Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bembeyaz oturma grubu... Ama ne kadar kullanisli?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
............................

Eklentiler

• $indretning (68).webp
    $indretning (68).webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 123
  • $indretning (69).webp
    $indretning (69).webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $indretning (70).webp
    $indretning (70).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 126
  • $indretning (72).webp
    $indretning (72).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 3.030
  • $indretning (50).webp
    $indretning (50).webp
    19 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Canım benim bende senin gibi beyaz isityrum kısmetse evimin duvarları kapılar yerler açık renk bence daha kullanışlı ama hafif koyu olması mobiyayı gösterir daha iyi koltuk konusunda beyaz bende çok isterim ama sonuçta sürekli koltuk alınmıcak o yüzden beyaz zordur sanıyorum ama çok güzeller katılıyorum bende bu yorumları okuyup fikir edinicem

Beyaz hem trend hemde bir çok renkle güzel kombinleniyor o yüzden çok tercih ediliyor özellikle son yıllarda..Biz de erkek arkadaşımla beyazlara bakıp beğeniyoruz baktığımızda ama temizliği kullanımı hassas çocuk falan olunca ne bileyim...
Gidip gördüğüm evlerde genelde beyazların üzerinde hep koltuk örtüleri şallar kullanılıyor koruyabilmek için insanlar doya doya keyfini süremiyor beyazın sanki:)
Bende tercih ederim ileride muhtemelen:9:

Beyaz mobilyalar çok şık ve çok ferah duruyor.Fakat korumak çok çok zor olacaktır.Hadi diyelim siz salonunuzu kullanmadınız,oturma odanızı kullanıyorsunuz.Veya kullandığınız vakit özen gösteriyorsunuz.Peki bunları misafirlerden isteyebilir misiniz?Çok zor. =) Ki kendiniz bile tereddüt içinde kullanırsınız.Birde çocuk olduğunda her şey daha zorlaşacak.Çocuk olan evlere gidiyorum dolap kapakları bağlanmış,kapılar daima kapalı.Kenarları deri olan koltuklara tırnaklarını geçirmeye çalışıyor yahu. :1: Şık fakat zor...Ben o yüzden sadece yatak odasında kullanmayı düşünüyorum.Çünkü orası daha kolay olur.Kendi odamda açık renk bir halı kullanıyorum.Pembe ve tonları.Açık olan kısımlar beyaza çok yakın.Çok seviyor olmama rağmen bazen çok sinir oluyorum.Bugün süpür akşam bir çöp.Her anlamda açık renk koltuk,halıları kullanmak zor.​

Bende Beyaz Hayali Kuruyordum..
Evlenmeme 1 Ay Kala Eşya Beğenirken Kararımı Değiştirdim..
Hiç Bir Mobilya Siyah Kadar Asil Durmuyor Çünkü..:27:

Derdim Temizlikte Değildi..
Zamanla Sarardığını Duyduğum An Bitmişti Beyaz Mobilya Benim İçin..
Çok İyi Düşün..

Bu Arada Mutluluklar..:71:

bende cok beğeniyorum ama evlenirken son anda fikir değiştirenlerdenim. iyikide değiştirmiş yok baş edilmez:)

inan ki bende bayılıyorummm:34:

eşyalarım eskisin değiştirirsemm beyaz ya da siyah almayı düşünüyorum bende...:31:.

çokkk zarif ve şık ve asil duruyor:21:

ben herşeyin beyazını daha çok severim zaten çukulatanın bile:1:

Son düzenleme:
düğünden sonra adettir yeni gelin damat yemeğe gider akrabalara.. bizde gittik bi kaç yere.. tabii salonlarını açtılar bize.. bir de köpüklü kahve yaptılar önden... biz içiyoruz evde 2 de ufaklık var onlar da istedi anneleri onlara da verdi.. çocuğun ağız yüz kahve.. kaşla göz arasında bir güzel sürüverdi koltuklara ağzını.. koltuklar kahverengiydi de hiç belli olmadı.. ama beyaz olsaydı.... :52:

çok modern ve şık bence. zaten leke tutumaz kumaşlar kullanılıyor iyi markalarda ve sadece sabunlu su ile silin diyorlar. kaliteli bir yerden alınacaksa bence çok güzel

ben de beyaz hayranıyım beyaz ve zümrüt yeşili o kadar şık ki.

tamamı beyaz olanlardan yna değilim ewt çok hoş oluyorlar ama koruması çok zor çabuk kirlenebilrn bi renk ben pek tavsiye etmiyorum

tamamı beyaz olanlardan yna değilim ewt çok hoş oluyorlar ama koruması çok zor çabuk kirlenebilrn bi renk ben pek tavsiye etmiyorum

bizim ewdeki koltuk takımı beyaza yakın bir krem başka renk yok içinde tamamen krem:91: kullanım için keisnlikle dikkat etmek gerekiyor ama bu yeni kumaşlarda leke tutmuyor.2 haftada bir tozunu almak yeterli 1 yıldrı kullanıyorz renginde hiç bir değişiklik yok

bende beyaz istiyorum kiirlenir de deseler istiorum napiim :) bi sorum olacak bu modelleri nerden aldın arkadaşım bizimle paylaşır mısın ? :))

deride bıle lekeler oldugu gibi kalıyor.. cok kullanıssız.. her gun oturdugun odada kullanmak mumkun degıl.. 12 ay zor dayandım ben.. bembeyaz koltuklarla döşeli odam artık sadece misafir odası :)

bende beyaz severlerdenim.. evimde koltuk takımımda bembeyaz bellonanın anfora koltuk takımı ama benimkisi deri değil pony beyaz kumaşla kaplattırdık..
ve bence beyazdan bu kadar korkmaya da hiiiç gerek yok.. ben kullanıyorum gayetde memnunum.. tabiki leke olabilir bütn koltuklar leke oluyor çok koyu renk olmadıktan sonrada hepsi lekeyi gösteriyor.. mesela geçen çoluklu çocuklu oturmaya gelmişti arkadaşlar.. birinin eteğinden boyasınımı atıyormuş anlamadım koltuğun oturduğu yeri syah siyah lekeli oldu bende onlar kalkınca çamaşır suyu ile ıslattğım bezle sildim pırıl pırıl hiç iz felan kalmadı... elbette dikkat etmen gerekiyor ama o kadar ferah ve
şık duruyor ki inan dikkatli olmaya değer..

eğer fikrin hala beyazda yanaysa şunları söyleye bilirim ki birincisi kumaşına çok dikkat et.. siline bilen yumuşak ve kaliteli olması lazım kumaşının.. deriler kötü oluyor sararabiliyor lekeyi emebiliyor çıkmaya biliyor.. kumaş kumaştır yani silmesi de koruması da daha kolay..

:71:

mobilyalar çok güzelmiş :46: bazı koltukların tüm kılıfı çıkıyor ve yıkanabiliyor beyaz tercih edecek olan akadaşlarım bu özelliğine dikkat etsinler mbilyanın ya da leke tutmayandan alsınlar :34:

Kizlar köse takimi her ne kadar güzel görünsede otururken bence rahat degil. Cünkü herkes bir siraya dizilmek zorunda. Kuzenimde köse takimi almis oraya gittigimizde bana hic rahat gelmedi öyle sira sira oturmak. Birde köse takimi alabilmek icin evin belli olmasi sart cünkü büyüklügü önemli odanin icine sigmayada bilir kizlar.

Back
X