• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

Çok sa0L canm payLaştığn için bnde hemen deniCem tekRar ç0k sa0L:1hug:

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

Canım sinamekeLi f0rmüLü uyguLadıktan s0nRa da 4-5 saat bekLettinmi??y0ksa hemn yıkadınmı??kafamçokkarıştı

kızlar uzuyor mu emin değilim ama yumuşacık oluyor yaa :lepi: bu belki 4. ya da 5. yapışım ölçmüyorum ama çok düzenli de yapamıyorum açıkçası (derslerden üşengeçlikten diil şutarafagitti ) harika besliyor saçı çok memnunum

bende yapıcam 2. seferimi birazdan ama çok kötü kokuyo yaa öfff sırf bunun için yapasım yok
bepanthen kullanan yok mu bemix yerinee

canım sıkma kendini bu kadar hayattaki en önemli şey değil ki bu bu kadar canını sıkarsan olur mu ama:1no2: rahat bırak kendini maskelerini yap uzadığı kadar uzasın...bi bayanın en önemli şeyi zayıf narin olmasıdır bence diğeri de saçıdır ama her halimizle kendiimizi sevmekten başka çaremiz yok..istediğimiz bişi içinde biraz sabredip ona kavuşucaz ama sabrederek...hihoyyythihoyyyt

kendini kasma..yoksa vücut ters tepki veriyo hem de strese giriyosun

haklısın cnm bende snemakıyı 1kez yaptım sonra karar verdım badem yagı bepaneten evıgen karıstırıyorum pazardakı kısılerden saf z.yagı alcam markettekılerle olmuyo buiş böle böle toplamaya calısıyorum sacımı bırkaç ay yapcam sac rengımı degıstırmek ıstıyorum bakalım hayırlısı buarada bende konyalıyım memleketıme slmlar...

öptum seker:teselli:

kizlar sonuc alanlar yazsin gaza gelelim bizde

senelerdir göğüs hizamı geçemeyen saçlarım yavaş yavaş göğüs altına ulaşmış vaziyette. kaydirigubbakcemile2
sarımsaklı şampuan ve bemix'li karışım sayesinde kaydirigubbakcemile4
hedefime temmuzdan önce ulaşacak gibiyim kaydirigubbakcemile3

ya bu sitede mi bi sorun var alıntı yapamıyorum;2 saatte zor açılıyo bi sayfa yaw :s

kızlar bi hafta oldu yapalı yarın 2. yi yapacam ve benim saçlarım 1 5 santim uzadı yeni röfle yapmıştım diplerinden anladım ....:sm_cool::

alıntı yapamıyorum :S

teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim :) ayrıca saç uzamasa bile emin olun çok güzel bi forma ulaştırıyor saçı ve saçım 2 katına çıktı nerdeyse ;gürleştiriyor...:))) sırf bu yüzden bile çok tavsiye ediyorum arkadaşlar...bu arada da biraz uzadı ama çok fark edilemiyo...1 ay sora filan gene fark edilir hale gelir inşallah...

gnuray arkadaşım çok sevindim gerçekten devamı gelir inşallah...:)

resim de ekleyemiyorum :S ifadeleri de kullanamıyorum noldu bu siteye yaaa:(

Valla ben de hala anlayamadım uzadı mı uzamadı mı diye ama sanki diplerim çıkıyor yavaş yavaşopuyorumnanaktan
Ama çok yavaş iştekaydirigubbakcemile3 Gerçi buna bile razıyım ben yaa

kizlar ben ocakta baslarim ancak izinde alcam sinemakiyi bemixi artik tutmayin beni gelismeler iyi gibi basarilar hepinize uzun saclarla kalin

ya benimde saçlarım sürekli röfle yaptırmaktan düzleştiriciden mahvoldu. diplerim çok çabuk çıkıo ama hiç uzamıo... bu tarifi bende denicem ilk defa bi tarif denicem. umarım uzar.. genelde saç bakım maskeleri alıodum ama bi işe yaramıodu inşallah işe yarar. bide deniyenler gerçekten sonuç aldımı çok merak ediorum

ya benimde saçlarım sürekli röfle yaptırmaktan düzleştiriciden mahvoldu. diplerim çok çabuk çıkıo ama hiç uzamıo... bu tarifi bende denicem ilk defa bi tarif denicem. umarım uzar.. genelde saç bakım maskeleri alıodum ama bi işe yaramıodu inşallah işe yarar. bide deniyenler gerçekten sonuç aldımı çok merak ediorum

canim bende daha denemedim bu formülü ama hazir aldigimiz sac bakim maskeleri kürleri hikaye bence ben turplu suyu ve sarimsakli sampuani denedim cook iyi geldi saclarima ama bunuda deniycem ben uzamasi icin yapicam basarilar canimopuyorumnanaktan

canim bende daha denemedim bu formülü ama hazir aldigimiz sac bakim maskeleri kürleri hikaye bence ben turplu suyu ve sarimsakli sampuani denedim cook iyi geldi saclarima ama bunuda deniycem ben uzamasi icin yapicam basarilar canimopuyorumnanaktan

saol cnm sanada :) bende saçımı uzatmak için denicem umarım işe yarar....

Back
X