- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kore ya da Japonya olsaydı ben de çok isterdim.
Çin deyince, insan duyduklarından dolayı tereddüt ediyor.
Başka bir ülke seçme şansınız yok muydu?
gelmek mi istemedi vuuuuu eşinize selamlar iyi dayanmış tebrikler edip ayakta alkıslarım :) Fırsatımı başka biriyle değiştirmek ister duruma geldim inan çok mutsuzum
Hani hapiste yaparlar ya, duvara çizik atarlar, gün sayarlar. Bir an gözümün önüne o geldi.
Parfümümü sıkıp hırkamı burnuma sokuyorum nerdeyse öyle geziyorum sanki ben anormalmişim gibi bana bakıyolar bir de :) faks makinesini bilmiyorum ama keşke önce taze fasulyeyi falan yapmayı öğrenselermişen azından aç kalmazdım ..Kettle da çorba pişiriyorum ,o hallerdeyim,sürünüyoruuuummm dayanamayacağım diye bir şey yok galiba bir yıl çok uzun değil ama doluyorum böyle arada işte...
Alışırsınız, ben bile her sene eve gidip üniversiteye döndükten sonra, 1 hafta şehre adaptasyon sorunu yaşıyorum.ÇİN ce öğrenicem diye yırtındığım için mecbur geldim..
ahahahaha çok güldüm ..Yaa bişi soruyorum adam sanki Türkçe bilmiyo ..Bilmiyorum yeeeaaaaaaaaa gibi bir ses çıkıyo yuvarlak yuvarlak Burger falan var tatlım çoook uzakta bir de burası şehrin dışında bir yerde metroyla on iki durak falan gidiyorsun şehre ulaşabilmek için ..shangai demiyim amazonlarda mıyım hala çözemedim ...
aynen durum ondan farksız neyse ders saatim geliyor gideyim de cezamı çekeyim dönünce yazarım a dostlar
Ne çabuk unuttun anadilini eşşolueşşek de, nasıl olsa anlamıyor
Aaa aklıma ne geldi. Hazır ramen'lerden alsan ya? Hep çorba, hep çorba nereye kadar? Ben çok severim, hatta çin eriştesi alıp kendim bile yaparım. Uff, agzım sulandı. Tofu falan seviyor musun peki? Bak o her yola geliyor, neyle yersen onun tadını alır hem kalsiyum,protein deposu. Soya kıyması, soya sütü, soya soyası ne bulursan doldur marketten.
Japonya'da olsan daha dişe dokunur birşeyler söyleyeceğim ama Çin ile alakalı bildiğim tek şey Çin Seddi valla.
bir fransızın ingilizce konuşmasından daha berbat bir şey yok sanırımAlisirsiniz aslinda. Bunu askerlik gibi dusunun. Vallah Çinlililerin tek ingilizcesi degil fransizcalari da garip.Anlasilmiyor konustuklarinda. Yapabilirsiniz. Zaman cok cabuk geciyor.Olur da daha kotu olursa ozleminiz birakiverirsiniz. Sizden kiymetli degil sonucta
44 bedensen 1 yılda 34 olursun bu gidişle yavruşummevet 44 bedenim ve 175 im .. allice yimdir belki diye onlar bana öyle bakıyorGeri döndüğümde ne hissederim ki acaba ilk önce bir yerlerde bir kalıp peynir yicem kesin ..Cesurluk mu yoksa deli cesareti mi ileriki günlerde anlayacağım.teşekkürler
44 bedensen 1 yılda 34 olursun bu gidişle yavruşumm
ben demiştim sana o zaman konu açtığında üstüne para verseler gitmem diyeen çok yedikleri şey deniz ürünleri ve sokakta satış çok fazla bildiğim kadarıyla e deniz ürünleri de çok güzel kokmadı için koku olması normal
yahu benim kuzende gitti cine ... diyor ucaktan indim ya resmen sehirde bi koku var bi koku sinmis sehrin ustunetuvaleti acik kapi isiyenlermi dersin vuhuuu neler anlatti neler ama o alisti bence sende yapabilirsin ... ayrica olmuyorsada bosver bu stresle yasamana degmez hergun hergun iskence gibiyse cek gel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?