Ben anlam veremedim yardım edin.....

sekerlizuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
78
0
36
Bursa
En son 27 nisanda adet gördüm ama haziranın 6'sı oldu hala tık yok. Mayıs ayında sadece istediğimiz zaman birlikte olduk yani 1 ayda yaklaşık 4 yada 5 defa. 3 gündür açık kahve rengi arada pembe akıntılarım oldu bugün oda kesildi.başka hiç bir belirtim yok kasık ağrısı ve dolgunluğundan başka.sizce hamilelik varmı?negatif testlerden nefret ettimde 18 ay boyunca.....

Canım 1 haftadan fazla zaman geçmiş üzerinden, inş. hamilesindir:) Ben senin yerinde olsam kan testi yaptırırdım, belirsizlikten iyidir hem kesin sonuç almış olursun. Belki akıntıların yerleşme kanaması da olabilir bebiş varsa.
Ben de aynı senin gibiyim adetim 1 gün geçti, negatiften nefret ettiğim için test yaptırmaktan korkuyorum.

Sorma ama ne biliim kendimi dinlemek istemiyorum artık ne adet belirtisi var ne başka bişi ki benim göğüsler alarm verirdi 5-6 gün önceden adet olucamı ama hiç bişi yok ara ara oda nadir sancı giriyo yumurtalıklarımı bıçakla kesiyorlar sanki.açık kahve akıntıdan başka bir şey yok bugün 4. gün neyse nasip artık.Bebeğin ruhunu biz üflemiyoruz sonuçta takdir Allah'tan.birde adetimin geçtiği 5. gün başladı bu akıntılar.Geç döllenme falan da olmuş olabilir diyorum.Düşün Allah düşün artık.Kesin hastalanırım hastalanamazsam da farlutalle getirir doktorum.

inşallah hamilesindir canım
benim de lekelenmelerim oldu testler negatif derken hoş benim adetim de karıştı biraz konum var açıp okuyabilirsin neyse
en son tahlil yaptırdım pozitif çıktı ama daha göremedim cuma gıbı gıdıcem bakalım ozaman netleşecek
gogus agrılarım da yenı yenı oldu hatta bugun yok gıbı yanı ona pek takılma demek ıstıyorum tabı bana gore
hayırlı olsun canım ya senin benım herkes ıcın istersen bıkaç gun daha bekle sonra kan tahlılı yaptır barı kesın olur aklın karısmaz

inşallah hamileyimdir ama ne biliim ya sanki bakıcam gene negatif.Hayırlısı diyim ama eğer hamileysem emin olun hepiniz duyarsınız:))

bir kaç gün daha bekliim sanki ben teste bakıcam negatif o akşam kırmızıları görücem gibi geliyo:))) Şans tabi de bahtsız bedevi gibiyiz.Kimileri yıllarca korunur benim bir yakınım 7 sene hapla korundu bıraktığının 2. ayı hamile kaldı.Vücutları istedikleri gibi çalışıyo.Bende eczaneleri zengin ettim Allah'ın izniyle

benım aynı adet belirtisi gibi oldu bide kasıklarım ağrıdı.hiç beklemiyordum meğer hamileymişim.belirsizlik içinde beklemektense yap test haamileysen 1 gün fazladan sevinmiş olursun:)

benim de sat 27 nisandı adet belirtilerine benzer belirtiler yaşadım ama beklenen adet günümde çok sıcak basıyordu 30 mayısta hamile olduğumu öğrendim sanki sen de hamilesin

Merhaba kızlar ya bende merak ediyorum . Bu ay hiç adet olmadım. 2 günden beri açık renk kahverengi pembe karışımı lekelenme oluyo kasık ağrılarım falan ben adet olacağımi bekliyorum 2 gün boyunca olmadım sadece akıntı oldu . Sonra 2. Günün sonunda baktım kan geldi aha da adet oldum sandım sonra 3 saat sonra baktım kan durmuş hiç böyle olmasdim . Net den baktım yerleşme kanimasi diye geciyo hamilelik belirtisi ama kafam karışık böyle bişey başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…