• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide hamile kalmak için yeni bir yöntem bulduk..deneyin:))

bukkeett

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
45
2
16
İstanbul
Bayanlar belki hikayemi biliyosunuzdur; ben uzun bir süredir hamile kalmak için uğraşıyordum. rahmimde perde vardı ama ben ameliyatı göze alamadım. o şekilde 6 ay uğraştık çocuk için..hatta bacak dikmek, yastık koymak, kalkmamak.. daha neler neler yaptık, ama olmadı. sonra baska carem kalmadığını düşündüm ve ameliyat oldum. sonra birdaha çalışmalara başladık..bu sefer hemen olur diye düşünmüştüm ama gene olmadı:((
en sonunda bir arkadaşımla sohbet ederken benimle birşey paylaştı. arkadaşım eşiyle yaklaşık 2 ay boyunca beraberlik yaşamamış ama tek bir sefere mahsus olmak üzere bir kere yapmışlar ve ondada kadın hamile kalmış. ama ilginç olanı kadın yumurtlama gününde falan değilmiş. regl döneminin son gününde olmuş ilişkileri (yani şu son lekelenme gününde), hatta bir iki damla daha kan gelmişti öyle bitmişti adetim dedi bana..
bende herzaman açıkcası mikrop kapmaktan korktuğum için asla regl dönemim bitmeden ve hatta üstünden 2gün geçmeden ilişkiye girmezdim. ama bu ay bunu denedim. reglimin son günüydü ve sadece lekelenmem vardı. ben genede birlikte oldum ve 1-2 kan damlasından sonra reglimde bitti. ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:))))
bakın bayanlar bu bir tesadüfte olabilir hatta belki bazılarınız bu şekilde olan ilişkiye tepkide gösterebilir; ama benim bebek isteğim herşeyden fazlaydı ve bunuda denedim...
ben bu sitede sizlerden çook şey öğrendim ve bunuda sizlerle ben paylaşmak istedim...hadi bakalım dolsun göbişleriniz :49:
ben çok sıkıntılar çektim ve Allah'ım sonunda bana nasip etti.. bu yüzden sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
NOT: lütfen 1 ay olmadan deneyenlerden haber bekliyorum:))

bence yanılma ihtimaliniz çok yüksek.. takvim yöntemi die bişi okumuştum ovulasyon döngüsünden 14 gün cıkarıp hamileliğe uygun en uygun günleri buluyoruz. buna göre adetten sonraki ilk günler hamile kalmak için düşük bir ihtimal... senin bebeğin şans bebeği olmuş. tebrik ederim :)

Bende adetim bitip temizlendikten 2 gün sonraki ilişkimizde hamile kaldım. Bu kadar eminim çünkü o ara o kadar çok seyahat ettim ki uzun bir aradan sonra ilk ilişkimizde hamile kalmışım. Eşim çok şaşırmıştı hatta. Benim yaşım ileri olduğu için herkes çok denememiz gerektiğini söylüyordu. Nasip işte. Şükürler olsun Rabbim çok aratmadı.

Rabbim ol dedikden sonra ovulasyon movulasyon sorun olmuyor işte tebrikler

Buketciğim İlginç bir tespit olmuş ..kısmet işte olacağı varsa önüne kimse geçemezmiş...
Ama geçenlerde bir topikte adet döneminden hemen sonra yumurtlama dönemi olduğunu ve bunun çok geç fark ettiğini okumuştum.Acaba seninde o şekilde mi ovulasyon dönemin..

Buketciğim İlginç bir tespit olmuş ..kısmet işte olacağı varsa önüne kimse geçemezmiş...
Ama geçenlerde bir topikte adet döneminden hemen sonra yumurtlama dönemi olduğunu ve bunun çok geç fark ettiğini okumuştum.Acaba seninde o şekilde mi ovulasyon dönemin..

sevdacım ben her ay yumurtlama gününü iyi takip edenlerdenim.. hatta yumurtlama günüm olduğunu o gün anlayabilirim çünkü o günlerde çok akıntım oluyor.. hatta şunu söyleyebilirimki bu ay yumurtlama günümde ilişkim bile olmadı. tekrar söylüyorum belkide bu bir tesadüf ama denemenizi öneririm:)) dediğiniz gibi Allahım istediyse aslında gerisi bahane.

Bayanlar belki hikayemi biliyosunuzdur; ben uzun bir süredir hamile kalmak için uğraşıyordum. rahmimde perde vardı ama ben ameliyatı göze alamadım. o şekilde 6 ay uğraştık çocuk için..hatta bacak dikmek, yastık koymak, kalkmamak.. daha neler neler yaptık, ama olmadı. sonra baska carem kalmadığını düşündüm ve ameliyat oldum. sonra birdaha çalışmalara başladık..bu sefer hemen olur diye düşünmüştüm ama gene olmadı:((
en sonunda bir arkadaşımla sohbet ederken benimle birşey paylaştı. arkadaşım eşiyle yaklaşık 2 ay boyunca beraberlik yaşamamış ama tek bir sefere mahsus olmak üzere bir kere yapmışlar ve ondada kadın hamile kalmış. ama ilginç olanı kadın yumurtlama gününde falan değilmiş. regl döneminin son gününde olmuş ilişkileri (yani şu son lekelenme gününde), hatta bir iki damla daha kan gelmişti öyle bitmişti adetim dedi bana..
bende herzaman açıkcası mikrop kapmaktan korktuğum için asla regl dönemim bitmeden ve hatta üstünden 2gün geçmeden ilişkiye girmezdim. ama bu ay bunu denedim. reglimin son günüydü ve sadece lekelenmem vardı. ben genede birlikte oldum ve 1-2 kan damlasından sonra reglimde bitti. ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:))))
bakın bayanlar bu bir tesadüfte olabilir hatta belki bazılarınız bu şekilde olan ilişkiye tepkide gösterebilir; ama benim bebek isteğim herşeyden fazlaydı ve bunuda denedim...
ben bu sitede sizlerden çook şey öğrendim ve bunuda sizlerle ben paylaşmak istedim...hadi bakalım dolsun göbişleriniz :49:
ben çok sıkıntılar çektim ve Allah'ım sonunda bana nasip etti.. bu yüzden sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

sana bişey demem artık olmuş ama lütfen kimse böyle birşey denemesin sonuçta peygamberimiz s.a.v. lanet etmiş adetliyken ilşkiye girene heleki çocuk olmasını istiyorsak....sonuçta hep hayırlısını istemiyormuyuz

sana bişey demem artık olmuş ama lütfen kimse böyle birşey denemesin sonuçta peygamberimiz s.a.v. lanet etmiş adetliyken ilşkiye girene heleki çocuk olmasını istiyorsak....sonuçta hep hayırlısını istemiyormuyuz

saol arkadaşım bize bu engin bilgilerden sunduğun için.. çook şükür yeterince dini bilgimiz var fakat şunu unutmayalım ki dinimiz mantık dinidir eğer bu tür bir ilişki sakıncalıysa sadece sağlık açısından zararlı olduğu içindir (o dönemde mikrop kapma olasılığımız olduğu için) ve şunu söylemeliyim ki böyle bir yöntemle hamile kalındığı takdirde hayırsız bir evlat dünyaya getirirsiniz gibi basma kalıp fikirlerde tarihte kaldı zannediyordum.

Son düzenleme:
Bu yazıyı okuyunca hiç şaşırmadım çünkü bir arkadaşım böyle hamile kaldı...Arkadaşımın 1.çocuğu çok küçük ve çocuk istemiyordu eşide arada bir korunmadan ilişki istiyormuş...arkadaşım adetinin bittiği gün banyo yapmış ve korunmasız birlikte olmuşlar nasıl olsa hamile kalmam diye ertesi gün bir kaç damla kan gelmiş yine banyo yapmış....ve o ay korunmasız olan tek ilişkisi o olmuş asla çocuk istemedikleri için...Ama arkadaşım hamile kaldıı oda bende şok oldum hala şoktayız.....yumurtlama günü falan hikaye...Rabbim isteyince oluyor demekki....

Selam kizlar
Aslinda bu olmayacak birsey degil cünki spermler 72 saate kadar canli kalabiliyor yani Eger adet son gunu iliski olduysa ayni Gun hamile kaldiginiz anlamina gelmez. Muhtemelen spermler yumurtlama gunune kadar canli kalmis ve döllemisdir. Adetin son gunu yumurtlama olmaz en Erken 2 Gun sonra belki ama adetliyken yumurtlama cok cok cok dusuk ihtimal ve yumurtlama olmadan hamile kalmak mumkun degil:) sonucda spermler bir yumurta bulup döllemesi lazim :)

hayırlı olsun canım,benim bildiğimde (doktordan duydum)ilişkiye girdikten sonra erkeğin spermi 48-72 saat bir kadının icinde canlı kalabiliyor.eğer sendede öyle olduysa gene yumurtlama dönemine denk geliyor. buarada bebişin kız olam ihtimali yüksek.yumurtlamandan bğr kac gün önce ilişkiye girersen sperm yavaş yerleşirmiş ve kız cocuklarıda daha yavaş oluşurmuş. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım,benim bildiğimde (doktordan duydum)ilişkiye girdikten sonra erkeğin spermi 48-72 saat bir kadının icinde canlı kalabiliyor.eğer sendede öyle olduysa gene yumurtlama dönemine denk geliyor. buarada bebişin kız olam ihtimali yüksek.yumurtlamandan bğr kac gün önce ilişkiye girersen sperm yavaş yerleşirmiş ve kız cocuklarıda daha yavaş oluşurmuş. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

canım valla ağzından bal damlıyo, çook istiyorum kız olmasını ama içimden bir his erkeke olacağını söylüyo, insallh dedğin gibi olur ve muhtemelen durumda sizin dediğiniz gibi yani spermler yumurtlama gününe kadar yaşamış olmalı:))) iyikide yaşamışlar:))

canım valla ağzından bal damlıyo, çook istiyorum kız olmasını ama içimden bir his erkeke olacağını söylüyo, insallh dedğin gibi olur ve muhtemelen durumda sizin dediğiniz gibi yani spermler yumurtlama gününe kadar yaşamış olmalı:))) iyikide yaşamışlar:))

:)))Allah hayırlı evlat nasip etsin canım. bizde düşünüyoruz inşallah daha hiç denemedik 1.5 yıldır evliyiz mayısta korunmayı bırakıcaz hayırlısı bakalım olmazsa senin yöntemi denerim:))))herşey gönlünce olsun ii akşamlar

bende duymuştum adetliyken yani bitmeye yakın ilişki olursa hamile kalma olasılığı yüksek diye.
Bende 3 aydır çok istiyorum eşimle çocuğumuzun olmasını yalnız ben 5 senedir kist ve adet sancılarımdan dolayı d.k. hapı kullanıyordum. bunun 2,5 senesi bekarken- 2,5 senddir de evliyim.
aralık başı bıraktım ilacı hani diyolar ya uzun süre kullanınca geç olur çocuk diye
dün doktora gittim ve kontrolde benim ço kkısa sürede çocuğum olabileceğini söyledi.
çok umutlandım. inşallah bu ay hamile kalırım.
bu sene içindede anne olurum inşallah. bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam 3 ay öncesine kadar çok yabancıydı bu düşünce bana eşim ısrarla isterdi şimdi ise öyle bir duygu girmişki içime bir an evvel istiyorum. eşim bile şaşkın noldu sana diyor.

bende duymuştum adetliyken yani bitmeye yakın ilişki olursa hamile kalma olasılığı yüksek diye.
Bende 3 aydır çok istiyorum eşimle çocuğumuzun olmasını yalnız ben 5 senedir kist ve adet sancılarımdan dolayı d.k. hapı kullanıyordum. bunun 2,5 senesi bekarken- 2,5 senddir de evliyim.
aralık başı bıraktım ilacı hani diyolar ya uzun süre kullanınca geç olur çocuk diye
dün doktora gittim ve kontrolde benim ço kkısa sürede çocuğum olabileceğini söyledi.
çok umutlandım. inşallah bu ay hamile kalırım.
bu sene içindede anne olurum inşallah. bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam 3 ay öncesine kadar çok yabancıydı bu düşünce bana eşim ısrarla isterdi şimdi ise öyle bir duygu girmişki içime bir an evvel istiyorum. eşim bile şaşkın noldu sana diyor.

Daha alışman gereken okadar çok duygu olacak ki.. ben zamanında okadar büyük konuşmuşum ve okadar yanlış yapmışımki şimdi anlıyorum hatalarımı. ben keyfime çoook düşkündüm, eşimle çocuk istemediğim için çook kavga ederdik hatta bazen gizlice ertesi gün hapı alırdım hamile kalmıyım diye.. sonrada ben istediğimde olmadı... neler denedim neler içtim...neler yaşadım ama sonunda oldu çoook şükür. Allahım olmayan herkese nasip etsin bu duyguları. fundacım insallh cok kısa süre içerisinde alırız hayırlı haberlerini...

Back