9 aylık evlıyım once kıstım vardı erıdı yanı oyle soyledıler daha dun tahlıl verdık esımle onda hersey ıyı cıktı ama doktor bana bısey soylemedıı adetımın ıkıncı gunu cocuk ıcın tedavıye baslayacaz.asılama nasıl oluyor?? bana anlatacak bı dost varmı??alttan bakılmaktan cok cekınıyorum utanıyorum nasıl olucak bılemıyorum.rabbım herkeze hayırlısından versın ama cocuk olmadan evlılık yasanmıyooo bunu ben degıl esım soyluyo
(((ya hıc olmzsa o zaman halım ne olur kımse anlamıyokııııııı benım durumumda olan varmı??senağlama:çok üzgünüm:[/QU
s.a arkadaşım meslektaşız seninle daha evliliğin çok yeni bir kere 9 ay olmuş 1 yıldan önce tedavi önermiyor genelde doktorlar ayrıca eşinde bişey çıkmaması sende çıkacağı anlamına gelmez kaldıkı çocuk evet hepimizin istediği birşey ben 2 yıldır evliyim bir yıl korundum rutin bir muayenede uterus septum yani doğuştan perdeli çift rahime sahip olduğumu öğrendim ve korunmayı bıraktım benim durumum gebe kalmaya değil ama çok yüksek ihtimalle düşüğe yada erken doğuma sebep oluyo ama ben hiç bir sorun eşimdede bendede olmamasına rağmen hamile kalmadım o yüzden üzülme olsa bir bebek harika olur ama olmaması ölüm değil canım