Ben aldıran??

Dolunay19c

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
33
21
25
Arkadaşlar selamlar sizlere bir sorum olacaktı yüzümdeki benlerden rahatsızım ve aldırmak istiyorum büyük etli falan değil sadece nokta ama fazla oldugunu düşünüyorum hiç olmasın istiyorum daha önce aldıran oldumu devlet hastanesi alıyormu? genel cerrahi bölümünemi gitmeliyim yoksa önce cildiyeyemi gitmeliyim? ücret alıyorlarmı? lütfen beni bu konuda aydınlatın şimdiden teşekkürler

bende aldıracağım ama kalçamda yani popo kısmının iç kısmında acaba nereye gitmeliyim

Benimde nokta gibi 3-5 tane vardı. Cildiyeye gittim doktor bana aldırmana bile gerek yok falan güzel kızsın diye hafif pohpohlar nitelkte konuşmuştu Neyse aldırmak istersende plastik cerrahiye gitmen lazım demişti sanırım... Onlar alıyormuş

Ben 4 sene önce ünv hastanesinde plastik cerrahi ücretsiz aldırdım izi de kalmadı biri yabağımdaydı biri çenemdeydi pek de belirgin değildi ama rahatsız ediyordu hep aldım kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…