Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...

Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.

Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.

Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.

Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.

Takip etmesi can sıkıcı evette bana kötü biriymiş gibi gelmedi nedense? Arada kaldım bu konuda.
Ben de çok arada kaldım.
Ama çok huzursuzum. İlişki hayatımızda + katan bir şey olmalı. Ben ise artıdan ziyade negatifliğini yaşıyorum. Stres, kafada kurma vs.

Sevgili değil, abla kardeş gibisiniz sanki. Sizin yaşınız kaç? Geleceğe dair planları varmı sizinle birlikte? Hayatını kolaylaştırdığınız gibi, hayatınızı kolaylaştırıyormu?

Sorun sizden kucuk olmasi degil bence anna. Adamin 20 yasinda olmasi sorun. Bebedir o daha.

Ayrica her kim olursa olsun,yas meslegi vs onem arz etmeksizin,yaninda huzurlu degilseniz yok verin gitsin. Vaktinize yazik.
Darkmore aslında yanında çok huzurluyum. Sarılıp uyurken, yüz yüze konuşurken...
Sorun yanından ayrılınca başlıyor.

20 yaş küçük ama ben de 22 yaşındayım. 2 yaş çok fark eder mi sence? Ve işi gereği, tek başına yaşayıp, ev çekip çevirmesi sonucu daha olgun olur diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.

Ben de çok arada kaldım.
Ama çok huzursuzum. İlişki hayatımızda + katan bir şey olmalı. Ben ise artıdan ziyade negatifliğini yaşıyorum. Stres, kafada kurma vs.
Açık açık konuşun diyeceğim ama siz zaten onu yapmışsınız. Bence zamana bırakın.

Bebeğim genciz netice itibari ile. Flört ettiğim, ilişki yaşadığım insanlar olması çok normal.

Niye kız abayı yaktığımı mı düşünüyorsun? :KK70:
Normal tabiide bacim sen isik hiziyla ilerledigin icin sitecek takipte zorlaniyoz😂

Cevrimici olup sana yazmadigi her dk kafayi siyirirsin.. bizde gectik o yollardan zamaninda.. yani sen giderken biz geliyoduk😂

Sizinki acimayla,sefkatle karisik bir sevgi onunki ise bir delikanlinin hissedecegi duygular. Bu iliski sizi sadece uzer. 50sine merdiven dayayan kart horozlarin neler yaptiklarini gordukten sonra 20 yasindaki birinin yapabilecekleri cok ta olagan geliyor. Denk gelip okudugum yorumlariniza istinaden siz iliskide kusku icinde olan bir insan degildiniz. Kendiniz gibi degilsiniz sanki. Kaybetme korkusu mu ne hissettiginize odaklanmanizi tavsiye ederim. Icinize donun. Benim anladigim bu kisi ile sizin frekansiniz tutmuyor. Cabalamayin,guzellikle bitirin bu iliskiyi.

Sizin konularınızı ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla biraz da olsa tanıyorum, birini böyle kıskandığınızı okuyunca şaşırdım biraz :) bir şeyler hissetmişsiniz ya da dediğiniz gibi sadece vicdan yapıp kucak açmışsınız ama bu yaptıklarını sizin yerinizde ben olsam kabullenmezdim, saygısızlık çünkü hayatında biri varken açık saçık fotoğrafları olan, ne amaçla takip edildiği belli olan hesapları takip etmesi. Acıma yetime demişler salın gitsin, sizin ondan daha kaliteli bir kadın olduğunuzu düşünüyorum ben :)

Sizinki acimayla,sefkatle karisik bir sevgi onunki ise bir delikanlinin hissedecegi duygular. Bu iliski sizi sadece uzer. 50sine merdiven dayayan kart horozlarin neler yaptiklarini gordukten sonra 20 yasindaki birinin yapabilecekleri cok ta olagan geliyor. Denk gelip okudugum yorumlariniza istinaden siz iliskide kusku icinde olan bir insan degildiniz. Kendiniz gibi degilsiniz sanki. Kaybetme korkusu mu ne hissettiginize odaklanmanizi tavsiye ederim. Icinize donun. Benim anladigim bu kisi ile sizin frekansiniz tutmuyor. Cabalamayin,guzellikle bitirin bu iliskiyi.
Yani daha önce kimsenin son görülmesini bu derece sapık gibi takip etmedim. Ya da kimleri takip etmiş vs diye.
Kaybetme korkusu yaşadım daha önce ama bu kaybetme korkusu değil sanırım. Aldatılma korkusu olabilir belki, bunda da emin değilim.

Sizin konularınızı ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla biraz da olsa tanıyorum, birini böyle kıskandığınızı okuyunca şaşırdım biraz :) bir şeyler hissetmişsiniz ya da dediğiniz gibi sadece vicdan yapıp kucak açmışsınız ama bu yaptıklarını sizin yerinizde ben olsam kabullenmezdim, saygısızlık çünkü hayatında biri varken açık saçık fotoğrafları olan, ne amaçla takip edildiği belli olan hesapları takip etmesi. Acıma yetime demişler salın gitsin, sizin ondan daha kaliteli bir kadın olduğunuzu düşünüyorum ben :)
Teşekkür ederim harika yorumun için. Modumu yükseltti bir miktar :)

Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 yaş erkek için çok küçük bir yaş

X