• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben 40 kiloyum nişanlım 96..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gri_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gri_

♥
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
kızlar başlıkta da söylediğim gibi nişanlım 96 kilo iri biri ben de çocukluğumdan beri zayıf, kilo alamayan minyon biriyim... utanıyorum da ama sormak zorundayım 3 hafta sonra düğünümüz var... hani nasıl göründüğümüz umrumda olan bir konu değildir de... yardımcı olabilir misiniz tecrübesizliğime verin evlilik hayatı benim için zor olur mu... :( :S

tabi ki de hayır. bu kafama takılan bir konu oldu ve sorabileceğim bir yer olarak gördüm..

hmm ben anladım galiba....ilişki nasıl olucak diyorsun galibba....

Benim eski dershanemde iki hocamız evlenmişti. Kadın hoca sizin de dediğiniz gibi 40 kilo var yok, erkek hocaysa bırakın doksanı varil gibi bir adamdı. Yere devrilse yuvarlanacak cinsten. O kilosuna rağmen de çok çapkın bir adamdı. Gidip 40 kilo bir kadınla evlendiğine göre cinsel anlamda sıkıntı çekmeyeceğini bilerek evlenmiştir. Çünkü dediğim gibi çok çapkındı, yaşı da vardı biraz. Demem o ki o adam o kadınla tecrübesine rağmen evlendiyse zayıf olmak ilişkide olumsuz bir şey yaratmaz bana göre. Yani sorun sende değil eşinde olabilir çünkü fazla kilo hareketi kısıtlar, çabuk yorulabilir... :p Sen kendini dert etmektense nişanlının zayıflamasına biraz teşvik etmelisin bence.

kızlar başlıkta da söylediğim gibi nişanlım 96 kilo iri biri ben de çocukluğumdan beri zayıf, kilo alamayan minyon biriyim... utanıyorum da ama sormak zorundayım 3 hafta sonra düğünümüz var... hani nasıl göründüğümüz umrumda olan bir konu değildir de... yardımcı olabilir misiniz tecrübesizliğime verin evlilik hayatı benim için zor olur mu... :( :S

sen onu o kilolarıyla seviyorsannnn takma canımm boşverrrrrrrr oluruna bırakk .alışırsın bence zor olmazz.ben 50 kiloyum nişanlım 94tü yavaş yavaş eritiyorum cocuguu zorla:)))

Canım hiç sorun etme bunu benim arkadaşım 48 kiloydu,kocası 120 kiloydu ve çok mutlulardı. Şuan 4 senelik evliler ve arkadaşım da aileye uyum sağlamış şuan 58 kilo :) arkadaşıma çevresi çok yorum yapmıştı ama dinlememişti. Sen de önemseme hiçbir anlamda sorun yaşamazsın önemli olan birbirinizi sevmeniz :)

Bende nisanliyim ve cinsel anlamda bir tecrubem yok benim nisanlimda benden iri o 85 lerde fln tabi bende cok zayif olmasam da 57 flnim, acikcasi korkma, bi suru iliski pozisyonu var, sonucta internetten her bilgiye ulasabilirsin, karsindakide eminim dikkatli olacaktir ve de incitmeden ve de usuluyle bu konuyu nisanlinla konus derim, ben nisanlima biraz citlattim, korktugumu fln biliyor bana guven diyor, seni ancak nisanlin rahatlatabilir tabi birde internetten biraz bilgi al derim ;)

Back