Buketciğim İlginç bir tespit olmuş ..kısmet işte olacağı varsa önüne kimse geçemezmiş...
Ama geçenlerde bir topikte adet döneminden hemen sonra yumurtlama dönemi olduğunu ve bunun çok geç fark ettiğini okumuştum.Acaba seninde o şekilde mi ovulasyon dönemin..
Bayanlar belki hikayemi biliyosunuzdur; ben uzun bir süredir hamile kalmak için uğraşıyordum. rahmimde perde vardı ama ben ameliyatı göze alamadım. o şekilde 6 ay uğraştık çocuk için..hatta bacak dikmek, yastık koymak, kalkmamak.. daha neler neler yaptık, ama olmadı. sonra baska carem kalmadığını düşündüm ve ameliyat oldum. sonra birdaha çalışmalara başladık..bu sefer hemen olur diye düşünmüştüm ama gene olmadı(
en sonunda bir arkadaşımla sohbet ederken benimle birşey paylaştı. arkadaşım eşiyle yaklaşık 2 ay boyunca beraberlik yaşamamış ama tek bir sefere mahsus olmak üzere bir kere yapmışlar ve ondada kadın hamile kalmış. ama ilginç olanı kadın yumurtlama gününde falan değilmiş. regl döneminin son gününde olmuş ilişkileri (yani şu son lekelenme gününde), hatta bir iki damla daha kan gelmişti öyle bitmişti adetim dedi bana..
bende herzaman açıkcası mikrop kapmaktan korktuğum için asla regl dönemim bitmeden ve hatta üstünden 2gün geçmeden ilişkiye girmezdim. ama bu ay bunu denedim. reglimin son günüydü ve sadece lekelenmem vardı. ben genede birlikte oldum ve 1-2 kan damlasından sonra reglimde bitti. ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:))))
bakın bayanlar bu bir tesadüfte olabilir hatta belki bazılarınız bu şekilde olan ilişkiye tepkide gösterebilir; ama benim bebek isteğim herşeyden fazlaydı ve bunuda denedim...
ben bu sitede sizlerden çook şey öğrendim ve bunuda sizlerle ben paylaşmak istedim...hadi bakalım dolsun göbişleriniz
ben çok sıkıntılar çektim ve Allah'ım sonunda bana nasip etti.. bu yüzden sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
NOT: lütfen 1 ay olmadan deneyenlerden haber bekliyorum:))
sana bişey demem artık olmuş ama lütfen kimse böyle birşey denemesin sonuçta peygamberimiz s.a.v. lanet etmiş adetliyken ilşkiye girene heleki çocuk olmasını istiyorsak....sonuçta hep hayırlısını istemiyormuyuz
buket bişeyi merak ettim senin adetin kaç gün sürüyordu ?
Bayanlar belki hikayemi biliyosunuzdur; ben uzun bir süredir hamile kalmak için uğraşıyordum. rahmimde perde vardı ama ben ameliyatı göze alamadım. o şekilde 6 ay uğraştık çocuk için..hatta bacak dikmek, yastık koymak, kalkmamak.. daha neler neler yaptık, ama olmadı. sonra baska carem kalmadığını düşündüm ve ameliyat oldum. sonra birdaha çalışmalara başladık..bu sefer hemen olur diye düşünmüştüm ama gene olmadı(
en sonunda bir arkadaşımla sohbet ederken benimle birşey paylaştı. arkadaşım eşiyle yaklaşık 2 ay boyunca beraberlik yaşamamış ama tek bir sefere mahsus olmak üzere bir kere yapmışlar ve ondada kadın hamile kalmış. ama ilginç olanı kadın yumurtlama gününde falan değilmiş. regl döneminin son gününde olmuş ilişkileri (yani şu son lekelenme gününde), hatta bir iki damla daha kan gelmişti öyle bitmişti adetim dedi bana..
bende herzaman açıkcası mikrop kapmaktan korktuğum için asla regl dönemim bitmeden ve hatta üstünden 2gün geçmeden ilişkiye girmezdim. ama bu ay bunu denedim. reglimin son günüydü ve sadece lekelenmem vardı. ben genede birlikte oldum ve 1-2 kan damlasından sonra reglimde bitti. ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:))))
bakın bayanlar bu bir tesadüfte olabilir hatta belki bazılarınız bu şekilde olan ilişkiye tepkide gösterebilir; ama benim bebek isteğim herşeyden fazlaydı ve bunuda denedim...
ben bu sitede sizlerden çook şey öğrendim ve bunuda sizlerle ben paylaşmak istedim...hadi bakalım dolsun göbişleriniz
ben çok sıkıntılar çektim ve Allah'ım sonunda bana nasip etti.. bu yüzden sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
NOT: lütfen 1 ay olmadan deneyenlerden haber bekliyorum:))
hayırlı olsun canım,benim bildiğimde (doktordan duydum)ilişkiye girdikten sonra erkeğin spermi 48-72 saat bir kadının icinde canlı kalabiliyor.eğer sendede öyle olduysa gene yumurtlama dönemine denk geliyor. buarada bebişin kız olam ihtimali yüksek.yumurtlamandan bğr kac gün önce ilişkiye girersen sperm yavaş yerleşirmiş ve kız cocuklarıda daha yavaş oluşurmuş. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
canım valla ağzından bal damlıyo, çook istiyorum kız olmasını ama içimden bir his erkeke olacağını söylüyo, insallh dedğin gibi olur ve muhtemelen durumda sizin dediğiniz gibi yani spermler yumurtlama gününe kadar yaşamış olmalı:))) iyikide yaşamışlar:))
bende duymuştum adetliyken yani bitmeye yakın ilişki olursa hamile kalma olasılığı yüksek diye.
Bende 3 aydır çok istiyorum eşimle çocuğumuzun olmasını yalnız ben 5 senedir kist ve adet sancılarımdan dolayı d.k. hapı kullanıyordum. bunun 2,5 senesi bekarken- 2,5 senddir de evliyim.
aralık başı bıraktım ilacı hani diyolar ya uzun süre kullanınca geç olur çocuk diye
dün doktora gittim ve kontrolde benim ço kkısa sürede çocuğum olabileceğini söyledi.
çok umutlandım. inşallah bu ay hamile kalırım.
bu sene içindede anne olurum inşallah. bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam 3 ay öncesine kadar çok yabancıydı bu düşünce bana eşim ısrarla isterdi şimdi ise öyle bir duygu girmişki içime bir an evvel istiyorum. eşim bile şaşkın noldu sana diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?