Bellona Ev Tekstil Grubu ???

suhos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
326
0
46
İzmir
Bellonanın uyku seti, nevresim ve battaniye ürünlerini kullananlar varsa memnun kaldınız mı? bildiklerinize duyduklarınıza ihtiyacım var.. Bi çok ürünü indirime girmiş ve almayı düşünüyorum.. Teşekkürler.. :)

Hiç mi kullanan yok arkadaşlar, bizi bilgilendirmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz :))))) haydi konuyu okuyup kaçmayın bize yardımcı olun :):26:

Bu hafta gidip ürün içeriğini sorayım öğreneyimm.. paylaşırım tatlımm..

Söylemeseydin sormazdımm inanki anlamıyorum pek bu işlerden.. çok sağol.. başka ne sorayımm özellikle?

BENDE SORA SORA ÖĞRENDİM ANLADIĞIMDAN DEĞİL YANİ:))

120 İPLİK SIKLIĞI EN YÜKSEYİ SANIRIM 80 KÜSÜR VAR ONADA İYİ DİYOLER AMA BİRDE 57 VAR Kİ O İŞE YARAMAZ ZATEN SEN BUŞEKİLDE SORUNCA ANLADIĞINI DÜŞÜNÜP ONLARDA ANLATACAKLARDIR :)))

YOKSA BİLİYORSUNKİ BÖYLE AYRINTILARI PEK ANLATMIYORLAR. yA BENİM BİLDİĞİM BUNLAR İPLİK SIKLIĞI KALİTEYİ VE İPLİK MODEKİDE YUMUŞAKLIĞI BELİRLİYOR SANIRIM.

Tembellik yapıp arayıp sordumm bana ürünün pamuk olduğunu uyku setindede elyaf kullanıldığını.. teknik özellikleri şikayet talep hakkında da hiç bir bilgi veremeyeceğini söyledi.. Anlasam gidip bakar karar verirdim amaa şu an çok karamsar kaldım

Zaten diğer markalardada ürünler pamuk yani o polyester karısımı yok dıyor aman bilgi veremezlermiş sanki devlet sırrı

ben bellonadan çok memnunum uyku seti var bende 7 sene oldu düşünün hiçbir solma çekme yapmadı sadece ne hikmetse çarşafın orta kısmı biraz solmuş gibi oda sanırım çok kullanmakdan çok yıkanmasından oldu renkde koyu bir renkdi morlu kremli ondandır ama 7 sene bu dile kolay iyide dayandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…