• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bellona helena koltuk takımı

büro mobilyası havası var...evi daha sıcak gösterecek farklı modeller bulmanızı tavsiye ederim...yine de zevk sizin tabi ki:1:

canım ben geçen sene aldım bu takımdan..çok beğenerek aldım gayette memnunum..çok şık duruyo her görende çok beğeniyo..tavsiye ederim..

yorumlarınız için teşekkür ederim bide golfu begeniyorum aslında ikisi arasında karar vermem lazım

ben olsam golfü tercih ederdim...zira her ikisi de hoş modeller yanlış anlaşılmasın...yalnız golf de yan tarafların deri olmaması dezavantaj çünkü hepimiz biliyoruz ki yan kollar en çok kir tutan bölümler...ikisi arasında eğer ki golfün yan taraflarını deri yaptırabilme seçeneğiniz varsa bu model derim eğer yoksa helina yı seçin...kullanım avantajları da en az görüntü kadar önemli çünkü:1: ya da kolay temizlenebilen kumaşlardansa hiç değişiklik yapmadan golf diyorum...

Son düzenleme:
golfte aslında çok hoşuma gitti ama işte onun hem kolları deri değil diye hemde yatak olunca yatak boyu 175cm oluyo bizim sülale biraz uzun boylu gelicek misafirlerin ayakları dışarda kalmasın dedim
:1:
aslında kolları deri yapılabilitomu sormam lazım eger yapılırsa misafirleri boşver kalcakları en fazla 1 hafta zaten. :))

kolları deri olabiliyorsa golfü seçersin canım misafiri boşver, çok da rahat etmesinler zira uzun süre gitmek istemeyebilirler :) ben yatılı misafirlerim için ayrı bir oda açıyordum ki yenilerde vazgeçtim...çünkü kayınvalidemler uzun süre kalmayı çok seviyorlar bir de ayrı odaları olursa mazallah hiç gitmezler diye korkumdan vazgeçtim:)

Back
X