Belkide hamile kalmak için yeni bir yöntem bulduk..deneyin:))

İnşallaaaah canım çok sağol. Hayırlısı ile bende senin gibi yakın zamanda duyarım umarım.

ya arkadaslar ben buraya yenı uye oldum ve kafam cok karısık bız evlenelı dun bır sene oldu bız kacarak evlendık esım baslarda ıstemedı borclarımız var dıye bır kac aydır oda ıstıyo bu yontemı bızde denedık ama olmadı doktora gıttık hersey normal bı sorun yok dedı ama genede hamılelık yok bende ters olan sey ben en son 30 aralık 2012de adet gordum ve acağın 29unda olmam gerekıyodu olmadım 5 gun gecıktı ve subatın 1de adet oldum ama ılk defa goguslerım cok agrıyodu dokunamıyodum bıle ve normalde 3 gun suren adetım bugun 5.gun olmasına ragmen hala devam edıyor bı abla bana ben bole hamıle kaldım demıstı sızce bende hamıle olabılırmıyım kafam cok karısık bırı bana yardım etsın noooooolllllluuuuuuuuurrrrrrrrrrr.

senin dinin tarihe göre değişiyor olabilir yada mantığa göre onu bilemem ama belliki dinin işine geldiği gibi değiştirilebileceğini düşünenlerdensin...zaten başlığı atarken kendinde tepki alacağını söylemişsin şimdi neden zoruna gitti anlamadım.

cnm adetli iken iliskiyle songun iliski arasinda ince bi fark var diye dusunuyorum. bu konu biraz bizi asar :) esim rusyada ve onu 5 aydir gormuyordum. heycandan adetim 10 gun gecikti. onun yanina geldkten 2 gun sonra adet oldum. 7 gun. en son gun bi kac damla geldi bak5im oglen yok gelmiyo banyo yaptim abdest aldim. sonra esimle iste malum adetim 27 ocakta basladi. su an garip belirtiler yasiyorum ( bebis mi demek icin erken belki ama gogus uclarim koyulasti. siv8 bi akinti var normalde bu sekildr olmaz.

arkadaşım senin gibi insanların düşüncelerini çok önemsemediğim için zoruma giden bir durum da yok ortada..adetliyken ilişkiye girenlerden de değilim bu arada... sen benim cümlelerimi tam okumamışsın galiba... tepkim o dönemde ilişkiye girilmemesine değil; bunun sonucunun hayırsız olacağını yazmanaydı... bundan sonra bana cevap yazarsan iyi oku öyle düşün ve yaz:) dini senden öğrenecek değilim ve ayrıca evet şartlara göre bazı dini adetlerin değişeceğini düşünenlerdenim ... haberinde olsun bu konuyu artık seninle tartışacakda değilim.. benden de tek cevap alamazsın artık; çünkü benim bu konularda yeterince dinlemişliğim değil okumuşluğum var...

neden olmasın meltemcim; hatta inşallh öyledir..zaten kastım reglin son günü yani 1-2 lekelenme sonunda bittiğini düşündüğümüz gün varya o gün. bende o gün denemiştim çünkü, tabi denedikten sonra gene bir damla leke gelmişti benden( ama aklında bulunsun eğer 27 ocak regl döneminin başıysa, daha çoook erken belirtiler için. benim 6 hafta doldu hala bir belirti yok regl olmamam dışında.. tabi bu kişiden kişiye değişir..1-2 hafta bekle sonra ken testi yaparsın olmadıD

buket kardeşim öncelikle Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin ben söylediğini anladım. sanırım seninde benim gibi adet bitiyor derken bir iki damla geliyor. normalde 5 gün sürüyor da son 2 günü lekeli hatta 7 günden önce aldığım abdest tutmuyor bile sürekli abdest almam gerekiyor. bence de yanlış anlaşılmışsın çünkü insan o ağrı, kanama ile birlikte olamaz ayrıca o erkeğin de o durumda midesi almaz! ne kadar çocuk isterse istesin kesin olacağını bilse bile yanaşmaz karısına o durumdayken :S
seninde benim gibi olmuş sanırım canım canlı kalmış da yumurtlama zamanında döllenmiş :) nasip işte :) gözün aydın :) darısı isteyen kardeşlerimizin başına...

Buket seninle aynı tahmini doğum tarihimiz :)))muayene oldun mu keseyi gördümü dr.

valla tamda adetliyken ilişkiye girdiğini yazmışsın hatta ilişkiden sonra 1 2 damla kan geldi bile yazmışsın iyi okuyamayan sensin bence:)ben zaten senin gibilere din öğretmeye çalışmam çünkü ben dinimi hadisi şeriflerden ve kuran-ı kerimden öğrendim o yüzdende asırlar önce din kuran-ı kerimde nasılsa bu günde zamana ve adetlere göre değiştirilmiyor aynen yaşanıyor..cvp yazmamanada sevindim çünkü yazdıkça batıyorsun

cevabin icin cok tesekkur ederim buketcim :)) bi bucuk yildir evliyiz ama henuz bebis konusunda bi fikrimiz yok. cunku esim yurtdisinda calsiyor ve ben cogunlukla bursadayim bu hasretin sureside net diil. ben hamileligimi kocacimla yasamak istiyorum (( belirtiler icin erken haklisin cnm ama ilk defa b9yle hissediuorum. hayirlisi bakalim. beklicem rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin.

buketcim hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kuran kurslarında büyümüş biriyim adetin bitiminden sonra 3 ezan vakti beklenir hala kanma yoksa ozman abdest alınır ve eşinle ilişkiye girilir ki istersen adetin bittiğinden eminsen yani3 vakit geçmişse gusul almadan da ilişkiye girebilirsin ben bunları bildiğim halde geçen bi abla bana adetinin 3. günü ilişkiye girdiğini ve seneler sonra hamile kaldığını ve görümcesininde aynı şekilde hamile kaldığını söyledi bende bunun günah olduğunu bile bile acabamı dedim ve müftülüğü aradım vaaz almak için ve ordaki kişi bana kesinlikle olmıycağını yukarda anlattığım şekilde kanın tamemen kesildiğini gördükten sonra 3 vakit bekledikten sonra anca ilişki olabileceğini söyledi cnm ama iş işten geçmiş ben sadece bildiğimi söylemek isterim allah affetsin ama bundan olucak çocuk sağlıksız veya hayırsız olur diye bişeyi asla sölemem sonuçta özürlü doğan çocuklar hep bu şekilde olduğundan olmuyo tabi ki rabbim öle layık gördüyse öyle verir inş. sağlıklı bi evladın olur sana ve eşine hayrılı bi evlat olur cnm bence seninde benim gibi adetten 3 gün sonra felan yumurtlama günün oluyo bu yüzden hamile kalmışsındır
uzun oldu biraz ama kusura bakma cnm

saol canım:) en azından içten gelerek ve iyi niyetle bazı şeyleri aktarmışsın.. ben baştanda zaten yazmıştım bazılarınız bu durumdan hosnut kalmayabilir diye, buda sizlerin bakış açısınna bağlı canım ve bunu dile getirmekte en doğal hakkınız...fakat bu şartlarda dünyaya gelecek olan çocuğun hayırsız olması gibi bir bakış açısı benim algılayamadığım ve bağnazca olduğunu düşündüğüm bir durum...hatta dinimizi bu kadar katı ve mantık dışı olarak tanıtanlarında işte bu insanlar olduğunu düşünüyorum ve bunada katlanamıyorum...
neyse niyetim başka bir konuya atlamak değil.. çookk şükür Allahıma sonunda banada bir evlat nasip etcek inşallh, şu anda da nasıl hamile kaldığımı tam bilmiyorum muhtemelen dediğiniz gibi olmuştur durum ama yaptığımdan da hiç pişman değilim; nasıl olursa olsun en azından artık içimde yavrumu taşıyorum ve bunun huzuruda bana yetiyor...ççookk teşekkürler canım iyi dileklerin için:))

Buket seninle aynı tahmini doğum tarihimiz :)))muayene oldun mu keseyi gördümü dr.

yyaaa çookkk sevindim benimle aynı evreyi yaşayan biriyle karşılaştığım için
canım ben 28 ocakta muayene oldum ve keseyi gördüm:)) 3-4 mm falan dedi dr. bana 15 gün sonra gel dedi ve pazartesi gitcem çoookkk merak ediyorum neyle karşılaşıcam yada kalp sesini duyarmıyım bilmiyorum. sen muayene oldunmu yada ne zaman gitcen??

çoook saol canım iyi dileklerin içinD

öncelikle hayırlı olsun bukkeett rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Bende kaç aydır deniyorum hamile kalmayı ama olmuyor. Geçenlerde annem ile konuştuk oda erkek kardeşime aynı şekilde hamile kalmış. Oda uzun süre denedikten sonra adetinin son günleriymiş bitti diye denemiş ve sonra öğrenmiş ki hamile. Hatta banada söylemişti öyle dene diye ama hem cesaret edememiştim hemde yumurtlama döneminden uzak die ihtimal vermemiştim. Şimdi senden de okuyunca olabilir demekki die düşünüyorum açıkçası.

çok sevindim canım inş kalp sesinide duyarsın.Ben daha muayene olmadım pazartesi günü muayene olucam heyecanlıyım

demekki aynı gün muayene olucaz :) doktordan gelince yazarız bebişlerimizin nasıl olduğunu...

Buket ne yaptın canım gittinmi kontrole.Ben kesesini gördüm 1 hafta sonra gel embriyoyuda görürüz dedi.Beklemek zor içim içime sığmıyor..

Buket ne yaptın canım gittinmi kontrole.Ben kesesini gördüm 1 hafta sonra gel embriyoyuda görürüz dedi.Beklemek zor içim içime sığmıyor..

canım ben gündüz çalştığım için doktora akşam geç saatte gittim bu yüzden dün yazamadım...ama senin adına çookkk sevindim:)) ben dün gittiğimde ilk önce koca bir karadeliğe benzer kese gördüm hatta bayağı büyüktü ama içinde ilk önce bebeği göremedik hatta ağlamaya başladım; boş gebelik zannettim, sonra doktor buldu ve gördüm küçücük ve kesenin sağ tarafına içten yapışık gibi. hatta hiç beklemiyodum ama doktor bak sana ne dinletcem dedi ve bebeğimin kalp sesini bile dinledim :)) biraz uzaktan geliyodu ses ilkönce sonra 2. kez bidaha dinlettiğinde net duyduk...çok mutluyum canım ya...sende inşallh birdahaki gittiğinde bebişinin kalp sesini duyarsın. onun varlığından haberdardım ama kalp sesini duyunca eve gelene kadar göz yaşlarımı tutamadım sevinçten... Allahım herkese nasip eder insallh bu duyguyu..ben 2 hafta sonra gitcem bidahakine ama senden haftaya haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…