Ben Aldirma tecrubemm... Kizlar dolusunnn

suan memnunmusunuz son durum nedir

Son düzenleyen: Moderatör:
suan memnunmusunuz son durum nedir

Merhabaa, kesinlikle cok memnunum. Kesi izi beyaz kucuk bir cizgi. Ve beni asla rahatsiz etmiyor. Zaten makyaj yapan bir bayan oldugum icin beyaz cizgi bile kaybolup gidiyor. Özgüvenim yerine geldi. Lazerle koterle olacak is değil. Cerrahi olarak aldirip lezyonu patolojiye gondertin. Kökten çözüm bu. Koterle bosluk kaliyormus okudugum cogu yaziya gore. Onu fondotenle kapatmak mumkun olmaz diye dusunuyorum..

Merhaba tesekkur ederim bulgileriniz ucin bende olucam yakin zamanda.biraz.tedirginim.size ulabilecegim bi tel verirsen ozelden cok sevinirim bir iki sey sormak istiyorum.simdiden tesekkurler

artık ameliyatla ben aldırma yok denecek kadar azdır , bende aldrıdım hiç bir doktor iz kaldığı için ameliyata girişmiyor . ben buharlaştırma yöntemiyle aldırmıştım , ilk başta çukur oluyor ama 1 haftada o çukur kapanıyor 1ay sonrada nerenizden ben aldırdığınız belli bile olmuyor . bence iyice araştırılmalı ve o şekilde aldırılmalı , alınan benden buyuk yara ve dikiş izi kalıcaksa aldırmanın ne anlamı var ki ??

Siz nerede aldırmıstınız beninizi rica etsem özelden yazarmısınız

Bende tam bu konuyu araştırıyordum.Bizleri bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.Son halinizin fotoğrafını da paylaşırsanız çok iyi olur.

Merhaba kizlar bende yaklasik 1 bucuk ay once dudagimin ustunde olan benimi aldirdim ankara diskapi hastanesinde plastik cerrah tarafindan. Bende arastirmistim sonunda cesaretimi toplayip aldirdim ameliyata girer gibi oluyor, benim 3 dikisim vardi 2 hafta bekledi dr'um dikisleri almak icin 2 hafta boyunca krem kullandim su degmemesi gerekti degersede kurutmak lazim dikisten 3 gun sonra"siliskar" adinda silikonlu bir krem onerdi dr'um bir bucuk aydir onu kullaniyorum sabah aksam.. Suan kirmizilik gecmedi ama sanki ebat kuculdu gibi... Aldirmak isteyene tavsiye ederim

Şuan fotoğraf paylaşabilir misiniz

Kızlar bir et benim var. Sağlık açısından riskli olduğunu düşünüyorum. Aldırmak istiyorum. Ankarada bir doktor önerisi var mı

Merhabalat bende yuzumde iki tane et beni vardi onlari cerrehi aldirdim.sikinti yok cok kucuk.bir iz kaldi ama suanda beni rahatsiz eden et beni olmayan benler var cildimle bir ele gelmiyor siyah nokta gibi yuuzmde 8/9 tane var bunlardan nasil kurtulutum sizce lazer uygun mudur? Sayisi cok oldugu icin cerrahiyle cok iz kalir gibi

Burada cerrahi yöntemi tavsiye etmişsiniz hep ama beni muayene eden biri cildiyeci diğeri plastik cerrah olan iki doktor da lazeri önerdi. Benlerin küçük olduğu için cerrahi müdahale uygun olmaz dediler.

Burada cerrahi yöntemi tavsiye etmişsiniz hep ama beni muayene eden biri cildiyeci diğeri plastik cerrah olan iki doktor da lazeri önerdi. Benlerin küçük olduğu için cerrahi müdahale uygun olmaz dediler.
Evet en iyisi iyi bir doktor muayenesi ve osekilde hareket etmek hem cildiye hem plastik cerrha gormeli

Fotograflarinizi simdi inceledim diis goruntusu bile can yakmaya yetoyor gercekten...
Ins kizarikliklarinizda tamamen gecer

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu ben yüzümün yanında sert ve deriye yapışık. acaba aldirirsam cukurluk oluşturabilecek büyüklükte mi

Eklentiler

• Screenshot_20181230-151443.png
    772,7 KB · Görüntüleme: 344
kızlar bu ben yüzümün yanında sert ve deriye yapışık. acaba aldirirsam cukurluk oluşturabilecek büyüklükte mi
En iyisini doktor bilir ama bence iz kalmaz aldirdiktan sonra kizariklik oluyor birazcik 1 kac yil icinde o da gidiyor tamamen

Ben resim yukleyebilrsem gondereyim size. Yaklasik 7 yil once aldirdim yuzmde 3 beni iki tanesinin yerini bile bulamiyorum ama biri kirmizi neden oyle bilmiyorum. Kulagimin dibinde ztn favori saclar geliyor cok onemsemiyorum oyuzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…