:)))Allah hayırlı evlat nasip etsin canım. bizde düşünüyoruz inşallah daha hiç denemedik 1.5 yıldır evliyiz mayısta korunmayı bırakıcaz hayırlısı bakalım olmazsa senin yöntemi denerim:))))herşey gönlünce olsun ii akşamlar
saol arkadaşım bize bu engin bilgilerden sunduğun için.. çook şükür yeterince dini bilgimiz var fakat şunu unutmayalım ki dinimiz mantık dinidir eğer bu tür bir ilişki sakıncalıysa sadece sağlık açısından zararlı olduğu içindir (o dönemde mikrop kapma olasılığımız olduğu için) ve şunu söylemeliyim ki böyle bir yöntemle hamile kalındığı takdirde hayırsız bir evlat dünyaya getirirsiniz gibi basma kalıp fikirlerde tarihte kaldı zannediyordum.
senin dinin tarihe göre değişiyor olabilir yada mantığa göre onu bilemem ama belliki dinin işine geldiği gibi değiştirilebileceğini düşünenlerdensin...zaten başlığı atarken kendinde tepki alacağını söylemişsin şimdi neden zoruna gitti anlamadım.
cnm adetli iken iliskiyle songun iliski arasinda ince bi fark var diye dusunuyorum. bu konu biraz bizi asar :) esim rusyada ve onu 5 aydir gormuyordum. heycandan adetim 10 gun gecikti. onun yanina geldkten 2 gun sonra adet oldum. 7 gun. en son gun bi kac damla geldi bak5im oglen yok gelmiyo banyo yaptim abdest aldim. sonra esimle iste malumadetim 27 ocakta basladi. su an garip belirtiler yasiyorum ( bebis mi demek icin erken belki ama gogus uclarim koyulasti. siv8 bi akinti var normalde bu sekildr olmaz.
Bayanlar belki hikayemi biliyosunuzdur; ben uzun bir süredir hamile kalmak için uğraşıyordum. rahmimde perde vardı ama ben ameliyatı göze alamadım. o şekilde 6 ay uğraştık çocuk için..hatta bacak dikmek, yastık koymak, kalkmamak.. daha neler neler yaptık, ama olmadı. sonra baska carem kalmadığını düşündüm ve ameliyat oldum. sonra birdaha çalışmalara başladık..bu sefer hemen olur diye düşünmüştüm ama gene olmadı(
en sonunda bir arkadaşımla sohbet ederken benimle birşey paylaştı. arkadaşım eşiyle yaklaşık 2 ay boyunca beraberlik yaşamamış ama tek bir sefere mahsus olmak üzere bir kere yapmışlar ve ondada kadın hamile kalmış. ama ilginç olanı kadın yumurtlama gününde falan değilmiş. regl döneminin son gününde olmuş ilişkileri (yani şu son lekelenme gününde), hatta bir iki damla daha kan gelmişti öyle bitmişti adetim dedi bana..
bende herzaman açıkcası mikrop kapmaktan korktuğum için asla regl dönemim bitmeden ve hatta üstünden 2gün geçmeden ilişkiye girmezdim. ama bu ay bunu denedim. reglimin son günüydü ve sadece lekelenmem vardı. ben genede birlikte oldum ve 1-2 kan damlasından sonra reglimde bitti. ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:))))
bakın bayanlar bu bir tesadüfte olabilir hatta belki bazılarınız bu şekilde olan ilişkiye tepkide gösterebilir; ama benim bebek isteğim herşeyden fazlaydı ve bunuda denedim...
ben bu sitede sizlerden çook şey öğrendim ve bunuda sizlerle ben paylaşmak istedim...hadi bakalım dolsun göbişleriniz
ben çok sıkıntılar çektim ve Allah'ım sonunda bana nasip etti.. bu yüzden sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
NOT: lütfen 1 ay olmadan deneyenlerden haber bekliyorum:))
arkadaşım senin gibi insanların düşüncelerini çok önemsemediğim için zoruma giden bir durum da yok ortada..adetliyken ilişkiye girenlerden de değilim bu arada... sen benim cümlelerimi tam okumamışsın galiba... tepkim o dönemde ilişkiye girilmemesine değil; bunun sonucunun hayırsız olacağını yazmanaydı... bundan sonra bana cevap yazarsan iyi oku öyle düşün ve yaz:) dini senden öğrenecek değilim ve ayrıca evet şartlara göre bazı dini adetlerin değişeceğini düşünenlerdenim ... haberinde olsun bu konuyu artık seninle tartışacakda değilim.. benden de tek cevap alamazsın artık; çünkü benim bu konularda yeterince dinlemişliğim değil okumuşluğum var...
neden olmasın meltemcim; hatta inşallh öyledir..zaten kastım reglin son günü yani 1-2 lekelenme sonunda bittiğini düşündüğümüz gün varya o gün. bende o gün denemiştim çünkü, tabi denedikten sonra gene bir damla leke gelmişti benden( ama aklında bulunsun eğer 27 ocak regl döneminin başıysa, daha çoook erken belirtiler için. benim 6 hafta doldu hala bir belirti yok regl olmamam dışında.. tabi bu kişiden kişiye değişir..1-2 hafta bekle sonra ken testi yaparsın olmadı D
arkadaşım senin gibi insanların düşüncelerini çok önemsemediğim için zoruma giden bir durum da yok ortada..adetliyken ilişkiye girenlerden de değilim bu arada... sen benim cümlelerimi tam okumamışsın galiba... tepkim o dönemde ilişkiye girilmemesine değil; bunun sonucunun hayırsız olacağını yazmanaydı... bundan sonra bana cevap yazarsan iyi oku öyle düşün ve yaz:) dini senden öğrenecek değilim ve ayrıca evet şartlara göre bazı dini adetlerin değişeceğini düşünenlerdenim ... haberinde olsun bu konuyu artık seninle tartışacakda değilim.. benden de tek cevap alamazsın artık; çünkü benim bu konularda yeterince dinlemişliğim değil okumuşluğum var...
buketcim hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kuran kurslarında büyümüş biriyim adetin bitiminden sonra 3 ezan vakti beklenir hala kanma yoksa ozman abdest alınır ve eşinle ilişkiye girilir ki istersen adetin bittiğinden eminsen yani3 vakit geçmişse gusul almadan da ilişkiye girebilirsin ben bunları bildiğim halde geçen bi abla bana adetinin 3. günü ilişkiye girdiğini ve seneler sonra hamile kaldığını ve görümcesininde aynı şekilde hamile kaldığını söyledi bende bunun günah olduğunu bile bile acabamı dedim ve müftülüğü aradım vaaz almak için ve ordaki kişi bana kesinlikle olmıycağını yukarda anlattığım şekilde kanın tamemen kesildiğini gördükten sonra 3 vakit bekledikten sonra anca ilişki olabileceğini söyledi cnm ama iş işten geçmiş ben sadece bildiğimi söylemek isterim allah affetsin ama bundan olucak çocuk sağlıksız veya hayırsız olur diye bişeyi asla sölemem sonuçta özürlü doğan çocuklar hep bu şekilde olduğundan olmuyo tabi ki rabbim öle layık gördüyse öyle verir inş. sağlıklı bi evladın olur sana ve eşine hayrılı bi evlat olur cnm bence seninde benim gibi adetten 3 gün sonra felan yumurtlama günün oluyo bu yüzden hamile kalmışsındır
uzun oldu biraz ama kusura bakma cnm
Buket seninle aynı tahmini doğum tarihimiz :)))muayene oldun mu keseyi gördümü dr.
buket kardeşim öncelikle Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin ben söylediğini anladım. sanırım seninde benim gibi adet bitiyor derken bir iki damla geliyor. normalde 5 gün sürüyor da son 2 günü lekeli hatta 7 günden önce aldığım abdest tutmuyor bile sürekli abdest almam gerekiyor. bence de yanlış anlaşılmışsın çünkü insan o ağrı, kanama ile birlikte olamaz ayrıca o erkeğin de o durumda midesi almaz! ne kadar çocuk isterse istesin kesin olacağını bilse bile yanaşmaz karısına o durumdayken :S
seninde benim gibi olmuş sanırım canım canlı kalmış da yumurtlama zamanında döllenmiş :) nasip işte :) gözün aydın :) darısı isteyen kardeşlerimizin başına...
yyaaa çookkk sevindim benimle aynı evreyi yaşayan biriyle karşılaştığım için
canım ben 28 ocakta muayene oldum ve keseyi gördüm:)) 3-4 mm falan dedi dr. bana 15 gün sonra gel dedi ve pazartesi gitcem çoookkk merak ediyorum neyle karşılaşıcam yada kalp sesini duyarmıyım bilmiyorum. sen muayene oldunmu yada ne zaman gitcen??
çok sevindim canım inş kalp sesinide duyarsın.Ben daha muayene olmadım pazartesi günü muayene olucam heyecanlıyım
demekki aynı gün muayene olucaz :) doktordan gelince yazarız bebişlerimizin nasıl olduğunu...
Buket ne yaptın canım gittinmi kontrole.Ben kesesini gördüm 1 hafta sonra gel embriyoyuda görürüz dedi.Beklemek zor içim içime sığmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?