- 26 Mart 2024
- 64
- 56
- 27
-
- Konu Sahibi aleynabiri
Tabii ki. Evde normal gebelik testi vardı orda negatif çıktı. Erken gebelik testini denediğimde haber veririm tekrarMerhabalar test yapınca bize de bildirin olur mu
Erken gebelik testim pozitif çıktı kan testi verdim biraz gerginim inşallah hayal kırıklığına uğramamMerhabalar test yapınca bize de bildirin olur mu
Ay hadi inşaAllah yaa, duayla bekliyorumErken gebelik testim pozitif çıktı kan testi verdim biraz gerginim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Tebrik ederimErken gebelik testim pozitif çıktı kan testi verdim biraz gerginim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Erken gebelik testim pozitif çıktı kan testi verdim biraz gerginim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Kç dakikada çıktı resim atabilir misiniz
Kan testim de negatif çıktı hadi buyur psikolojimle oynuyorlar resmenKç dakikada çıktı resim atabilir misiniz
Valla gerçekten aklım almıyor nasıl oluyor anlamıyorum hiç başına gelen var mı acaba bozuk test vsE bu test bildiğin pozitif. Önce kana sonra idrara geçmez mi? Ay testler aklımızla oynuyor. Testi tekrarlasana kuzu
Günümü bekliycem oruçlu oruçlu koşturdum bugün cidden iyice enerjim düştü şu an moralim çok bozulduFeerly değilde başka marka al bakalım
Bozuk olabilir. O yüzden tekrarla kuzu.Valla gerçekten aklım almıyor nasıl oluyor anlamıyorum hiç başına gelen var mı acaba bozuk test vs
Kanda negatif bilemiyorum beklemek en iyisi benceBozuk olabilir. O yüzden tekrarla kuzu.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahKanda negatif bilemiyorum beklemek en iyisi bence
Çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun inşallah
Nasıl yaaa, test çok iyi görünüyorduKan testim de negatif çıktı hadi buyur psikolojimle oynuyorlar resmen