- 6 Şubat 2017
- 12
- 3
- 86
- 27
- Konu Sahibi Etipufunuz
-
merhaba , öncelikle çok geçmiş olsun...bende buralarda nevrüz (ben) ilgili fikir edinmek için bakınırken sizin paylaşım bilginizi gördüm.açık net ifade ettiniz tş ederim.benimde ben rahatsızlığım var aldırmak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum öncelikle çok iyi dr olması lazım cerrah plastik dalda olanlar iyi operasyon yapıyorlar .sorum lazerlemi , kesilip aldırma konusunda kararsızım .bilinçli gitmek istiyorum devlet hastanesimi iyi olur özeldemi iyi olur bilemiyorum.istanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum.burada arkadaşlar ben ile ilgili paylaşımlarınızı bilgilerinizi paylaşım yaparsanız sevinirim.
tş ederim ..yani en sağlıklısı cerrah diyorsunuz....
Merhaba arkadaslar oncelikle uyelik sebebim , bundan aylar once arastirmaya baslayip istedigim sonucu bulamadigim ben ameliyatim..
Yuzumde bi cok ben var ama buyuk olarak rahatsiz oldugum 3 adedi tamamen artik Allah ne verdiyse diyerek Ankara Onk
Merhaba arkadaslar oncelikle uyelik sebebim , bundan aylar once arastirmaya baslayip istedigim sonucu bulamadigim ben ameliyatim..
Yuzumde bi cok ben var ama buyuk olarak rahatsiz oldugum 3 adedi tamamen artik Allah ne verdiyse diyerek Ankara Onkoloji Hastanesinde aldirdim. Ne duzgun bi tavsiye buldum su koca forum da ne de operasyona dair detay.. Bastan Anlatiyorum simdi..
24 Ocakta klinige gidip Dr. Yahya Baltu dan ameliyat icin gun aldim. Doktor bey saolsun gelip detayli olarak benlerimi incelemedi bile hemen gun verdi. Icime biraz kurt dusmedi degil o anda. Biz ne kadar para odemiyo olsakta adam Sgk dan 2 3 ben icin en az 500 lirayi indiriyor cebe. Neyse 1 Subata bana gun verdi. Yine izledigim videolarda ve okudugum yazilarda gordugum kadariyla doktor 2 3 dk da aliyordu benleri guya..
Oyle olmadi arkadaslar.
Saat 8 de ordaydim 9 a kadar islemdi dosyaydi onlari hallettim. Cirilciplak soyunup onlugumu giydirdiler hadi yallah ameliyathaneyeee..
Neyse girdik ameliyathaneye lokal anestezi yapilacak. O igne o kadar yakti ki canimi gozumden yas geldi. Tabi bu aciya 30 saniye dayaniyosunuz.
Sonra kesildi dikildi , Steri strip ile bantlandi. 2 gun sonra acabilirsiniz bandi dediler. Suan 6. Gunum. 2. 4. Ve 6. Gunleri fotografladim. Yarin dikislerimi aldirip tekrar foto aticam size. Sormak istediklerinize acigim.
Kimse bana yardimci olmadi ben hepinize olucam
Iz kalmayacak gibi geliyo bana ama dikissiz haline bakip anlayabilirim heralde bunu. Bu arada ben o bantlari surekli kullandim su ana kadar.
oloji Hastanesinde aldirdim. Ne duzgun bi tavsiye buldum su koca forum da ne de operasyona dair detay.. Bastan Anlatiyorum simdi..
24 Ocakta klinige gidip Dr. Yahya Baltu dan ameliyat icin gun aldim. Doktor bey saolsun gelip detayli olarak benlerimi incelemedi bile hemen gun verdi. Icime biraz kurt dusmedi degil o anda. Biz ne kadar para odemiyo olsakta adam Sgk dan 2 3 ben icin en az 500 lirayi indiriyor cebe. Neyse 1 Subata bana gun verdi. Yine izledigim videolarda ve okudugum yazilarda gordugum kadariyla doktor 2 3 dk da aliyordu benleri guya..
Oyle olmadi arkadaslar.
Saat 8 de ordaydim 9 a kadar islemdi dosyaydi onlari hallettim. Cirilciplak soyunup onlugumu giydirdiler hadi yallah ameliyathaneyeee..
Neyse girdik ameliyathaneye lokal anestezi yapilacak. O igne o kadar yakti ki canimi gozumden yas geldi. Tabi bu aciya 30 saniye dayaniyosunuz.
Sonra kesildi dikildi , Steri strip ile bantlandi. 2 gun sonra acabilirsiniz bandi dediler. Suan 6. Gunum. 2. 4. Ve 6. Gunleri fotografladim. Yarin dikislerimi aldirip tekrar foto aticam size. Sormak istediklerinize acigim.
Kimse bana yardimci olmadi ben hepinize olucam
Iz kalmayacak gibi geliyo bana ama dikissiz haline bakip anlayabilirim heralde bunu. Bu arada ben o bantlari surekli kullandim su ana kadar.
Verdigin bilgiler icin coook tesekkur ederim. Bende aldiricam 2 tane( cok tedirginim ama kurtulmak istiyorum sunlardan. Doktor bana da cerrahi ameliyati onerdi. Ve benimde ikisi cenemde. Estetik dikis yapicakmis doktor ama insallah iz kalmaz dedigin gibi.
Derinde böyle sıkışma buzusme gibi birsey hissediyormusunuz acaba
Aaaa boyle olucaksa hepsinin kökünü kazıttırırımcanim cok gecmis olsun ve zamanla iyice gecer bence bu iz. Neredeyse hic belli olmuyor. Bu fotografi gormem cok iyi oldu co tesekkurler
MerhabaCok teşekkür ederim guzel dileklerin icin , contractubex kullananlarda zaten hic kalmiyormus , operasyonda zaten risksiz acisiz bi yontem.. Dikis izi kizarikligi fondotenle kapanabilen birsey ustelik.. Malesef koterle yuzde cukurluk olusuyor ve onu doldurmak tibbende mumkun degil :)
Ayrica en tecrubesiz estetik cerrah bile yapsa bu islemi benden daha guzel bi goruntu olur bence.
Belki dikisler alindiktan sonraki kizariklik seni korkutabilir ama yeni kaynamis taze derinin kendi rengine donmesi zaman aliyor ve en fazla (sigara icme durumu, yaş, cilttipi gibi etmenleri goz onune alirsak) 1 senede gecer..
merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun ve Allah sizden razı olsun, ben de bir yıldır araştırma yapıyorum ve fotoğraflarınız beni cesaretlendirdi.Cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin , contractubex kullananlarda zaten hic kalmiyormus , operasyonda zaten risksiz acisiz bi yontem.. Dikis izi kizarikligi fondotenle kapanabilen birsey ustelik.. Malesef koterle yuzde cukurluk olusuyor ve onu doldurmak tibbende mumkun degil :)
Ayrica en tecrubesiz estetik cerrah bile yapsa bu islemi benden daha guzel bi goruntu olur bence.
Belki dikisler alindiktan sonraki kizariklik seni korkutabilir ama yeni kaynamis taze derinin kendi rengine donmesi zaman aliyor ve en fazla (sigara icme durumu, yaş, cilttipi gibi etmenleri goz onune alirsak) 1 senede gecer..
Merhaba nevus ben doğuştan olan dev benler olan galiba anlatmak istediğin buydu sanırım. Benim vucudumda da var dev ben ve onları her dr alamıyor. Aman dikkat diyim. Ben senelerce arastirdim. Yanlış alım çok fazla eziyet ki bütün drlar vücudundan parça alıp eklemeyi ve iz çukur kalacağını söylüyorlar. Ama benim arastirdigim hatta şu yüz nakli yapan dr un yöntemi var Benin yanında baloncukla deri genisletip beni alıp Benin yerine kendi derini dikmek en uygun yöntem bu daha yaptirmam ama düşünüyorum bu şekilde kurtulmayı. Umarım sorununun cvbi ni verebilmisimdirmerhaba , öncelikle çok geçmiş olsun...bende buralarda nevrüz (ben) ilgili fikir edinmek için bakınırken sizin paylaşım bilginizi gördüm.açık net ifade ettiniz tş ederim.benimde ben rahatsızlığım var aldırmak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum öncelikle çok iyi dr olması lazım cerrah plastik dalda olanlar iyi operasyon yapıyorlar .sorum lazerlemi , kesilip aldırma konusunda kararsızım .bilinçli gitmek istiyorum devlet hastanesimi iyi olur özeldemi iyi olur bilemiyorum.istanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum.burada arkadaşlar ben ile ilgili paylaşımlarınızı bilgilerinizi paylaşım yaparsanız sevinirim.
Kesinlikle öyle sakın ola çukurluk oluşturacak bi işlem yaptırmayın yüzünüze benim başıma geldi çok pişman oldum.. çözümü de yok dolgu diyorlar ama onun bile garantisi yok kısmen düzelme sağlar diyo doktorlar.. en iyisi kesinlike cerrahi. Beyaz tenli olanlarda iz belli belirsiz oluyormuş elbette ki benden ve çukurluktan bin kat iyidir artı kapatma şansı var makyajla..lazeri pek tavsiye etmiyorlar yaptıranlar çukur oluşup dolgu maddesi koymak için maliyet artıyormuş..en güzeli kesi ile..plastik cerrah bile devlette var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?