• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

Ponciginannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
692
374
53
34
Esim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm.. :KK43: bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm :KK43:
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git :KK43:
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,:KK43: neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi o uyanikken babasi ilgilensin giriym diyorm ama banyilo kapisini actirana kadar agliyor bagiriyor esimde sinirleniyor yardm edecek destek olacak kimsem yok :(

Son düzenleme:
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
Esim de beni cok ozledigini soyledi onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm :KK43:
Sessizce aglamaya basladm tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim tukendm insanliktan cktm dedm esime
Evet boyle biliyorm ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git :KK43:
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi esim temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim cekti gitti yatti,:KK43: nedem kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm..
İşten çıkma yada çocugu bir Dr a götürme sanşın yok mu

Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
Esim de beni cok ozledigini soyledi onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
Sessizce aglamaya basladm tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim tukendm insanliktan cktm dedm esime
Evet boyle biliyorm ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git :KK43:
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi esim bundan sonra birlikte olmayiz sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim cekti gitti yatti,:KK43: nedem kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi
Benim ki 4.5 yaşında ve hâlâ uyku sorunumuz var artık bitap düşüp işi bıraktım geçen yıl çünkü ölü gibiydim yardım alacağım kimsede yoktu çocuk iş ev işi vs eşim in mesai ve ek işi oldugu için o da yoruluyordu en son iş yerinde bayıldım ve eşim çık işten olmuyor dedi

Artık küçük bebek değil ki uyumadan önce babası onla ilgilensin sende git duşunu al bu arada benim kızım da 4 yaşında ve hala geceleri uyku sorunumuz var o zorluğu anlayabiliyorum ama ben eşime mama bile yedirtiyordum kızım küçükken ....az önce bile kızım la eşim oynarken girip duş alıp çıktım biraz eşine de iş düşüyor

Benim ki 4.5 yaşında ve hâlâ uyku sorunumuz var artık bitap düşüp işi bıraktım geçen yıl çünkü ölü gibiydim yardım alacağım kimsede yoktu çocuk iş ev işi vs eşim in mesai ve ek işi oldugu için o da yoruluyordu en son iş yerinde bayıldım ve eşim çık işten olmuyor dedi
Bende sizin gibiym banyo ypmaya mecalm kalmiyor inanin koltukda bayilip kaliyorm sanki yardm edecek kimsem yok

Zor zamanlar ,bebekli evlerde genelde yaşanıyor böyle şeyler.
Eşinizde sizde yıpranmışınız belliki ufak tartışmaların sürtüşmelerin olmasıda bundandır.
Gündüz uykularını azaltsanız belki faydası olur gece uykusu için...
Bu seferde saat 7 8 gibi uyup gece uyanır Oglum dan biliyorum Bizimki nin bir sağlık sorunu da çıkmadı

Yeni doğmuş bebek değil ki, 2 yaşındaki çocuktan bahsediyorsunuz.. Ben normalde bi isim olduğu zaman oyuncaklarını önüne döküyorum oyalanirken işimi yapıyorum. Bazen tv acıyorum.. 6 günde insan hiç vakit bulamaz mi duş almaya?
Eşiniz demiyor mu hadi sen duşa gir ben ilgilenirim diye?
Birbirinize destek olmanız gerekiyor.. Ayrıca benim bebeğim zor bir bebek diyip, baştan kestirip atıyorsunuz. Herşeyin bi kolayı vardır.
Kim bakıyor siz isteyken?

Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor :KK43:

E gun icinde napiyor bu cocuk? Sizsiz yaşayabiliyor demek ki. Aglarsa aglasin. Bir duşun suresi max 30 dk. Babasi susturmayi, o da babasiyla zaman geçirmeyi ogrensin.
Bana sebepleriniz mantikli gelmedi.
Siz yuklenmissiniz, esiniz de kirbaci vuruyor. O cocuk sizin olduğu kadar onun da cocugu. Bakmasini öğrensin. 2 yasinda bir cocukla dünyanın oyunu oynanir. Oynasin ki aglamasin.

2 yas cok zor, birazcik sabir. Siz isteyken kim bakiyor,yani sizi ozluyor doyamayip uykuya direniyor ya da gunduz yeterince yorulmuyor olabilir.Gunduz kac kere uyuyor? Bir de esiniz niye boyle pasif onu anlamadim,cocukla hic ilgilenemiyor mu?

Back