• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alıntı yapamıyorum :S

teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim :) ayrıca saç uzamasa bile emin olun çok güzel bi forma ulaştırıyor saçı ve saçım 2 katına çıktı nerdeyse ;gürleştiriyor...:))) sırf bu yüzden bile çok tavsiye ediyorum arkadaşlar...bu arada da biraz uzadı ama çok fark edilemiyo...1 ay sora filan gene fark edilir hale gelir inşallah...

bu açıklama için teşekkürler canım çünkü bende sana bu konuyu sorucaktım saçların çok hacimli göründüğü için acaba bu formülün uzatma dışındada bir etkisi varmı diye iyi oldu yani ben daha başlamadım yarın başlıyorum umarım güzel sonuçlar alablirim

işte saçlarım böyle;uzunluk açısından değil de diğer türlü ne gibi faydaları oluyo görün istedim hihoyyyt
dscn0403s.jpg
dscn0418.jpg
:dance:

ayy inanmıyorum ya çok güzel görünüyor saçlarınhihoyyyt
en yakın zamanda ben de deniycem canım,çok sağolllopuyorumnanaktan

mervecim ilk inanmadım ama gerçekten uzamış saçların.ben şu an dökülmem olduğu için karanfil suyu yapıyorum bu sinemakiyi suda demlesem sadece ama fısfıslı şişde diplere sıksam sence sonuç alırmıyım.badem yağsız tatlım.birde bemiks vardı galiba.

mervecim ilk inanmadım ama gerçekten uzamış saçların.ben şu an dökülmem olduğu için karanfil suyu yapıyorum bu sinemakiyi suda demlesem sadece ama fısfıslı şişde diplere sıksam sence sonuç alırmıyım.badem yağsız tatlım.birde bemiks vardı galiba.

ama badem yağı koyman lazım tarife göre ve bemix....ben sıkmayı pek sindiremem içime illa ellerimle diplere iyice yedirip masaj yapıcam;üşenme yap bence benim fikrim tabi canımm:1hug:

yazıların hepsini okudum da tek derdiniz uzatmak olsun arkadaşlar uzamıyor diye ne kadar sıkıntı yapanlar olmuş beterin beteri var benim saçlarım 2 yıldır nasıl çok dökülüyor ilk zamanlar salamıyordum bile.şimdi röflem yarıya geldi eski saçlarıma nazaran saçlarımın %50si döküldü ne kadar psikolojisini bozuyor insanın bu durum.şimdi uzamasını isteme sebebim bir an önce şu iğrenç röflelerden kurtulmak istemem.yoksa saçlarım gür olsun geç uzasın hiç önemli değil sağlık gibisi yok maaleseff

mervecim bademyağıyla bemikside katıcam ama fıs fıslıycam her yerine yediyorum ben o şekilde de. saol cnm.

yazıların hepsini okudum da tek derdiniz uzatmak olsun arkadaşlar uzamıyor diye ne kadar sıkıntı yapanlar olmuş beterin beteri var benim saçlarım 2 yıldır nasıl çok dökülüyor ilk zamanlar salamıyordum bile.şimdi röflem yarıya geldi eski saçlarıma nazaran saçlarımın %50si döküldü ne kadar psikolojisini bozuyor insanın bu durum.şimdi uzamasını isteme sebebim bir an önce şu iğrenç röflelerden kurtulmak istemem.yoksa saçlarım gür olsun geç uzasın hiç önemli değil sağlık gibisi yok maaleseff

haklısın canım evet Allah sağlık versin de gerisi olur nasılsa...kendimize dert edinmemek lazım...en kısa zamanda saçların çok güzel olur inşallah istediğin gibi olur;dökülmezza.s.

aramızda resim çalıp kötü amaçlar için kullananlar yoktur umarım koyduk resimleri ama...:olmaz:

Mervecim harika görünüyor saclarin, canli ve gür... alkisalkisalkis Bugün 3. uygulamam olacak, uzama yönünden birsey diyemiyecegim fakat canlandi saclarim cok, arkadaslarim bile fark ediyor zemuszemus

haklısın canım evet Allah sağlık versin de gerisi olur nasılsa...kendimize dert edinmemek lazım...en kısa zamanda saçların çok güzel olur inşallah istediğin gibi olur;dökülmezza.s.

canım benim çok teşekkür ederim aminnnnnnnnnn

Bende karışımı hazırladım şimdı sürücem bakalım yararı olucak mı inş olur: )

haftada 1 kez mi yapsam yoksa ayda 1 kere mi onu anlıyamadım pekfisfisfis

ben şimdi karışımı sürüp 4-5 saat beklerım sonra sarımsaklı şampuan ile yıkayıp ardından bioxcin kullansam nasıl olur acaba.....

dogru mu yapmış olurum normalde bioxcin kullanıyorum ben hep ama sarımsagı ona yapmaya kıyamadım baska şampuana karıştırdım en son bioxcin ıle bitirsem bu işi nasıl olur kızlarfisfisfis

Bende karışımı hazırladım şimdı sürücem bakalım yararı olucak mı inş olur: )

haftada 1 kez mi yapsam yoksa ayda 1 kere mi onu anlıyamadım pekfisfisfis

ben şimdi karışımı sürüp 4-5 saat beklerım sonra sarımsaklı şampuan ile yıkayıp ardından bioxcin kullansam nasıl olur acaba.....

dogru mu yapmış olurum normalde bioxcin kullanıyorum ben hep ama sarımsagı ona yapmaya kıyamadım baska şampuana karıştırdım en son bioxcin ıle bitirsem bu işi nasıl olur kızlarfisfisfis

haftada 1 yapıyosun canım bu karışımı.
bioxcin hakkında hiç bir fikrim yok
yanlış yönlendirmek istemem :çok üzgünüm:

Back
X