• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bembeyaz bir Ev...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
gerçekten çok güzel...

Ama beyaz dekorasyon düşünenler DIKKAT!

beyaz cok hos gelse de ılk basta , beyaz dekorasyon baş ağrısı yapar özellikel mügren vs hastalığı olanlar için beyaz çılgınlıktır. İnternetten araştırabilrisiniz bunu.
İş yerimin tüm dekorasyonu beyaz resimlerdekiler gibi malesef bir de ışıklar yanınca güzel gözükmesine rağmen 20 dk sonra herkes ısıklarını kapatıyor. Göz alıyor durulmuyo ısık dırek gozunuze gelıyor. Kırılmıyor.

o değilde şu ingiliz tarzı yüksek yataklara bayılıyorum. böyle nevresimlerle çok hoş duruyor. ama artık hep yataklar alçak tasarımlarda:63: ha beyaza sonsuza dek evet o ayrı..:1::1:

Vita%20villan%20i%20vinterskrud

ben beğenmedim.ev dediğin insana gülmeli ısıtmalı görünüşüyle.bu ev soğuk geldi bana mesafeli sıcak değil.ben böyle bir evde yaşayamazdım.

ev güzelde ben o kdr beyazı bir arada görünce kendimi mezarlıkta hissetim ya :S evimin o kdr beyaz olmasını istemem:1:

berbat ya bu evleri beğendiğinize emin misiniz? zevk meselesi gerçi... çok itici ve bunaltıcı evler bence

Back
X