- Konu Sahibi sekerlizuzu
-
En son 27 nisanda adet gördüm ama haziranın 6'sı oldu hala tık yok. Mayıs ayında sadece istediğimiz zaman birlikte olduk yani 1 ayda yaklaşık 4 yada 5 defa. 3 gündür açık kahve rengi arada pembe akıntılarım oldu bugün oda kesildi.başka hiç bir belirtim yok kasık ağrısı ve dolgunluğundan başka.sizce hamilelik varmı?negatif testlerden nefret ettimde 18 ay boyunca.....
inşallah hamilesindir canım
benim de lekelenmelerim oldu testler negatif derken hoş benim adetim de karıştı biraz konum var açıp okuyabilirsin neyse
en son tahlil yaptırdım pozitif çıktı ama daha göremedim cuma gıbı gıdıcem bakalım ozaman netleşecek
gogus agrılarım da yenı yenı oldu hatta bugun yok gıbı yanı ona pek takılma demek ıstıyorum tabı bana gore
hayırlı olsun canım ya senin benım herkes ıcın istersen bıkaç gun daha bekle sonra kan tahlılı yaptır barı kesın olur aklın karısmaz
benım aynı adet belirtisi gibi oldu bide kasıklarım ağrıdı.hiç beklemiyordum meğer hamileymişim.belirsizlik içinde beklemektense yap test haamileysen 1 gün fazladan sevinmiş olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?