yarın sabah rahim flimim var insallah iyi cıkardazin dualrınızla tekrar hamile kalırım bu saatte uyuyamamamın tek sebebi ne biliyomusunuz doguda ögretmnm ve lojmanda kalıyoruz 4 bayan var 3 ü evli biride bn diger ikisi hamile birini bugun ögrendim gözümün önünde büyüyecekk karınları biri zaten ballandıra ballandıra anlatıyo hiç beni düsnmeden
ben de bu duyarsız, anlayışsız insanlara inanamıyorum hiç... nasıl olabiliyor bu kadınlar bu kadar gaddar yahu?
sen takma kafana ktg, görme onları, duyma...
ben öyle yaptım.
benim ilk düşüğümden sonra, kuzenim hamile kaldı... ballandıra ballandıra ultrasonlarını dinledim, içim eridi..
ikinci düşüğümden sonra, diğer kuzenim hamile kaldı... bu sefer, ikisinin birbirlerine ballandırmalarını dinledim.... içim koptu hep...
sonra kulaklarımı tıkadım, dinlemedim, duymadım.. görmedim... aldıkları cicileri hiç görmedim. baktım ama görmedim.
ağustosta doğum yaptı ilk kuzenim, ben şimdi 6 aylık hamileyim.... düşün bak... ondan önce hamileydim ben ama, bebeğim uçtu gitti... onunki şimdi kucağında.
ve hala o bebeği gördükçe kapanıp kapanıp ağlıyorum..
ama nafile... biliyorum insanın elinde değil, söylemesi çok kolay ama... görme, duyma, dinleme arkadaşım.. kendini hırpalama.