• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben kaçar arkadaşlar...ıYı BAYRAMLAR...opuyorumnanaktan

evet ben geldim bende yapcam benim neyim eksik :roflol:
bişi sormak istiyorum saçı kurutuyor mu ?
ben daha önce lavanta ısırgan falan yaptım kaynattım sürdüm ama kuruttu
buda kuruturmu ki CADIARZU

kizlar sonuc alan yokmu hic meraklandim ben deneyenler gelismeleri yazabilirmi

ben bi kere yaptım daha sacı yumusatıyor ilk yapmama ragmen ve parlaklık veriyor en azından uzamasa bile bunlar yeter bana :)

kızlar dün zeytinyağı maskesini yapmıştım
bugünde sinameki otu ve ampüllerle badem yağını maske yaptım saçıma sürdüm bekliyorum
5 saat dolunca yıkayacağım saçımı

saçlarımı yıkamıştım kendi haline salınca kıvır kıvır bi güzel oldu ki...eskiden düzleştirip durarak çoook yazık etmişim zira en güzel saç dalgalı bana göre...çok da kafama da takmıyorum uzasın diye maskelerimi yapcam bırakcam kendi haline zira bu haliyle de güzel;baya da uzadı..size çekip koyduğum resimlerde de ben değilmişim gibi çıkmışım çok kötüydü sanırım elim yüzüm şiş biraz ondan öyle rahatsızım azcık..ve en pasbal halimle çektiim koydum ama hoşuma gitmedi geri sildim kusura bakmayın..2 ay sora filan tekrar en son halini çeker koyarım ya da 1 buçuk ay kadar sora;kendinize iyi bakın...iyi bayramlar...hihoyyyt

o zamana kadar da herkes sonuç alıp yazar sanırım...inşallah........ve yazarsınız buraya...

kızlar bende turp suyu sınemakı ve zeytın yagıyla yakında sahaalara katılıcam :) bemıx ampulumu almak nasıp olmadı daha alayım bıde mavı su aldımmıydı tmm :)

arkadaşlar bende bugün malzemeleri aldım ve sinemakinin kokusu o kadar güzelkiii :icecream:
1 ay deniycem olumlu yada olumsuz sonuçları yazarım arkadaşlar :smiley-cool:

işte tam aradıım formüüllll :lepi: turplu suyu denedim pek işe yaramadı yrn hemen bunu denemeye başlıycam :1rolleyes: ama mervecm ben resimleri göremedim profilinde.mesajım olmadığı içinmi acaba :uhm:

:1hug:
mavi su ne hanfendi
:ecrin_bebek:

mavi su kuaförlerin kullandıgı bı su fön cekmeden önce saca sıkarlarmıs hem bakım yapar hemde sacı parlaklık ve kolay selkıl almasını saglıomus uzamasınada yardımcı oluomus dıe bılıyorum :) nete mavı su dıe yazarsanızdaha acıklayıcı bılgılerde bulabılırsınız sanırım fıyatı 7 tl yede var 10 da 15 de

sinemakiyi kaç dk kaynatıyoruz ???? ve süzüyoruz dimi ??

Son düzenleme:
Bir kere saç uzaması kişiden kişiye değişir ama genelde ayda 1 ve 1,5 cm civarında değişiyormuş.Benim kuzenimin çok çabuk uzar mesela hiçte bişey yapmaz 3 senede belinden aşağı indi saçları valla tamam çok fazla kestirip değişiklik yapmadı..

Ama benim ki kestirmeme rağmen öyle aman aman uzamıyor zaten çok cılız biraz işlem görse inanılmaz kırıklar oluşuyor en büyük hayalim uzun saç ama malesef ben bunu kendi saçımla mümkün değil..Bunuda kullanıcam ama bakalım etki edicek mi?

10 cm uzasa bana yeter zaten:1closedeyes:

bu bemix in kokusu çok kötü yaa yıkamama rağmen saçımı koklayınca kokusu geliyo , kuaför bayan bemix yerine bepathen ampul de kullanılabilir demişti onu kullanan oldu mu içerikleri aynı mı bemixle

bu bemix in kokusu çok kötü yaa yıkamama rağmen saçımı koklayınca kokusu geliyo , kuaför bayan bemix yerine bepathen ampul de kullanılabilir demişti onu kullanan oldu mu içerikleri aynı mı bemixle

aynen ya bemixin kokusu çok kötü
küçükken içtiğim vitamin şuruplarına benziyor kokusu
banyoda o kadar yıkadım ama kokusu çıkmadı
:kızgın:

bemix yerine bepanthen ampul kullanan oldu mu ?? o da böyle mi kokuyor ya. Ama artık aldım bemix zaten 5 ampul, onları bitirene kadar idare edicem kokusuyla yıkayınca tabi buram buram kokmuyo ama işte saçımı koklayınca koku var yani sevmedim

Back
X