- Konu Sahibi yitiksevda
Merabalar arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. 7 aylık evliyim çok bunaldım ne ailem var burda ne kimsem. sıkıntılarımı kimseyle paylaşamıyorum çok çok bunaldım. sizin beni anlayacağınızı umarak biraz da içimi boşaltıp rahatlamak için yazmak istedim. artık çatlamak üzereyim.Evliliğim ilk gününden beri problemli.daha ikinci gününde bana gerizekalı salak gibi hakaretler etmeye başladı şimdi ise gırla gidiyo. geçtiğimiz Ramazan boyunca kavgalıydık. mübarek Kadir gecesi günü dayağını yedim sürekli atıordu zaten adamda merhamet adına hiçbişey yok nasıl bi taş kalbi var bilmiyorum. evlenmeden önce böyle değildi. hep duygusala bağlardı filan çok merhametli sanıordum. derdim yaşadıklarım saymakla bitmez. ha bu arada 6 aylık da hamileyim. geçende sofranın başında gözümün önü karardı elimin ayağımın bağı çözüldü tansiyonum düştü heralde. benim elimden tutup bişeyler yapması gerekirken bana şurdan bişeyler yesene inatçı Allah belanı versin gibi sözler söylüyo karşımda küfürler ediyo bana.hiç halim yoktu oysa elime bişey alıp yiyemezdim ağzıma vermesi gerekirken veya başka bişey yapması onun tepkisi böyle oldu.bu davranışına anlam veremiyorum ve o kadar içerledim ki anlatamam gece boyunca ağladım kimsem yok kendimi çok yalnız hissediyorum filan dedim belki beni anlar diye. inanır mısınız ağlıyorum diye adam sırtını döndü ve uyudu.ayrıca o gece abileri bizde kalmıştı. gece 3 buçuğa kadar abisiyle oturdu o saatte geldi yatağa.ve tabi benimle ilgilenmeyi gönlümü almayı deil uykuyu düşündü. o kadar üzülüyorum ki şuan yazarken bile ağlıyorum nasıl bi yürek var bu insanda. eşi deil yabancı biri yanında ağlasa insan kıyamaz.doğru düzgün hiç muhabbetimiz yok. ben istiyorum ki eşimin yanında rahat olayım tüm sıkıntılarımı anlatabileceğim dert ortağım olsun aynı zamanda. ama bu asla mümkün olmuyor. anlatsam da kavga ettiğimizde bunları elinde koz olarak bana karşı kullanıor.evlilik sadece çalışmak para mide ve ilişki mi? onun için öyle. bunlar olmazsa olmazları. gerisi umrunda değil adamın. karşısında söyledğimde de fayda edmiyo susup küstüğümde de. hiçbi şekilde adam beni umursamıor. sizce neden böyle oluyor hayatında başka birisi mi var? nasıl bi insan seviyorum dedği birine karşı bu kadar merhametsiz ve vurdumduymaz olabilir.ayrılmayı düşündüm bunda akraba evliliği olması bi dezavantaj ayrıca şuan için bi işim yok bi güvencem yok. napıcağmı bilemiyorum ama bu adamın kölesi olarak yaşamak da istemiyorum. iyice psikolojim bozuldu.benim durumumda olan varmı kızlar dertleşelim.