinamekiyi ve yarım çay bardağı suda kaynattım kapattım;bi bemix ve 1 kapak tatlı badem yağıyla sinameki ılıdıktan sora karışım yaptım;sürdüm diplere ve uçlara..4-5 saat beklettim...kuaför arkadaşımızın tarifi bu tabi;teşekkür ediyorum çookkk:asigim:
ayrıca da zeytinyağını el yakmayacak kadar ısıtıp sora bunu da saç dip ve uçlarına sürüp gene 4-5 saat bekletip yıkadım...
ikisi ayrı günlerde ve haftada bir kez olacak şekildehihoyyyt
sinameki koca paket 1,5 lira...bademyağı 3,5 lira,bemix 3.750 sırnaşık ve bi aydır kullanıyorum.badem yağı yarısına geldi bemix bi ayda bitiyo...sinemaki aylarca gider hihoyyyt
pardon sımaşıkmı yazıyor orda cnm onu bı acarsan bemıx ve bebantenı aldım sınemakıde alırım ama o bemıxın fıyatından sonra yazdıgın sımasık ne onu anlamadım bı acarsan memnun olucam.sırnaşık ne onu anlamadım cnm yaa.
pardon sımaşıkmı yazıyor orda cnm onu bı acarsan bemıx ve bebantenı aldım sınemakıde alırım ama o bemıxın fıyatından sonra yazdıgın sımasık ne onu anlamadım bı acarsan memnun olucam.
4. uygulamamı yapmış bulunmaktayım kızlaarrr :lepi:
canim nasil gelismeler var uzama konusunda farkedilir bi uzama oldumuuopuyorumnanaktan