• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bembeyaz odalar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bayilirim beyaz rengine ama temizligi cok zor gibime geliyor cunku ben krem rengi evimle basa cikamiyorum.ama hep hayal edmisimdir beyazlar icinde bir eviii

hepsi harika ya.... gerçekten müthis yakısıyor eve. asalet ve saflık tek ifadeyle. harikalar. yatak odası-mutfak özellikle bu ikisinin beyaz olmasını o kadar çok istiyorum ki.

resimler için tesekkürler arkadasım.müthisler

Son düzenleme:
bayilirim beyaz rengine ama temizligi cok zor gibime geliyor cunku ben krem rengi evimle basa cikamiyorum.ama hep hayal edmisimdir beyazlar icinde bir eviii

bence koyu renklere göre daha kolay. leke belli olur evet ama tozlar koyulardaki kadar belli olmazlar.

bide beyaz dolaplı olan bi odanın dekorunu istediğin renkte yaapbilirsin her sey uyar

Son düzenleme:
gercekten harikalar.. bayıldım..bende yatak odamı beyaz pembe kombine edecegim..digerleride acık olurda beyaz en cok yatak odasına ve oturma odasına yakısıor.

işte hayalimdeki stiller...umarım evimede yansıtmak kısmet olur,insanın içi açılıyor,nasip olursa bende bembeyaz bir ev istiyorum:)

çok bembeyaz evlerde boğuyo insanı ya azıcık renkli yastık örtü falan olunca daha hareketli oluyor ve hoş gözüküyor bence göz yormuyor.

çok güzelll yaaa bayıldım. şu eskitme tarzı büfeler mudo mağzalarında çok satılıyor. tabi faiyatarı el yakıyorr:((((.kır evi görüntüsü var çoğunda çok güzelll

Back
X