Bellona

kızlar hevesinizi kırmak istemem ve umarım beni yalnış anlamazsınız ama ben evlenirken bütün mobilyalarımı bellonadan aldım ve evleneli 9 ay oldu hiç memnun değilim.. gerçi ben mecbur kaldığım için bellonadan almak zorunda kaldım.. bence başka markalarada bakın derim.. ben almadan öncede görmüştüm kimisi memnun kimizi değil.. kısmet dedim aldım ama keşke almasaydım..

neyinden memnun değilsiniz acaba. fiyat olarak brz pahalı kaliteli ürünlerdir ama modelleri ve kendileri çk ağır biz annemle bir yatak odası takımına bakmıştık suenaydı model. kapıları bile o kdr ağırdıki açarken zorlanıyor insan acaba bir süre snra menteşeleri atar mı diye düşünmeden edemedim. çk ağır ve hantal oluşu bnce dezavantajı.

Benim bütün eşyalarım bellonadan. 10 aylık evliyim. Oturma odamız duru majör takımın mor rengi ve koltukların üstü ip ip böyle pamuk pamuk olmaya başladı. Tekli koltuğun bir kolu sallanıyor felan. Ki ikimizde çalışıyoruz evde ne kadar durcaz ki.. Salon takımım ve yatak odamdan memnunum ama Duru koltuk takımı sadece görüntü bence..

neyinden memnun değilsiniz acaba. fiyat olarak brz pahalı kaliteli ürünlerdir ama modelleri ve kendileri çk ağır biz annemle bir yatak odası takımına bakmıştık suenaydı model. kapıları bile o kdr ağırdıki açarken zorlanıyor insan acaba bir süre snra menteşeleri atar mı diye düşünmeden edemedim. çk ağır ve hantal oluşu bnce dezavantajı.

neden memnun olmadığımı bir önceki sayfada yazdım canım.. benim yatak odasıda çok ağır dediğin gibi ama raylı sistemi sürekli çıkıyor kaç kere ayağımı yaralamaktan son anda kurtuldum...:26:

ben salonum için hep mpr düşünüyordum ama iki hafta önce bolivyaya aşık oldum resmen:1:
hem salon koltuk takımını hem de yemek odasını bolivya aldım,yemek takımım henüz gelmedi, koltuklarım geldi,gerçekten acayip rahat,kesinlikle tavsiye ediyorum
pazarlık etmiştik alırken,koltukları 3 3 1 1 şeklinde aldım 4.800 tuttu

yemek odam da 4.100 ( gümüşlük ve vitrini almadım)

Back
X