Belkide hamile kalmak için yeni bir yöntem bulduk..deneyin:))

çok sevindim canım ya eminim şimdiye kadar dinlediğin en güzel sestir.İnş canım haftaya yazarım bende.bu arada bende aşırı derecede mide bulantısı var sendede başladımı bulantılar.

çok sevindim canım ya eminim şimdiye kadar dinlediğin en güzel sestir.İnş canım haftaya yazarım bende.bu arada bende aşırı derecede mide bulantısı var sendede başladımı bulantılar.

valla canım bende mide bulantısı yok ; hiç bir belirti yok desem yeri...hatta ilk önce bu durumdan şüphelenip doktorumu bile aramıştım fazlaca normalim diye:)) sadece 3-4 gündür bir tuhaflık var üstümde sanki midem bulanacak ama bulanmıyo, başım ağrıyacak ama ağrımıyo gibi..bi tuhafım yani...ama bunun sebebi hamileleikmi bilmiyorum.. son 3 gündür okullar açılınca çalışmaya başladım ondanda olabilir yani yorgunluktan(

Yorgunluktandır canım olmaması daha iyi ben mide bulantısından uyuyamıyorum bile çok zor.Umarım 9 ay bulantısız geçer seninde.Dinlenmeye çalış

canikomm göğüs uçlarının koyulaşması ve akıntı olması hassaslık bunlar hamilelik belirtileri diye biliyorum ama tabiki hayırlısı diyorum

konuyu açan arkadaşım bizi bilgilendirdiğin için teşekkür edeirm öncelikle.. Konuyu anlayamayan yorumda bulunan arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum tutupta regli döneminde ilişkiye girilmiyormuş zaten dikkatli okursanız eğer anlarsınız son güne artık lekenin geldiği gün bittiği gün bunda hiç bir sakınca göremiyorum ben...

kızlar bişi sorcam şimdi ben Aralık ayının 12 sinde doktora gitmiştim doktor muayene etmişti hatta yumoşumu göstermişti yumurtlaman olmuş falna diyee benim kasım reglim 24 aralık reglim 26..

bu durma göre benim yumurtlamam adetimin bittiği gün değil ozaman bu yöntem yararmı sizce bende... ?

сnm cevabin icin tesekkur ederim bakalim reglimin yaklasmasini bekliyorum. ama dun moralim bozuldu:2: yerleri siliyodum arkamdaki masayi farketmedim ayaga kalkarken tak diye belimi vurdum. bi akinti geldi sonra cok korktum

cnm yumurtlama donemine takilmamak lazim bence. regl bitiminden diger regle kadar gun asiri iliski cok daha mantikli. hem sperm kalitesi dusmez hemde sen stresten uzak olmus olursun.cunku stres beyinde bebislerimizin beslenmesi ve tutunmasini saglayan hormonun salgilanmasini azaltiyor. bence bebis icin oldugunu dusunmeden sadece esimizi sevdigimizi onu dusunerek olmasi lazim olayin sonrasinda rabbim nasip ederse zaten bebisimizi aliriz kucagimiza ...

rica ederim şekerim nedemek ben fikrimi ilettim sadece..

aman haaaa dikkat etttt öyleee allah korusun varsa bişimi olurda...

yaa zaten eşimi sevdiiğim için olacağını düşünmeye çalışıyorum ki önceden konuştuğumuz için hadi bugun bebek yapalım demiyoruz başlıyorusss actiona..

çok sabırsız pimpirikliyim ben zaten uyus oluyorum bu huyuma amaa napim...

tatlim daha 7 aylik evlisin sen :) tadini cikarmaya bak beslenmene dikkat et. protein kalsiyum karbonhdrat folik asit.... hepsinden duzenli olarak almaya calis. ve her gece basini yastiga koydugun da rabbim e dua et. sevdigin adamla evlendigin icin onun yaninda uyuyabildigin icin. yani demek istedigim sey hr aninizi dolu dolu gecirin , anladin sen sonra bi bakmissin aaaaa 6 haftalik hamilesiniz hanimefendi :) cnm ben 1,5 yildir evliyim ama esimle hep ayriyiz o yurtdisinda benden uzak ... ah bi yanimda olsa dewamliii simdi onun yanina geldim. degerlendiriyoruz isteee.

temem şekerim deniyorum denicem hepsiniiii

öyle zaten yirim ben kocişimiiii.... ulen belgesel seyrediyoruzzz sarmaş dolaş bi bakmışım olmuş bitmiş anlamıyom bilenem...

sende tadını çıakr madem göremiyosunnn ohhh yandan yandannnn

canım normalde benimde yumurtlama günüm reglimin bittiği gün değil....bundan eminim çünkü senin gibi denemelere başlamadan önce doktora gittğimde yumurtacıklarımı görmüştüm adet tarihimden 14 gün önce.. dedğim gibi belkide yaşadığım bir tesadüf ama duymuştum ve değerlendirdim... birde zaten illa yumurtlama gününde ilişkiye girmen gerekmiyo; reglin bittiği son günden başla sen ve keyfine bak..çünkü spermler içinde uzun süre yaşayabiliyorlar ve Allahımda izin verirse bebişin oluveriyo:)) ama gerçekten önemli olan ilişkiye bebeği düşünmeden başlamak...çünkü düşündüğün an vücut bir salgı salgılıyo ve oda bebeğin tutulmasını engelliyomuş... inşallah en kısa sürede hayırlısıyla bir evladın olur canım

sevgili arrr kız yazmış oraya adetimin son günü diye hani lekenleme olur ya ped bile koymazsın günlük ince ped koysan yeter. heralde kocanızla kan revan içindeyken ilişkiye girin dememiş. hani banyonu bile yaparsın ama bir iki damla gelir o zaman yani. benim 2 arkadaşım da bu dönemde hamile kaldı. herşeyi dine bağlamayın nolur din sizin tekelinizde değil. kızcağızın açtığı başlığı da yorumlarınla asıl amacının dışına çıkarmışsın. cevap yazmadan geçemedim

slm yazını okudum da yumurtlama genelde adet baslangıcından itibaren 14. gün olur tabi bu 28 günde bir olanlar için yani adetinin baslangıcından itibaren 11 we 16. günler dogurganlık zamanıdır we bebek olusumu bu dönemde daha yüksektirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…