Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ben basardim düzeldi diyen var mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben cok farkli yaklasicam tabi arkadaslarin soyledikleride iyi gelebilir bisey diyemem ama dogal zeytinyagli sabun kullanin.hicbisey atalarimizin zamaninda uyguladiklari gibi degil.ablamin kizinin saclari cikmiyodu kucukken sabunu kullandi hep gercekten baglanmiyo bile saci ayrica sampuan olarakta bebek sampuani derim ondan daha dogali yok.sabun ve bebek sampuani saci sertlestirir baslarda ama sac deriniz bir alistimi cok guzel yumusamaya baslar.

Bepanten, bemikc, evigen iğne kirin bı kaseye icine saçınıza iyi gelen bi yağ dökün ama fazla dokmenize gerek yok.
Bu karışımı saç diplerine yedirin.
Düzenli 3 ay yapım fayda görürseniz devam edin.

Ben yapıp yatıyordum. Daha iyi fayda ediyor.

Arada saçınıza e vitamini sürün dillerine çok iyi gelir.

Hamileyken kesinlikle yapmayın ama.

Doktora git testlerini yaptır. Doktor Minoksil önerebilir. Spor yap. Ayna da sev kendini. Taş gibi vücut, cilt bakımı. Tamamdır. Bol saçlı günler

Yaglari sac diplerinize mi sürdünüz, ben hindistan cevizi yagi sürmüstüm daha feci dökülmüstü yikarken falan. Stresten mi genetik mi henüz anlamadim. Annemde yok babam da yok, dayilarim da var.
Bende de hindistan cevizi yağı duşta daha çok dökülmesine neden olmuştu bu yüzden elim gitmiyor açıkçası 😑 acama farklı bir uygulanma metodu mu var yoksa etkisi kişiden kişiye değişiyor da yaramıyor mu

Benim de saclarim cok dokuluyor. Denemedigim sampuan, sac bakim urunu, yaglar, yumurya maskesi kalmadi. Stresten bence. Kendi kendinizrme rastgelw birdey denemeyin, doktora gidin bence. Gerci ben doktora gittim, verilen urunun faydasini da gormedim. En son biraktim. Sonra sunu anladim tamam stres de bir bmneden ama saclarim ince telli ve bir boyadan sonra daha cok dokuluyor, bunu fark ettim. Simdi omuz hizasini gecirmemeye calisiyorum. Su kotona doneminde kuafore gidemedim yine uzayinca dokulmeye basladi, kestirecegim tekrar. Bu arada sac boyalari saci yipratiyor. Eger beyazlariniz yoksa sac botasi kullanmayin.

Kalıcı bir çözüm değil onu belirteyim. Uyku,stres,beslenme duzene gırıp ve mevsım gecısı gectıkten sonra zaten duzelecektır sorununuz.Tonık tarıfım 20/25 tane karanfılı kaynamıs 1 su bardağı suda bır gece karanlık dolapta bekletıp bos sprey sısesınde sac dıplerıme uyguluyordum.1 Haftada sonuc aldım hergun yaptım. Mevsım ve stres sonrası gectı.

Arkadasimin saç dökülmesi değil de saç azligi vardı. Bioblas kullandı icine belli miktarda çamterabantin yağı ve vitamin ampullsrinden kiriyordu haftada bir maske yapardı saçını cok yikamamaya gayret ederdi Öyle öyle çoğaldı. Bir de streslendikce dökülüyor.

Arkadasimin saç dökülmesi değil de saç azligi vardı. Bioblas kullandı icine belli miktarda çamterabantin yağı ve vitamin ampullsrinden kiriyordu haftada bir maske yapardı saçını cok yikamamaya gayret ederdi Öyle öyle çoğaldı. Bir de streslendikce dökülüyor.
Ben de banyo yapmaya korkuyorm en cok banyoda ve sonrasinda dökülüyor zaten

bazen ırsi olabiliyor ve ne yaparsanız yapın dökülüyor
kalıcı çözüm arıyorsanız seyrek bölgelere saç ektirebilirsiniz
veya çıtçıt saçlar

bazen ırsi olabiliyor ve ne yaparsanız yapın dökülüyor
kalıcı çözüm arıyorsanız seyrek bölgelere saç ektirebilirsiniz
veya çıtçıt saçlar
Cit cit zamaninda yaptirdim saclarimi daha da azaltti ve dogal güzel görünmüyor. O yüzden oldugu kadar kendi saclarimi güzellestirmeye calisiyorm

Birşey buldum sayı sekansları.
Konuyu araştırabilirsiniz. Enerjilerle alakalı. Saç sorunu olanlardanda fayda göstermiş. Bakmak isterseniz instagramda Bedia Kahya Kılıç sayfasına bakabilirsiniz.

Iyi aksamlar, ben kendimi bildim bileli sac dökülmesi problemi yasiyorum. Evinde kaldigim insanlar bile kisa sürede farkediyor hali yerler falan sac oluyor. Doktora gittim ara sira kansizlik cikiyor ama degerlerim genelde iyi, adet döneminde de asiri dökülüyor farkertigim kadariyla. Onun disinda stresli bir hayatim var bosanma ve 6 senelik mutsuz bir evlilik yasadim su anda da egitimimden dolayi stresim var. Bugün sacimda baya bir eksilme farkettim cok üzüldüm taktikca daha da dökülüyor sanki. Lütfen bu sorunu yasayip cözüme kavusturan varsa yardim etsin. Benim planim su sekilde:

Daha düzenli beslenmeye calismak sebze ve meyve agirlikli.
Pri.... diye bir ilaca baslamak genelde genetik ve stres sebepli dökülmelerde ise yariyormus
Kafeinli sampuan kullanmak
Hayatimdaki stresi azaltmaya calismak
Bir de sac derisi icin tonik kullanmak

Sizin baska önerileriniz var mi?
Ben de yaşadım yaşıyorum size stres yapmayın diyemem olmuyor elimiz de değil.çok araştırdım çok denedim yıllar evvel minoksil işe yaramıştı şimdi tekrar başladım.en son gittiğim dr şunu dedi nasıl cilt yaşlanıyor bunu engelleyemiyorsak saç da yıllar içinde etkilenecek bunu mümkün olduğu kadar geç yaşlara bırakmaya çalışın.ben çok şükür iyi bu da yeter dedim hemen günümü gördüm 3 ayda feci bir dökülme oldu.minoksile başladım.araştırdım şampuanlar falan hikaye yani saç normalken bumlar belki 3-5 tel kurtarır ama eğer yoğun dökülme varsa dünya da size tek minoksil yardımcı olur maalesef.

evet ben kel.iken uzun gur sacliyim ve biraktim duzeldi hepsi pskolojikmis hepsi baskilardan Erkek arkadas yanlis.aile kotu universite kotu degersiz arkadas sucu imis kendinizi sevin deger verin gececek!

X